Dortmund
Rechtstreekse reis naar Gelsenkirchen met trein, carpooling, bus
Gelsenkirchen
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Dortmund naar Gelsenkirchen?

Bent u van plan om van Dortmund naar Gelsenkirchen te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Dortmund naar Gelsenkirchen te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Dortmund en Gelsenkirchen, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (FlixTrain, Deutsche Bahn, EuroBahn, FlixBus of Blablacar) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Dortmund en Gelsenkirchen, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Dortmund Gelsenkirchen reis te plannen.

Voor uw reis van Dortmund naar Gelsenkirchen heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Dortmund naar Gelsenkirchen

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Dortmund naar Gelsenkirchen, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Dortmund Gelsenkirchen per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Dortmund Gelsenkirchen ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Dortmund Gelsenkirchen

Carpoolen tussen Dortmund en Gelsenkirchen is perfect als u in goed gezelschap naar Gelsenkirchen wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Dortmund of Gelsenkirchen kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Dortmund naar Gelsenkirchen te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Dortmund Gelsenkirchen

Stad van vertrek
Dortmund
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Gelsenkirchen
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
26 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, carpooling en bus
Zoek naar tickets voor Dortmund Gelsenkirchen
Zoeken naar accommodatie in Gelsenkirchen
Plan uw reis van Dortmund naar Gelsenkirchen gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Dortmund naar Gelsenkirchen gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Dortmund en Gelsenkirchen vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals FlixTrain, Deutsche Bahn, EuroBahn, FlixBus of Blablacar om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Dortmund en Gelsenkirchen met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Dortmund en Gelsenkirchen

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Dortmund naar Gelsenkirchen?
Landschappen Treinen tussen Dortmund en Gelsenkirchen bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Comfort Treinen tussen Dortmund en Gelsenkirchen bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Flexibiliteit De treintijden van Dortmund Gelsenkirchen kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Dortmund-Gelsenkirchen kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Dortmund naar Gelsenkirchen?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Dortmund en Gelsenkirchen, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Dortmund naar Gelsenkirchen zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Gelsenkirchen (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Reistijd Bussen van Dortmund naar Gelsenkirchen zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Gelsenkirchen om de afstand van 26 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Dortmund en Gelsenkirchen kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Dortmund naar Gelsenkirchen?
Flexibel Carpoolen van Dortmund naar Gelsenkirchen is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Dortmund en Gelsenkirchen is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Dortmund Gelsenkirchen. Ze zijn niet altijd op tijd.

Waar beginnen in Dortmund? Waar kom ik aan in Gelsenkirchen?

Dortmund vertrek busstations

Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kaart

Vertrekstations in Dortmund

Dortmund Hbf
Kaart
Dortmund-Dorstfeld
Kaart
Dortmund-Bövinghausen
Kaart
Dortmund-Huckarde
Kaart
Dortmund-Huckarde Nord
Kaart
Dortmund-Kurl
Kaart
Dortmund-Lütgendortmund Nord
Kaart
Dortmund-Marten
Kaart
Dortmund-Mengede
Kaart
Dortmund-Nette/Oestrich
Kaart
Dortmund-Rahm
Kaart
Dortmund-Scharnhorst
Kaart
Dortmund-Westerfilde
Kaart
Dortmund-Wischlingen
Kaart
None
None

Gelsenkirchen aankomst busstations

Gelsenkirchen
Kaart

Gelsenkirchen Aankomst Stations

Gelsenkirchen Hbf
Kaart
Gelsenkirchen Zoo
Kaart
Gelsenkirchen-Buer Süd
Kaart
Gelsenkirchen-Rotthausen
Kaart
Zoek naar tickets voor Dortmund Gelsenkirchen
Zoeken naar accommodatie in Gelsenkirchen

Bus Dortmund Gelsenkirchen

Bussen tussen Dortmund en Gelsenkirchen bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De duur van de busreis tussen Dortmund en Gelsenkirchen varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Gelsenkirchen rijden.

De frequentie van vertrekken naar Dortmund vanuit Gelsenkirchen varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Gelsenkirchen, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Dortmund-Gelsenkirchen busticket extra kosten met zich mee.

Busmaatschappijen Dortmund Gelsenkirchen

FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Dortmund Gelsenkirchen

Treinen Dortmund Gelsenkirchen

Het is aanbevolen om uw treinticket van Dortmund naar Gelsenkirchen ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

De gemiddelde reistijd van Dortmund naar Gelsenkirchen hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Gelsenkirchen zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Treinen tussen Dortmund en Gelsenkirchen zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Treintickets van Dortmund naar Gelsenkirchen kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Treinmaatschappijen van Dortmund naar Gelsenkirchen

FlixTrain
FlixTrain
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
EuroBahn
EuroBahn
NordWestBahn
NordWestBahn
Zoek naar treintickets Dortmund Gelsenkirchen

Carpoolen Dortmund Gelsenkirchen

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Dortmund naar Gelsenkirchen hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Dortmund en Gelsenkirchen. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Dortmund en Gelsenkirchen, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool platform Dortmund Gelsenkirchen

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Dortmund Gelsenkirchen

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd