Reizen van Munster naar Dortmund

Plan uw reis van Munster naar Dortmund in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Munster naar Dortmund in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Munster
Dortmund
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Munster Dortmund

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand52 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Munster naar Dortmund?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Munster Dortmund trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Munster Dortmund door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Munster en Dortmund op een kaart evenals de route Munster Dortmund en de verschillende verbindingspunten (Dortmund Hbf Station, Dortmund-Derne Station, Dortmund-Kirchderne Station, Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Station, Münster (Westf) Hbf Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Dortmund

Alle vervoerswijzen Munster Dortmund

Voor een reis van Munster (Noord-Rijnland-Westfalen, Duitsland) naar Dortmund (Noord-Rijnland-Westfalen, Duitsland) met een afstand van 52 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Munster Dortmund-trein is direct.
De treinen ICE of RB50 van Deutsche Bahn of EuroBahn naar Dortmund vertrekken vanaf het Münster (Westf) Hbf-treinstation in Munster. Aankomst in Dortmund zal zijn op Dortmund Hbf Station (0.7 km vanuit het centrum).
Je hebt geluk, er is een directe Munster-Dortmund-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Munster. De bus brengt je naar het busstation Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (0.9 km vanaf Dortmund, Duitsland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Dortmund op tijd op het Munster-busstation (op de 1 km de Munster) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Munster-Dortmund.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)