Reizen van Parijs naar Dijon

Plan uw reis van Parijs naar Dijon in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Parijs naar Dijon in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Parijs
Dijon
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Parijs Dijon

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand262 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Parijs naar Dijon?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Parijs Dijon trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Parijs Dijon door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Parijs en Dijon op een kaart evenals de route Parijs Dijon en de verschillende verbindingspunten (Dijon-Ville Station, Dijon Bus Station, Dijon-Porte-Neuve Station, Paris-Gare-de-Lyon Station, Paris-Est Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Dijon

Alle vervoerswijzen Parijs Dijon

Voor een reis van Parijs (Île-de-France, Frankrijk) naar Dijon (Bourgogne, Frankrijk) met een afstand van 262 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Parijs-Dijon-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Parijs. De bus brengt je naar het busstation Dijon (1.2 km vanaf Dijon, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Dijon op tijd op het Paris Galliéni-busstation (op de 4.7 km de Parijs) verschijnt.
De Parijs Dijon-trein is direct.
De treinen TGV of TGV Lyria van SNCF of TGV Lyria naar Dijon vertrekken vanaf het Paris-Gare-de-Lyon-treinstation in Parijs. Aankomst in Dijon zal zijn op Dijon-Ville Station (1.3 km vanuit het centrum).
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Parijs-Dijon.

Welke vervoerders reizen tussen Parijs en Dijon?

Spoorwegmaatschappijen
SNCF biedt een regel Parijs-Dijon met TGV-trein vanuit Paris-Gare-de-Lyon Station (2.2 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Dijon-Ville Station (1.3 km vanuit het centrum)
TGV Lyria beheert de lijn van Parijs naar Dijon met TGV Lyria-trein vanuit Paris-Gare-de-Lyon station naar station Dijon-Ville (Bourgogne Frankrijk)
Busbedrijven
Busmaatschappij Isilines biedt busdiensten van Paris Galliéni Bus Terminal in Parijs en Dijon Bus Terminal (Bourgogne Frankrijk)
ALSA is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Besancon City (met het busstation Besançon in het centrum van 4.7 km) en Dijon City, waar de bus je afzet bij het busstation van Dijon op ongeveer 1.2 km van het centrum.
De OUIBUS-busmaatschappij draait van Paris-Bercy Bus Terminal in Parijs en Dijon Bus Terminal (Bourgogne Frankrijk)
Het FlixBus-netwerk bevat een buslijn tussen Parijs City (met het busstation Paris Quai de Bercy in het centrum van 3 km) en Dijon City, waar de bus je afzet bij het busstation van Dijon op ongeveer 1.2 km van het centrum.
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Parijs-Dijon (263 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)