Saint-Etienne
Rechtstreekse reis naar Clermont-Ferrand met bus, trein, carpooling
Clermont-Ferrand
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Saint-Etienne naar Clermont-Ferrand?

Bent u van plan om van Saint-Etienne naar Clermont-Ferrand te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Saint-Etienne naar Clermont-Ferrand te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Saint-Etienne en Clermont-Ferrand, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, FlixBus, ALSA, Blablabus of Blablacar) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Saint-Etienne en Clermont-Ferrand, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Saint-Etienne Clermont-Ferrand reis te plannen.

Voor uw reis van Saint-Etienne naar Clermont-Ferrand heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Saint-Etienne naar Clermont-Ferrand

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Saint-Etienne naar Clermont-Ferrand, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Saint-Etienne Clermont-Ferrand per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Saint-Etienne Clermont-Ferrand ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Saint-Etienne Clermont-Ferrand

Carpoolen tussen Saint-Etienne en Clermont-Ferrand is perfect als u in goed gezelschap naar Clermont-Ferrand wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Saint-Etienne of Clermont-Ferrand kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Saint-Etienne naar Clermont-Ferrand te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Saint-Etienne Clermont-Ferrand

Stad van vertrek
Saint-Etienne
Frankrijk
Rhône-Alpes
Stad van bestemming
Clermont-Ferrand
Frankrijk
Auvergne
Afstand
108 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Saint-Etienne Clermont-Ferrand
Zoeken naar accommodatie in Clermont-Ferrand
Plan uw reis van Saint-Etienne naar Clermont-Ferrand gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Saint-Etienne naar Clermont-Ferrand gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Saint-Etienne en Clermont-Ferrand vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, FlixBus, ALSA, Blablabus of Blablacar om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Saint-Etienne en Clermont-Ferrand met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Saint-Etienne en Clermont-Ferrand

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Saint-Etienne naar Clermont-Ferrand?
Milieuvriendelijk De trein Saint-Etienne-Clermont-Ferrand wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Snelheid Treinen van Saint-Etienne naar Clermont-Ferrand zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Flexibiliteit De treintijden van Saint-Etienne Clermont-Ferrand kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Saint-Etienne-Clermont-Ferrand kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Saint-Etienne naar Clermont-Ferrand?
Flexibel Carpoolen van Saint-Etienne naar Clermont-Ferrand is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Saint-Etienne en Clermont-Ferrand is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Saint-Etienne Clermont-Ferrand. Ze zijn niet altijd op tijd.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Saint-Etienne naar Clermont-Ferrand?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Saint-Etienne en Clermont-Ferrand, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Saint-Etienne en Clermont-Ferrand zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Reistijd Bussen van Saint-Etienne naar Clermont-Ferrand zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Clermont-Ferrand om de afstand van 108 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Saint-Etienne en Clermont-Ferrand kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.

Waar beginnen in Saint-Etienne? Waar kom ik aan in Clermont-Ferrand?

Saint-Etienne vertrek busstations

Saint Etienne
Kaart
Saint-Étienne
Kaart

Vertrekstations in Saint-Etienne

St-Étienne-Châteaucreux
Kaart
St-Étienne-Bellevue
Kaart
St-Étienne-Carnot
Kaart
St-Étienne-Châteaucreux
Kaart

Clermont-Ferrand aankomst busstations

Clermont Ferrand Avenue de la Libération
Kaart
Clermont Ferrand
Kaart

Clermont-Ferrand Aankomst Stations

Clermont-Ferrand
Kaart
Aulnat-Aéroport
Kaart
Clermont-La-Pardieu
Kaart
Clermont-la-Rotonde
Kaart
Zoek naar tickets voor Saint-Etienne Clermont-Ferrand
Zoeken naar accommodatie in Clermont-Ferrand

Bus Saint-Etienne Clermont-Ferrand

De frequentie van vertrekken naar Saint-Etienne vanuit Clermont-Ferrand varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Clermont-Ferrand, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Saint-Etienne-Clermont-Ferrand varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Saint-Etienne naar Clermont-Ferrand op Vivanoda.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Saint-Etienne-Clermont-Ferrand busticket extra kosten met zich mee.

De meeste bussen tussen Saint-Etienne en Clermont-Ferrand zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Busmaatschappijen Saint-Etienne Clermont-Ferrand

FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Blablabus
Blablabus
Isilines
Isilines
Zoek naar buskaartjes Saint-Etienne Clermont-Ferrand

Treinen Saint-Etienne Clermont-Ferrand

Het is aanbevolen om uw treinticket van Saint-Etienne naar Clermont-Ferrand ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treintickets van Saint-Etienne naar Clermont-Ferrand kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Saint-Etienne naar Clermont-Ferrand reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Treinen tussen Saint-Etienne en Clermont-Ferrand zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Treinmaatschappijen van Saint-Etienne naar Clermont-Ferrand

SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Saint-Etienne Clermont-Ferrand

Carpoolen Saint-Etienne Clermont-Ferrand

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Saint-Etienne naar Clermont-Ferrand hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Saint-Etienne naar Clermont-Ferrand zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Saint-Etienne naar Clermont-Ferrand, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Saint-Etienne en Clermont-Ferrand, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool platform Saint-Etienne Clermont-Ferrand

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Saint-Etienne Clermont-Ferrand

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd