Reizen van Antwerpen naar Parijs

Plan uw reis van Antwerpen naar Parijs in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Antwerpen naar Parijs in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Antwerpen
Parijs
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Antwerpen Parijs

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand301 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Antwerpen naar Parijs?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Antwerpen Parijs trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Antwerpen Parijs door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Antwerpen en Parijs op een kaart evenals de route Antwerpen Parijs en de verschillende verbindingspunten (Paris-Nord Station, Paris Galliéni Bus Station, Paris Quai de Bercy Bus Station, Paris Bercy (centre ville) Bus Station, Paris-Bercy Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Parijs

Welke vervoerders reizen tussen Antwerpen en Parijs?

Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Antwerpen-Parijs (302 km)
Spoorwegmaatschappijen
SNCF biedt de lijnen Antwerpen-Rijsel met TER-trein vanuit Antwerp Central Station (1.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Lille Flandres Station (0.6 km vanuit het centrum) en van Rijsel naar Parijs met TGV-trein vanuit Lille Europe station naar station Paris-Nord (Île-de-France Frankrijk)
Nederlandse Spoorwegen NS beheert de lijn Antwerpen-Brussel met Intercity (NS Hispeed) 1200-trein vanuit Antwerp Central Station (1.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Bruxelles-Midi Station (1.6 km vanuit het centrum)
Thalys maakt de spoorverbinding van Antwerpen naar Parijs met Thalys-trein vanuit Antwerp Central station naar station Paris-Nord (Île-de-France Frankrijk)
Eurostar biedt een regel Rijsel-Parijs met Eurostar-trein vanuit Lille Europe Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Paris-Nord Station (2.8 km vanuit het centrum)
SNCB beheert de lijn van Antwerpen naar Brussel met 25-trein vanuit Antwerp Central station naar station Bruxelles-Chapelle ( België)
Izy maakt de spoorverbinding Brussel-Parijs met -trein vanuit Bruxelles-Midi Station (1.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Gare-du-Nord Station (2.8 km vanuit het centrum)
TGV Lyria biedt een regel van Rijsel naar Parijs met TGV Lyria-trein vanuit Lille Europe station naar station Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV (Île-de-France Frankrijk)
Busbedrijven
Busmaatschappij OUIBUS biedt busdiensten van Platinkaai - Antwerpen Bus Terminal in Antwerpen en Paris-Bercy Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk)
Isilines is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Rijsel City (met het busstation Lille Europe in het centrum van 0.9 km) en Parijs City, waar de bus je afzet bij het busstation van Paris Galliéni op ongeveer 4.7 km van het centrum.
De Eurolines-busmaatschappij draait van Antwerp Bus Terminal in Antwerpen en Paris Galliéni Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk)
Het FlixBus-netwerk bevat een buslijn tussen Antwerpen City (met het busstation Antwerp in het centrum van 1.3 km) en Parijs City, waar de bus je afzet bij het busstation van Paris Quai de Bercy op ongeveer 3 km van het centrum.
Busmaatschappij ALSA biedt busdiensten van Antwerp Bus Terminal in Antwerpen en Paris Galliéni Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk)
Luchtvaartmaatschappijen
Brussels Airlines maakt een vlucht vertrekkende van Brussels-Zaventem International BRU Airport gelegen op 11 km van het centrum van Brussel naar Parijs (aankomst op Paris Charles De Gaulle CDG Airport)

Alle vervoerswijzen Antwerpen Parijs

Lees meer informatie over elk vervoermiddel:

Antwerpen naar Parijs bus

Er is een directe verbinding tussen de intercitybus tussen Antwerpen en Parijs.

Coachbedrijven op de Antwerpen Parijs reis

De busdienst tussen de stad Antwerpen en Parijs wordt beheerd door meerdere busmaatschappijen: OUIBUS, Eurolines, FlixBus en ALSA.

OUIBUS Antwerpen ParijsEurolines Antwerpen ParijsFlixBus Antwerpen ParijsALSA Antwerpen Parijs

Met de bus vanuit Antwerpen naar Parijs is misschien niet zo duidelijk voor u. Om je aan te moedigen om de bus naar te nemen Parijs, hier zijn enkele argumenten die u zullen overtuigen.

 • Het wagenpark van OUIBUS, Eurolines, FlixBus of ALSA-bussen is nieuw en daarom groener dan carpoolen. Sinds deAntwerpen Parijs de weg is al lang aangelegd, bussen hebben geen extra infrastructuur nodig die het landschap verstoort.
 • Bijna alle bussen zijn uitgerust met een wifi-verbinding, wat zeer welkom is om te reizen 301 km van de reis.
 • De coaches die de Antwerpen Parijs line zijn meestal uitgerust met een airconditioningsysteem, waarmee u tijdens warme seizoenen in goede omstandigheden kunt reizen.

Vertrek busstations in Antwerpen

Afhankelijk van het bedrijf, wordt het gevraagd aanwezig te zijn bij de bushalte in Antwerpen van 15 tot 30 minuten voor de aangegeven vertrektijd. In het algemeen is de bestemming 'Parijs'wordt aan de voorkant van de bus weergegeven terwijl de andere steden worden bediend. Presenteer ten slotte uw ticket aan het personeel van ALSA, FlixBus, Eurolines of OUIBUS, zodat u uw koffers in de koffer kunt zetten en vervolgens kunt instappen.

 • Platinkaai - Antwerpen
 • Antwerp
 • Antwerp

Bus stopt bij aankomst in Parijs

Zodra de bus is aangekomen Parijs, controleer en verzamel uw bezittingen om niets te vergeten.

 • Paris-Bercy
 • Paris Galliéni
 • Paris Quai de Bercy
 • Paris Bercy (centre ville)

Carpool van Antwerpen naar Parijs

In tegenstelling tot andere transportmiddelen, biedt autodelen reizigers geen gedefinieerde dienstregeling aan. Je hebt dus meer kansen om te vinden Antwerpen-Parijs rijdt vijf dagen voor uw reisdatum dan drie maanden. Goede optie voor lastminute verblijf in Parijs!

Rijden is een nieuwe manier van reizen waarmee mensen kunnen delen Antwerpen-Parijs autoritten met anderen. Dit heeft een zeer positieve invloed op het milieu, omdat het de capaciteit van de auto optimaliseert en het ook geld bespaart.

trein Antwerpen naar Parijs

Hogesnelheidstrein Antwerpen Parijs

Dat zijn treinen die op zeer hoge snelheid rijden en slechts enkele steden bedienen Antwerpen en Parijs. Ze werken vaak op speciale tracks.

Intercitytrein Antwerpen Parijs

Intercitytreinen bedienen de belangrijkste steden langs de Antwerpen-Parijs route met een verbeterde reisduur in vergelijking met regionale treinen.

Regionale trein Antwerpen Parijs

Antwerpen Parijs spoorwegen bedrijven

Er is slechts één spoorwegmaatschappij voor deze reis: Thalys.
Thalys Antwerpen Parijs

Treinstations van Antwerpen

 • Antwerp Central

Treinstations in Parijs

 • Paris-Nord
 • Gare-du-Nord
 • Marne-la-Vallée-Chessy
 • Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV

Is er een directe trein voor de Antwerpen-Parijs road?

Inderdaad, de steden van Parijs en Antwerpen zijn verbonden met een directe treinverbinding. Het schema kan gedurende de week variëren en rechtstreekse treinen kunnen alleen op bepaalde dagen rijden. Om de goedkoopste te vinden Antwerpen-Parijs treinkaartje, wij adviseren u om een zoekopdracht op Vivanoda te starten met uw reisdatums.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)