Saint-Etienne
Rechtstreekse reis naar Perpignan met bus, trein, carpooling
Perpignan
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Saint-Etienne naar Perpignan?

Bent u van plan om van Saint-Etienne naar Perpignan te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Saint-Etienne naar Perpignan te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Saint-Etienne en Perpignan, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, Eurolines, Blablabus, FlixBus of Blablacar) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Saint-Etienne en Perpignan, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Saint-Etienne Perpignan reis te plannen.

Voor uw reis van Saint-Etienne naar Perpignan heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Saint-Etienne naar Perpignan

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Saint-Etienne naar Perpignan, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Saint-Etienne Perpignan per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Saint-Etienne Perpignan ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Saint-Etienne Perpignan

Carpoolen tussen Saint-Etienne en Perpignan is perfect als u in goed gezelschap naar Perpignan wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Saint-Etienne of Perpignan kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Saint-Etienne naar Perpignan te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Saint-Etienne Perpignan

Stad van vertrek
Saint-Etienne
Frankrijk
Rhône-Alpes
Stad van bestemming
Perpignan
Frankrijk
Languedoc-Roussillon
Afstand
327 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Saint-Etienne Perpignan
Zoeken naar accommodatie in Perpignan
Plan uw reis van Saint-Etienne naar Perpignan gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Saint-Etienne naar Perpignan gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Saint-Etienne en Perpignan vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, Eurolines, Blablabus, FlixBus of Blablacar om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Saint-Etienne en Perpignan met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Saint-Etienne en Perpignan

Voordelen en nadelen van carpoolen van Saint-Etienne naar Perpignan?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Saint-Etienne en Perpignan is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Voordelig Carpoolen van Saint-Etienne naar Perpignan is vaak de voordeligste manier van reizen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Saint-Etienne Perpignan. Ze zijn niet altijd op tijd.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Saint-Etienne naar Perpignan kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Saint-Etienne naar Perpignan?
Bereikbaarheid Treinstations in Saint-Etienne of Perpignan liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Snelheid Treinen van Saint-Etienne naar Perpignan zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Kosten Treintickets Saint-Etienne-Perpignan kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Saint-Etienne Perpignan kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Saint-Etienne naar Perpignan?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Saint-Etienne en Perpignan zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Saint-Etienne en Perpignan, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Comfort Bussen tussen Saint-Etienne en Perpignan kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Saint-Etienne naar Perpignan zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Perpignan om de afstand van 327 km af te leggen.

Waar beginnen in Saint-Etienne? Waar kom ik aan in Perpignan?

Saint-Etienne vertrek busstations

Saint Etienne
Kaart
Saint-Étienne
Kaart

Vertrekstations in Saint-Etienne

St-Étienne-Bellevue
Kaart
St-Étienne-Carnot
Kaart
St-Étienne-Châteaucreux
Kaart
St-Étienne-Châteaucreux
Kaart

Perpignan aankomst busstations

Perpignan
Kaart

Perpignan Aankomst Stations

Perpignan
Kaart
Zoek naar tickets voor Saint-Etienne Perpignan
Zoeken naar accommodatie in Perpignan

Bus Saint-Etienne Perpignan

De duur van de busreis tussen Saint-Etienne en Perpignan varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Perpignan rijden.

De frequentie van vertrekken naar Saint-Etienne vanuit Perpignan varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Perpignan, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Saint-Etienne-Perpignan varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Saint-Etienne naar Perpignan op Vivanoda.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Saint-Etienne-Perpignan. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

Busmaatschappijen Saint-Etienne Perpignan

Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Zoek naar buskaartjes Saint-Etienne Perpignan

Treinen Saint-Etienne Perpignan

De gemiddelde reistijd van Saint-Etienne naar Perpignan hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Perpignan zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Treintickets van Saint-Etienne naar Perpignan kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Saint-Etienne naar Perpignan reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Saint-Etienne naar Perpignan. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Treinmaatschappijen van Saint-Etienne naar Perpignan

SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Saint-Etienne Perpignan

Carpoolen Saint-Etienne Perpignan

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Saint-Etienne en Perpignan. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Saint-Etienne en Perpignan, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Saint-Etienne naar Perpignan zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Saint-Etienne naar Perpignan, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpool platform Saint-Etienne Perpignan

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Saint-Etienne Perpignan

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd