Aanbevolen route
Dortmund
Rechtstreekse reis naar Wiesbaden met trein, carpooling
Wiesbaden
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Dortmund
Reizen met de trein, carpooling naar Mainz
Mainz
Reizen met de bus, trein naar Wiesbaden
Wiesbaden
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Dortmund naar Wiesbaden?

Bent u van plan om van Dortmund naar Wiesbaden te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Dortmund naar Wiesbaden te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Dortmund en Wiesbaden, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, Blablacar of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Dortmund en Wiesbaden, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Dortmund Wiesbaden reis te plannen.

Voor uw reis van Dortmund naar Wiesbaden heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Dortmund naar Wiesbaden

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Dortmund naar Wiesbaden, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Dortmund Wiesbaden per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Dortmund Wiesbaden ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Dortmund Wiesbaden

Carpoolen tussen Dortmund en Wiesbaden is perfect als u in goed gezelschap naar Wiesbaden wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Dortmund of Wiesbaden kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Dortmund naar Wiesbaden te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Dortmund Wiesbaden

Stad van vertrek
Dortmund
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Wiesbaden
Duitsland
Hessen
Afstand
168 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Dortmund Wiesbaden
Zoeken naar accommodatie in Wiesbaden
Plan uw reis van Dortmund naar Wiesbaden gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Dortmund naar Wiesbaden gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Dortmund en Wiesbaden vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, Blablacar of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Dortmund en Wiesbaden met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Dortmund en Wiesbaden

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Dortmund naar Wiesbaden?
Prijzen Bustickets van Dortmund naar Wiesbaden zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Wiesbaden (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Dortmund en Wiesbaden kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Dortmund naar Wiesbaden?
Milieuvriendelijk De trein Dortmund-Wiesbaden wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Kosten Treintickets Dortmund-Wiesbaden kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Dortmund naar Wiesbaden?
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Dortmund naar Wiesbaden.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Dortmund naar Wiesbaden.

Waar beginnen in Dortmund? Waar kom ik aan in Wiesbaden?

Vertrekstations in Dortmund

Dortmund Hbf
Kaart

Wiesbaden aankomst busstations

Wiesbaden
Kaart

Wiesbaden Aankomst Stations

Wiesbaden Hbf
Kaart
Zoek naar tickets voor Dortmund Wiesbaden
Zoeken naar accommodatie in Wiesbaden

Bus Dortmund Wiesbaden

De meeste bussen tussen Dortmund en Wiesbaden zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De duur van de busreis tussen Dortmund en Wiesbaden varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Wiesbaden rijden.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Dortmund-Wiesbaden varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Dortmund naar Wiesbaden op Vivanoda.

Busmaatschappijen Dortmund Wiesbaden

FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Dortmund Wiesbaden

Treinen Dortmund Wiesbaden

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Dortmund naar Wiesbaden reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Dortmund en Wiesbaden.

De gemiddelde reistijd van Dortmund naar Wiesbaden hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Wiesbaden zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Dortmund en Wiesbaden te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Treinmaatschappijen van Dortmund naar Wiesbaden

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Zoek naar treintickets Dortmund Wiesbaden

Carpoolen Dortmund Wiesbaden

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Dortmund naar Wiesbaden hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Dortmund naar Wiesbaden zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Dortmund naar Wiesbaden, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Dortmund en Wiesbaden, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool platform Dortmund Wiesbaden

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Dortmund Wiesbaden

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd