Karlsruhe
Rechtstreekse reis naar Stuttgart met bus, trein, carpooling
Stuttgart
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Karlsruhe naar Stuttgart?

Bent u van plan om van Karlsruhe naar Stuttgart te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Karlsruhe naar Stuttgart te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Karlsruhe en Stuttgart, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, Hellö of ADAC PostBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Karlsruhe en Stuttgart, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Karlsruhe Stuttgart reis te plannen.

Voor uw reis van Karlsruhe naar Stuttgart heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Karlsruhe naar Stuttgart

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Karlsruhe naar Stuttgart, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Karlsruhe Stuttgart per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Karlsruhe Stuttgart ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Karlsruhe Stuttgart

Carpoolen tussen Karlsruhe en Stuttgart is perfect als u in goed gezelschap naar Stuttgart wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Karlsruhe of Stuttgart kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Karlsruhe naar Stuttgart te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Karlsruhe Stuttgart

Stad van vertrek
Karlsruhe
Duitsland
Baden-Württemberg
Stad van bestemming
Stuttgart
Duitsland
Baden-Württemberg
Afstand
62 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Karlsruhe Stuttgart
Zoeken naar accommodatie in Stuttgart
Plan uw reis van Karlsruhe naar Stuttgart gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Karlsruhe naar Stuttgart gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Karlsruhe en Stuttgart vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, Hellö of ADAC PostBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Karlsruhe en Stuttgart met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Karlsruhe en Stuttgart

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Karlsruhe naar Stuttgart?
Milieuvriendelijk De trein Karlsruhe-Stuttgart wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Snelheid Treinen van Karlsruhe naar Stuttgart zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Flexibiliteit De treintijden van Karlsruhe Stuttgart kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Karlsruhe-Stuttgart kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Karlsruhe naar Stuttgart?
Flexibel Carpoolen van Karlsruhe naar Stuttgart is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Karlsruhe en Stuttgart is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Karlsruhe Stuttgart. Ze zijn niet altijd op tijd.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Karlsruhe naar Stuttgart?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Karlsruhe en Stuttgart, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Karlsruhe en Stuttgart zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Reistijd Bussen van Karlsruhe naar Stuttgart zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Stuttgart om de afstand van 62 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Karlsruhe en Stuttgart kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.

Waar beginnen in Karlsruhe? Waar kom ik aan in Stuttgart?

Karlsruhe vertrek busstations

Karlsruhe
Kaart
Karlsruhe
Kaart

Vertrekstations in Karlsruhe

Karlsruhe Hbf
Kaart

Stuttgart aankomst busstations

Stuttgart Airport
Kaart
Stuttgart Obertürkheim
Kaart
Stuttgart-Vaihingen
Kaart
Stuttgart Airport
Kaart

Stuttgart Aankomst Stations

Stuttgart Hbf
Kaart
Zoek naar tickets voor Karlsruhe Stuttgart
Zoeken naar accommodatie in Stuttgart

Bus Karlsruhe Stuttgart

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Karlsruhe-Stuttgart busticket extra kosten met zich mee.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Karlsruhe-Stuttgart varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Karlsruhe naar Stuttgart op Vivanoda.

De frequentie van vertrekken naar Karlsruhe vanuit Stuttgart varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Stuttgart, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Bussen tussen Karlsruhe en Stuttgart bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Busmaatschappijen Karlsruhe Stuttgart

Hellö
Hellö
ADAC PostBus
ADAC PostBus
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Zoek naar buskaartjes Karlsruhe Stuttgart

Treinen Karlsruhe Stuttgart

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Karlsruhe naar Stuttgart reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Treintickets van Karlsruhe naar Stuttgart kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Karlsruhe naar Stuttgart reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Karlsruhe en Stuttgart.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Karlsruhe naar Stuttgart ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinmaatschappijen van Karlsruhe naar Stuttgart

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Karlsruhe Stuttgart

Carpoolen Karlsruhe Stuttgart

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Karlsruhe en Stuttgart, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Karlsruhe naar Stuttgart zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Karlsruhe naar Stuttgart, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Karlsruhe naar Stuttgart hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpool platform Karlsruhe Stuttgart

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Karlsruhe Stuttgart

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd