Aanbevolen route
Amsterdam
Rechtstreekse reis naar Knock met vliegtuig
Knock
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Amsterdam
Reizen met de carpooling, bus, trein naar Londen
Londen
Reizen met de vliegtuig naar Knock
Knock
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Amsterdam naar Knock?

Bent u van plan om van Knock naar Amsterdam te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Amsterdam naar Knock te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Amsterdam en Knock, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Eurostar, Blablabus, FlixBus, FlyBE of KLM) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Amsterdam en Knock, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Amsterdam Knock reis te plannen.

Voor uw reis van Amsterdam naar Knock heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Amsterdam naar Knock

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Amsterdam naar Knock, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Amsterdam Knock per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Amsterdam Knock ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Amsterdam Knock met het vliegtuig

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Amsterdam en Knock, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Knock te komen.

Carpoolen Amsterdam Knock

Carpoolen tussen Amsterdam en Knock is perfect als u in goed gezelschap naar Knock wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Amsterdam of Knock kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Amsterdam naar Knock te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Amsterdam Knock

Stad van vertrek
Amsterdam
Nederland
Stad van bestemming
Knock
Ierland
Afstand
934 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Amsterdam Knock
Zoeken naar accommodatie in Knock
Plan uw reis van Amsterdam naar Knock gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Amsterdam naar Knock gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Amsterdam en Knock vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Eurostar, Blablabus, FlixBus, FlyBE of KLM om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Amsterdam en Knock met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Amsterdam en Knock

Voordelen en nadelen van carpoolen van Amsterdam naar Knock?
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Amsterdam naar Knock.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Amsterdam en Knock is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Amsterdam naar Knock.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Amsterdam Knock. Ze zijn niet altijd op tijd.
Voordelen en nadelen van vliegen van Amsterdam naar Knock?
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Amsterdam naar Knock, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Snelheid Vliegen tussen Amsterdam en Knock is de snelste manier om de 934 km tussen Amsterdam en Knock af te leggen.
Prijzen Vliegtickets van Amsterdam naar Knock kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Veiligheidscontroles Reizigers naar Knock moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Amsterdam vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Amsterdam naar Knock?
Landschappen Treinen tussen Amsterdam en Knock bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Snelheid Treinen van Amsterdam naar Knock zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Flexibiliteit De treintijden van Amsterdam Knock kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Amsterdam-Knock kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Amsterdam naar Knock?
Prijzen Bustickets van Amsterdam naar Knock zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Knock (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Amsterdam en Knock, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Reistijd Bussen van Amsterdam naar Knock zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Knock om de afstand van 934 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Amsterdam en Knock kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.

Waar beginnen in Amsterdam? Waar kom ik aan in Knock?

Amsterdam vertrek busstations

Amsterdam Stadionplein
Kaart
Zeeburg, P&R Coach Park at Zuiderzeeweg
Kaart
Amsterdam Radarweg 1043
Kaart

Vertrekstations in Amsterdam

Amsterdam Centraal
Kaart

Vertrekluchthavens in Amsterdam

Amsterdam-Schiphol
Kaart

Knock aankomst luchthavens

Ireland West Knock
Kaart
Zoek naar tickets voor Amsterdam Knock
Zoeken naar accommodatie in Knock

Bus Amsterdam Knock

De frequentie van vertrekken naar Amsterdam vanuit Knock varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Knock, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Amsterdam en Knock varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Knock rijden.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Amsterdam-Knock busticket extra kosten met zich mee.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Amsterdam-Knock varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Amsterdam naar Knock op Vivanoda.

Busmaatschappijen Amsterdam Knock

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Amsterdam Knock

Treinen Amsterdam Knock

Het is aanbevolen om uw treinticket van Amsterdam naar Knock ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

De gemiddelde reistijd van Amsterdam naar Knock hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Knock zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Amsterdam naar Knock reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Amsterdam naar Knock reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Amsterdam en Knock.

Treinmaatschappijen van Amsterdam naar Knock

Eurostar
Eurostar
Zoek naar treintickets Amsterdam Knock

Vluchten Amsterdam Knock

Luchtvaartmaatschappijen Amsterdam Knock

FlyBE
FlyBE
KLM
KLM
Easyjet
Easyjet
British Airways
British Airways
Aer Lingus
Aer Lingus
Ryanair
Ryanair
Zoek naar vluchten Amsterdam Knock

Carpoolen Amsterdam Knock

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Amsterdam naar Knock hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Amsterdam en Knock. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Carpool platform Amsterdam Knock

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Amsterdam Knock
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd