Aanbevolen route
Amsterdam
Rechtstreekse reis naar Shannon met vliegtuig
Shannon
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Amsterdam
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Londen
Londen
Reizen met de vliegtuig naar Shannon
Shannon
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Amsterdam naar Shannon?

Bent u van plan om van Shannon naar Amsterdam te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Amsterdam naar Shannon te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Amsterdam en Shannon, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Eurostar, Blablabus, FlixBus, Easyjet of FlyBE) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Amsterdam en Shannon, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Amsterdam Shannon reis te plannen.

Voor uw reis van Amsterdam naar Shannon heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Amsterdam naar Shannon

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Amsterdam naar Shannon, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Amsterdam Shannon per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Amsterdam Shannon ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Amsterdam Shannon met het vliegtuig

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Amsterdam en Shannon, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Shannon te komen.

Carpoolen Amsterdam Shannon

Carpoolen tussen Amsterdam en Shannon is perfect als u in goed gezelschap naar Shannon wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Amsterdam of Shannon kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Amsterdam naar Shannon te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Amsterdam Shannon

Stad van vertrek
Amsterdam
Nederland
Stad van bestemming
Shannon
Ierland
Afstand
930 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Amsterdam Shannon
Zoeken naar accommodatie in Shannon
Plan uw reis van Amsterdam naar Shannon gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Amsterdam naar Shannon gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Amsterdam en Shannon vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Eurostar, Blablabus, FlixBus, Easyjet of FlyBE om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Amsterdam en Shannon met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Amsterdam en Shannon

Voordelen en nadelen van carpoolen van Amsterdam naar Shannon?
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Amsterdam naar Shannon.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Amsterdam en Shannon is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Amsterdam naar Shannon.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Amsterdam Shannon. Ze zijn niet altijd op tijd.
Voordelen en nadelen van vliegen van Amsterdam naar Shannon?
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Amsterdam naar Shannon, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Snelheid Vliegen tussen Amsterdam en Shannon is de snelste manier om de 930 km tussen Amsterdam en Shannon af te leggen.
Prijzen Vliegtickets van Amsterdam naar Shannon kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Veiligheidscontroles Reizigers naar Shannon moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Amsterdam vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Amsterdam naar Shannon?
Landschappen Treinen tussen Amsterdam en Shannon bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Milieuvriendelijk De trein Amsterdam-Shannon wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Flexibiliteit De treintijden van Amsterdam Shannon kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Amsterdam-Shannon kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Amsterdam naar Shannon?
Prijzen Bustickets van Amsterdam naar Shannon zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Shannon (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Amsterdam en Shannon, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Reistijd Bussen van Amsterdam naar Shannon zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Shannon om de afstand van 930 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Amsterdam en Shannon kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.

Waar beginnen in Amsterdam? Waar kom ik aan in Shannon?

Amsterdam vertrek busstations

Amsterdam Stadionplein
Kaart
Zeeburg, P&R Coach Park at Zuiderzeeweg
Kaart
Amsterdam Radarweg 1043
Kaart

Vertrekstations in Amsterdam

Amsterdam Centraal
Kaart

Vertrekluchthavens in Amsterdam

Amsterdam-Schiphol
Kaart

Shannon aankomst luchthavens

Shannon
Kaart
Zoek naar tickets voor Amsterdam Shannon
Zoeken naar accommodatie in Shannon

Bus Amsterdam Shannon

De frequentie van vertrekken naar Amsterdam vanuit Shannon varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Shannon, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Bussen tussen Amsterdam en Shannon bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De duur van de busreis tussen Amsterdam en Shannon varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Shannon rijden.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Amsterdam-Shannon varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Amsterdam naar Shannon op Vivanoda.

Busmaatschappijen Amsterdam Shannon

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Amsterdam Shannon

Treinen Amsterdam Shannon

Treintickets van Amsterdam naar Shannon kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Amsterdam naar Shannon reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Amsterdam en Shannon.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Amsterdam naar Shannon ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

De gemiddelde reistijd van Amsterdam naar Shannon hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Shannon zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Treinmaatschappijen van Amsterdam naar Shannon

Eurostar
Eurostar
Zoek naar treintickets Amsterdam Shannon

Vluchten Amsterdam Shannon

Luchtvaartmaatschappijen Amsterdam Shannon

Easyjet
Easyjet
FlyBE
FlyBE
KLM
KLM
British Airways
British Airways
Ryanair
Ryanair
Aer Lingus
Aer Lingus
Zoek naar vluchten Amsterdam Shannon

Carpoolen Amsterdam Shannon

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Amsterdam naar Shannon hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Amsterdam en Shannon. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

De duur van een carpool reis tussen Amsterdam en Shannon is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpool platform Amsterdam Shannon

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Amsterdam Shannon
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd