Dortmund
Rechtstreekse reis naar Frankfurt am Main met carpooling, bus, trein
Frankfurt am Main
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Dortmund naar Frankfurt am Main?

Bent u van plan om van Dortmund naar Frankfurt am Main te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Dortmund naar Frankfurt am Main te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Dortmund en Frankfurt am Main, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (HKX, ÖBB, Deutsche Bahn, FlixBus of ADAC PostBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Dortmund en Frankfurt am Main, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Dortmund Frankfurt am Main reis te plannen.

Voor uw reis van Dortmund naar Frankfurt am Main heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Dortmund naar Frankfurt am Main

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Dortmund naar Frankfurt am Main, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Dortmund Frankfurt am Main per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Dortmund Frankfurt am Main ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Dortmund Frankfurt am Main

Carpoolen tussen Dortmund en Frankfurt am Main is perfect als u in goed gezelschap naar Frankfurt am Main wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Dortmund of Frankfurt am Main kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Dortmund naar Frankfurt am Main te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Dortmund Frankfurt am Main

Stad van vertrek
Dortmund
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Frankfurt am Main
Duitsland
Hessen
Afstand
178 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met carpooling, bus en trein
Zoek naar tickets voor Dortmund Frankfurt am Main
Zoeken naar accommodatie in Frankfurt am Main
Plan uw reis van Dortmund naar Frankfurt am Main gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Dortmund naar Frankfurt am Main gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Dortmund en Frankfurt am Main vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals HKX, ÖBB, Deutsche Bahn, FlixBus of ADAC PostBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Dortmund en Frankfurt am Main met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Dortmund en Frankfurt am Main

Voordelen en nadelen van carpoolen van Dortmund naar Frankfurt am Main?
Voordelig Carpoolen van Dortmund naar Frankfurt am Main is vaak de voordeligste manier van reizen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Dortmund en Frankfurt am Main is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Dortmund naar Frankfurt am Main kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Dortmund Frankfurt am Main. Ze zijn niet altijd op tijd.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Dortmund naar Frankfurt am Main?
Bereikbaarheid Treinstations in Dortmund of Frankfurt am Main liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Snelheid Treinen van Dortmund naar Frankfurt am Main zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Kosten Treintickets Dortmund-Frankfurt am Main kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Dortmund Frankfurt am Main kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Dortmund naar Frankfurt am Main?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Dortmund en Frankfurt am Main zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Dortmund en Frankfurt am Main, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Comfort Bussen tussen Dortmund en Frankfurt am Main kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Dortmund naar Frankfurt am Main zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Frankfurt am Main om de afstand van 178 km af te leggen.

Waar beginnen in Dortmund? Waar kom ik aan in Frankfurt am Main?

Dortmund vertrek busstations

Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kaart

Vertrekstations in Dortmund

Dortmund Hbf
Kaart
Dortmund-Dorstfeld
Kaart
Dortmund-Dorstfeld Süd
Kaart
Dortmund Universität
Kaart
Dortmund-Kley
Kaart
Dortmund-Kurl
Kaart
Dortmund-Oespel
Kaart
Dortmund-Scharnhorst
Kaart
Dortmund Signal Iduna Park
Kaart
Dortmund Tierpark
Kaart
Dortmund-Barop
Kaart
Dortmund-Kirchhörde
Kaart
Dortmund-Kruckel
Kaart
Dortmund-Löttringhausen
Kaart
None
None

Frankfurt am Main aankomst busstations

Frankfurt central station
Kaart
Frankfurt Airport
Kaart
Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kaart

Frankfurt am Main Aankomst Stations

Frankfurt (Main) Hbf
Kaart
Frankfurt am Main Flughafen Fernbahnhof
Kaart
Frankfurt (Main) Süd
Kaart
Frankfurt (Main) West
Kaart
Frankfurt (Main) Ost
Kaart
Frankfurt-Mainkur
Kaart
Zoek naar tickets voor Dortmund Frankfurt am Main
Zoeken naar accommodatie in Frankfurt am Main

Bus Dortmund Frankfurt am Main

Bussen tussen Dortmund en Frankfurt am Main bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De duur van de busreis tussen Dortmund en Frankfurt am Main varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Frankfurt am Main rijden.

De meeste bussen tussen Dortmund en Frankfurt am Main zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Dortmund-Frankfurt am Main varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Dortmund naar Frankfurt am Main op Vivanoda.

Busmaatschappijen Dortmund Frankfurt am Main

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
DeinBus
DeinBus
Zoek naar buskaartjes Dortmund Frankfurt am Main

Treinen Dortmund Frankfurt am Main

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Dortmund naar Frankfurt am Main reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Dortmund en Frankfurt am Main.

De gemiddelde reistijd van Dortmund naar Frankfurt am Main hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Frankfurt am Main zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Dortmund naar Frankfurt am Main ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinen tussen Dortmund en Frankfurt am Main zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Treinmaatschappijen van Dortmund naar Frankfurt am Main

HKX
HKX
ÖBB
ÖBB
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
FlixTrain
FlixTrain
Zoek naar treintickets Dortmund Frankfurt am Main

Carpoolen Dortmund Frankfurt am Main

De duur van een carpool reis tussen Dortmund en Frankfurt am Main is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Dortmund en Frankfurt am Main. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Carpool platform Dortmund Frankfurt am Main

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Dortmund Frankfurt am Main
Dortmund naar Frankfurt am Main bus, trein, carpooling - Tickets en prijzen

Toeristische gids voor de reis van Dortmund naar Frankfurt am Main

Wat te zien en te doen in Frankfurt am Main?

Het historische centrum van Frankfurt am Main, de Römerberg, is een must voor toeristen. Het plein is omzoomd met kleurrijke 15e-eeuwse gebouwen en herbergt de kathedraal van Frankfurt, de Sint-Bartholomeuskathedraal. De stad staat ook bekend om zijn musea, waaronder het Städel Museum met een indrukwekkende collectie Europese kunst en het Goethehuis, waar de beroemde Duitse schrijver Johann Wolfgang von Goethe jarenlang woonde.

Voor fijnproevers is Frankfurt am Main beroemd om zijn worsten, "Frankfurter" genoemd, die in de vele restaurants en cafés van de stad gegeten kunnen worden. Bezoekers kunnen ook de lokale keuken proeven in de traditionele restaurants in het stadscentrum.

Tot slot is de stad een belangrijk winkelcentrum met veel winkels en boetieks van internationale merken. De Zeil, een levendige winkelstraat, is de ideale plek om te winkelen en het nachtleven van Frankfurt te ervaren.

Frankfurt am Main is een kosmopolitische en fascinerende stad die bezoekers die op zoek zijn naar een culturele en gastronomische ervaring in vervoering zal brengen.

Zoek naar tickets voor Dortmund Frankfurt am Main
Zoeken naar accommodatie in Frankfurt am Main

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd