Reizen van Amsterdam naar Praag

Plan uw reis van Amsterdam naar Praag in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

5 opties om van Amsterdam naar Praag in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

 • Selecteer de route van uw keuze
 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Praag
/
/
/
 • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Dresden
Praag
/
/
/
/
/
 • Krijg tarieven
3
Amsterdam
Dusseldorf
Praag
/
/
/
/
/
 • Krijg tarieven
4
Amsterdam
Frankfurt am Main
Praag
/
/
/
/
/
 • Krijg tarieven
5
Amsterdam
Berlijn
Praag
/
/
/
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Praag

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand710 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Amsterdam naar Praag ?

Jij hebt gekozen Praag als een bestemming voor uw volgende vakantie of weekend, maar u weet niet hoe u daar kunt komen Amsterdam en hoe u de beste kunt vinden Amsterdam naar Praag transport deals? Bladeren door verschillende websites om eenvoudige informatie te krijgen en uw reis te boeken is altijd erg vervelend.

Dankzij uw multimodale zoekmachine Vivanoda, vindt u op dezelfde site alle tarieven voor bussen, carpoolen, treinen en vluchten te bereiken Praag. Vul de datum van uw reis in Praag en Vivanoda toont alle transportaanbiedingen. Verfijn, filter, sorteer volgens uw reisvoorkeuren en selecteer vervolgens Amsterdam - Praag aanbod dat het beste bij u past.

Om van te reizen Amsterdam, vluchten, treinen, carpoolen of bussen van Deutsche Bahn, FlixBus, Czech Airlines, Lufthansa, Air Berlin, Nederlandse Spoorwegen NS, KLM en Transavia.com zal je dragen Praag.

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Praag?

Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Amsterdam-Praag (711 km)
Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Amsterdam Radarweg 1043 Bus Terminal in Amsterdam en UAN Florenc Praha (Prague) Bus Terminal ( Tsjechische Republiek)
CityBusExpress is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam Europaboulevard P18 in het centrum van 5.3 km) en Hannover City, waar de bus je afzet bij het busstation van Hannover - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) op ongeveer 0.9 km van het centrum.
De Hellö-busmaatschappij draait van Dresden Bus Terminal in Dresden en UAN Florenc Praha (Prague) Bus Terminal ( Tsjechische Republiek)
Spoorwegmaatschappijen
Deutsche Bahn biedt een regel Amsterdam-Praag met CityNightLine Kopernikus-trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Prague hlavní nádraží Station (1.8 km vanuit het centrum)
Nederlandse Spoorwegen NS beheert de lijn van Amsterdam naar Arnhem met Intercity 3000-trein vanuit Amsterdam Centraal station naar station Arnhem ( Nederland)
Luchtvaartmaatschappijen
Czech Airlines maakt een vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Praag (aankomst op Prague Ruzyne PRG Airport)
Lufthansa biedt de volgende rotaties: van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Frankfurt am Main (op weg naar Frankfurt International FRA Airport) en vertrekkende van Frankfurt International FRA Airport gelegen op 11 km van het centrum van Frankfurt am Main naar Praag (aankomst op Prague Ruzyne PRG Airport)
Germanwings beheert de vlucht van Dusseldorf DUS Airport (gelegen op 6.1 km van Dusseldorf Center, Duitsland) naar Praag (op weg naar Prague Ruzyne PRG Airport)
Darwin Airline biedt een luchtverbinding vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Dresden (aankomst op Dresden DRS Airport)
Easyjet maakt een vlucht van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Praag (op weg naar Prague Ruzyne PRG Airport)
Pakistan International Airlines zorgt voor een rotatie vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Frankfurt am Main (aankomst op Frankfurt International FRA Airport)
Air Berlin beheert de vlucht van Tegel TXL Airport (gelegen op 9 km van Berlijn Center, Duitsland) naar Praag (op weg naar Prague Ruzyne PRG Airport)
KLM biedt een luchtverbinding vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Praag (aankomst op Prague Ruzyne PRG Airport)
Transavia.com maakt een vlucht van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Berlijn (op weg naar Tegel TXL Airport)

Alle vervoerswijzen Amsterdam Praag

Als u voorkeuren heeft voor een bepaalde transportmodus, kunt u meer informatie krijgen over deze secties:

Goedkope vluchten vanaf Amsterdam naar Praag

Goedkope vluchten naar Praag zijn soms niet zo gemakkelijk te krijgen, maar we willen u eraan herinneren een paar tips:

 • Het wordt ten zeerste aanbevolen om uw te boeken Amsterdam Praag vlucht enkele weken (of zelfs maanden) van tevoren. Dit is een van de belangrijkste regels in de luchtvaartindustrie: vakantiereizigers die graag minder vroeg boeken; zakelijke reizen willen graag meer betalen, maar laat boeken.
 • Vlieg bij voorkeur naar Praag op een weekdag (maandag tot donderdag) en wees flexibel. Prijzen veranderen voortdurend en verschillen van dag tot dag. Het hebben van enige flexibiliteit zal een belangrijke troef zijn.

Welke luchtvaartmaatschappijen exploiteren het Amsterdam naar Praag vluchten?

We tellen 3 luchtvaartmaatschappijen om een rechtstreekse dienst te plannen tussen de luchthaven van Amsterdam en die van Praag: Czech Airlines, Easyjet en KLM.
Czech Airlines Amsterdam PraagEasyjet Amsterdam PraagKLM Amsterdam Praag

Luchthaven van vertrek over Amsterdam

 • AMS Amsterdam-Schiphol

Bestemming luchthaven in Praag

 • PRG Prague Ruzyne

trein Amsterdam naar Praag

Amsterdam Praag spoorwegen bedrijven

Het treinbedrijf dat deze reis uitvoert, is Deutsche Bahn.
Deutsche Bahn Amsterdam Praag

Nachttrein Amsterdam Praag

Nachttreinen zijn een goede gelegenheid om een hotelnacht te redden Praag omdat u kunt slapen, of u nu op uw stoel zit of op een comfortabele ligplaats.

Hogesnelheidstrein Amsterdam Praag

Dat zijn treinen die op zeer hoge snelheid rijden en slechts enkele steden bedienen Amsterdam en Praag. Ze werken vaak op speciale tracks.

Intercitytrein Amsterdam Praag

Het treinstation tussen Amsterdam en Praag worden bediend door intercitytreinen die sneller zijn dan regionale treinen.

Is het mogelijk om rechtstreeks met de trein te gaan vanuit Amsterdam naar Praag?

Ja de Amsterdam naar Praag route wordt bediend door een directe trein. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van de dag van de week, het schema kan veranderen en directe treinen mogelijk niet elke dag rijden. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Amsterdam-Praag treinkaartje op Vivanoda.

Treinstations van Amsterdam

 • Amsterdam Centraal

Aankomst treinstations in Praag

 • Prague hlavní nádraží

Carpool van Amsterdam naar Praag

Rijden is een nieuwe manier van reizen waarmee mensen kunnen delen Amsterdam-Praag autoritten met anderen. Dit heeft een zeer positieve invloed op het milieu, omdat het de capaciteit van de auto optimaliseert en het ook geld bespaart.

Amsterdam naar Praag bus

Als u op zoek bent naar een busdienst van Amsterdam naar Praag, je hebt geluk want er is eigenlijk een directe dienst.

Je vraagt je misschien af of het de moeite waard is om met de bus te reizen tussen Amsterdam en Praag en wat de voordelen van deze manier van transport kunnen zijn. Om je aan te moedigen om de bus naar te nemen Praag, hier zijn enkele argumenten die u zullen overtuigen.

 • De coaches die de Amsterdam Praag line zijn meestal uitgerust met een airconditioningsysteem, waarmee u tijdens warme seizoenen in goede omstandigheden kunt reizen.
 • Als de reisduur tussen Amsterdam en Praag en zijn 710 km maakt je je een beetje zorgen en kies dan de nachtbus Amsterdam Praag wat u een overnachting bespaart in een Praaghotel. Je zult het dan kunnen ontdekkenPraag in de vroege morgen.
 • Het wagenpark van FlixBus-bussen is nieuw en daarom groener dan carpoolen. Sinds deAmsterdam Praag de weg is al lang aangelegd, bussen hebben geen extra infrastructuur nodig die het landschap verstoort.

Coachbedrijven op de Amsterdam Praag reis

De reis met de bus Amsterdam Praag wordt bediend door slechts één busmaatschappij: FlixBus.

FlixBus Amsterdam Praag

Vertrek busstations in Amsterdam

Het wordt aanbevolen dat u aankomt op de Amsterdam busstation tussen 15 en 30 minuten voor de vertrektijd, afhankelijk van de busmaatschappij. De naam van de bestemming 'Praag'wordt altijd vermeld op de voorkant van de bus. Het enige dat u hoeft te doen is uw ticket te valideren bij de bestuurder van FlixBus, uw bagage in de koffer te deponeren en uw stoel te vinden.

 • Amsterdam Radarweg 1043
 • Amsterdam Europaboulevard P18

Aankomst busstations in Praag

Wanneer je aankomt Praag, zorg ervoor dat u niets aan uw stoel en in het ruim vergeet.

 • UAN Florenc Praha (Prague)
 • Prague Main Railway Station

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)