Reizen van Amsterdam naar Knock

Plan uw reis van Amsterdam naar Knock in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

2 opties om van Amsterdam naar Knock in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Knock
  • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Londen
Knock
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Knock

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand934 km
Directe lijnNee

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Amsterdam naar Knock ?

Je plant een reis vanaf Amsterdam naar Knock en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Amsterdam Knock? Bladeren door verschillende websites om eenvoudige informatie te krijgen en uw reis te boeken is altijd erg vervelend.

Gelukkig is Vivanoda een multimodale reisplanner die prijzen verzamelt voor bussen, carpoolen, treinen en vluchten in een enkele zoekopdracht. Voer eenvoudig uw reisdatum in Knock en Vivanoda doet de rest. Sorteeropties en filters staan tot uw beschikking om uw zoekopdracht te verfijnen.

U zult hoofdzakelijk de gebruiken vluchten, treinen, carpoolen en bussen van Aer Lingus, FlyBE, Easyjet, Ryanair, Eurostar, FlixBus, KLM of OUIBUS te bereiken Knock.

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Knock?

Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Amsterdam-Londen (358 km)
Luchtvaartmaatschappijen
Aer Lingus maakt een vlucht vertrekkende van Gatwick LGW Airport gelegen op 39 km van het centrum van Londen naar Knock (aankomst op Ireland West Knock NOC Airport)
FlyBE biedt de volgende rotaties: van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Manchester (op weg naar Manchester International MAN Airport) en vertrekkende van Manchester International MAN Airport gelegen op 15 km van het centrum van Manchester naar Knock (aankomst op Ireland West Knock NOC Airport)
Ryanair beheert de vlucht van Luton LTN Airport (gelegen op 46 km van Londen Center, Verenigd Koninkrijk) naar Knock (op weg naar Ireland West Knock NOC Airport)
British Airways biedt een luchtverbinding vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Londen (aankomst op Gatwick LGW Airport)
Easyjet maakt een vlucht van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Manchester (op weg naar Manchester International MAN Airport)
KLM zorgt voor een rotatie vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Manchester (aankomst op Manchester International MAN Airport)
Spoorwegmaatschappijen
Eurostar biedt een regel Amsterdam-Londen met -trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in London St Pancras Station (3.4 km vanuit het centrum)
Busbedrijven
Busmaatschappij OUIBUS biedt busdiensten van Amsterdam Stadionplein Bus Terminal in Amsterdam en London Victoria Coach Station Bus Terminal (Engeland Verenigd Koninkrijk)
FlixBus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam Radarweg 1043 in het centrum van 4 km) en Londen City, waar de bus je afzet bij het busstation van London Victoria Coach Station op ongeveer 1.8 km van het centrum.

Alle vervoerswijzen Amsterdam Knock

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Knock (Ierland) met een afstand van 934 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Geen enkele rechtstreekse vlucht stelt u in staat om vanuit Amsterdam naar Knock te vliegen, maar het is mogelijk om deze reis alleen per vliegtuig met vluchten te maken Amsterdam-Manchester en Manchester-Knock
Verlaat Amsterdam aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Amsterdam-Schiphol afgelegen AMS 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Manchester (Manchester International Airport, IATA-code: MAN) geëxploiteerd door FlyBE, Easyjet of KLM.Neem vanuit Manchester een ander vliegtuig met FlyBE dat je naar de luchthaven van Ireland West Knock (Knock, Ierland) zal brengen.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Amsterdam naar Knock te gaan zonder verandering. Je kunt de trein nemenAmsterdam-Londen en gebruik vliegtuig om je eindbestemming te bereiken.
De treinen van Eurostar naar Londen vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Londen zal zijn op London St Pancras Station (3.4 km vanuit het centrum).
Hoewel het niet mogelijk is om alleen met de bus naar Amsterdam Knock te reizen, zijn er andere vervoerswijzen (vliegtuig) die de reis zal voltooien Amsterdam-Londen.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation London Victoria Coach Station (1.8 km vanaf Londen, Verenigd Koninkrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Londen op tijd op het Amsterdam Stadionplein-busstation (op de 4 km de Amsterdam) verschijnt.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Amsterdam-Londen kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in vliegtuig om de hele reis te dekken.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)