Dortmund
Rechtstreekse reis naar Keulen met trein, bus, carpooling
Keulen
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Dortmund naar Keulen?

Bent u van plan om van Dortmund naar Keulen te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Dortmund naar Keulen te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Dortmund en Keulen, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (FlixTrain, Deutsche Bahn, ADAC PostBus, Onebus of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Dortmund en Keulen, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Dortmund Keulen reis te plannen.

Voor uw reis van Dortmund naar Keulen heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Dortmund naar Keulen

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Dortmund naar Keulen, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Dortmund Keulen per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Dortmund Keulen ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Dortmund Keulen

Carpoolen tussen Dortmund en Keulen is perfect als u in goed gezelschap naar Keulen wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Dortmund of Keulen kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Dortmund naar Keulen te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Dortmund Keulen

Stad van vertrek
Dortmund
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Keulen
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
73 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, bus en carpooling
Zoek naar tickets voor Dortmund Keulen
Zoeken naar accommodatie in Keulen
Plan uw reis van Dortmund naar Keulen gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Dortmund naar Keulen gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Dortmund en Keulen vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals FlixTrain, Deutsche Bahn, ADAC PostBus, Onebus of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Dortmund en Keulen met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Dortmund en Keulen

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Dortmund naar Keulen?
Comfort Treinen tussen Dortmund en Keulen bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Milieuvriendelijk De trein Dortmund-Keulen wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Flexibiliteit De treintijden van Dortmund Keulen kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Dortmund-Keulen kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Dortmund naar Keulen?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Dortmund en Keulen, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Dortmund naar Keulen zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Keulen (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Reistijd Bussen van Dortmund naar Keulen zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Keulen om de afstand van 73 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Dortmund en Keulen kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Dortmund naar Keulen?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Dortmund en Keulen is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Flexibel Carpoolen van Dortmund naar Keulen is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Dortmund Keulen. Ze zijn niet altijd op tijd.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.

Waar beginnen in Dortmund? Waar kom ik aan in Keulen?

Dortmund vertrek busstations

Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kaart

Vertrekstations in Dortmund

Dortmund Hbf
Kaart

Keulen aankomst busstations

Koln
Kaart
Cologne South Airport
Kaart

Keulen Aankomst Stations

Köln Hbf
Kaart
Köln/Bonn Flughafen
Kaart
Köln Messe/Deutz
Kaart
Köln-Ehrenfeld
Kaart
Köln-Mülheim
Kaart
Zoek naar tickets voor Dortmund Keulen
Zoeken naar accommodatie in Keulen

Bus Dortmund Keulen

De meeste bussen tussen Dortmund en Keulen zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De duur van de busreis tussen Dortmund en Keulen varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Keulen rijden.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Dortmund-Keulen. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

Bussen tussen Dortmund en Keulen bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Busmaatschappijen Dortmund Keulen

ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Dortmund Keulen

Treinen Dortmund Keulen

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Dortmund naar Keulen reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Dortmund en Keulen.

De gemiddelde reistijd van Dortmund naar Keulen hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Keulen zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Treinen tussen Dortmund en Keulen zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Dortmund naar Keulen reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Treinmaatschappijen van Dortmund naar Keulen

FlixTrain
FlixTrain
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Zoek naar treintickets Dortmund Keulen

Carpoolen Dortmund Keulen

De duur van een carpool reis tussen Dortmund en Keulen is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Dortmund en Keulen. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Dortmund Keulen contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Carpool platform Dortmund Keulen

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Dortmund Keulen
Dortmund naar Keulen bus, trein, carpooling - Tickets en prijzen

Toeristische gids voor de reis van Dortmund naar Keulen

Wat te zien en te doen in Keulen?

De Dom van Keulen, een van de grootste gotische kerken ter wereld, is het beroemdste symbool van de stad. Beklim de 533 treden van de zuidelijke toren voor een adembenemend uitzicht over de stad en de Rijn. Vlakbij vindt u ook het Romeins-Germaans Museum, met collecties over het dagelijks leven in het oude Rome en Germanië.

Voor een meer eigentijdse ervaring bezoekt u de wijk Belgisches Viertel, bekend om zijn onafhankelijke boetieks, kunstgaleries en trendy cafés. Mis het Ludwig Museum niet, dat een collectie moderne en hedendaagse kunst herbergt, en het Chocolademuseum, waar u meer te weten komt over de geschiedenis van chocolade en zelfs kunt deelnemen aan proeverijen.

Tot slot mag u de kans niet missen om het lokale bier, Kölsch, te proeven in een van de vele traditionele cafés van de stad. Keulen is een stad op mensenmaat waar u kunt genieten van cultuur en geschiedenis terwijl u zich ontspant in een vriendelijke en gastvrije sfeer.

Zoek naar tickets voor Dortmund Keulen
Zoeken naar accommodatie in Keulen

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd