Saint-Etienne
Rechtstreekse reis naar Grenoble met bus, trein, carpooling
Grenoble
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Saint-Etienne naar Grenoble?

Bent u van plan om van Saint-Etienne naar Grenoble te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Saint-Etienne naar Grenoble te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Saint-Etienne en Grenoble, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, Blablabus, FlixBus, ALSA of Blablacar) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Saint-Etienne en Grenoble, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Saint-Etienne Grenoble reis te plannen.

Voor uw reis van Saint-Etienne naar Grenoble heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Saint-Etienne naar Grenoble

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Saint-Etienne naar Grenoble, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Saint-Etienne Grenoble per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Saint-Etienne Grenoble ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Saint-Etienne Grenoble

Carpoolen tussen Saint-Etienne en Grenoble is perfect als u in goed gezelschap naar Grenoble wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Saint-Etienne of Grenoble kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Saint-Etienne naar Grenoble te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Saint-Etienne Grenoble

Stad van vertrek
Saint-Etienne
Frankrijk
Rhône-Alpes
Stad van bestemming
Grenoble
Frankrijk
Rhône-Alpes
Afstand
109 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Saint-Etienne Grenoble
Zoeken naar accommodatie in Grenoble
Plan uw reis van Saint-Etienne naar Grenoble gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Saint-Etienne naar Grenoble gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Saint-Etienne en Grenoble vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, Blablabus, FlixBus, ALSA of Blablacar om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Saint-Etienne en Grenoble met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Saint-Etienne en Grenoble

Voordelen en nadelen van carpoolen van Saint-Etienne naar Grenoble?
Voordelig Carpoolen van Saint-Etienne naar Grenoble is vaak de voordeligste manier van reizen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Saint-Etienne en Grenoble is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Saint-Etienne naar Grenoble kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Saint-Etienne Grenoble. Ze zijn niet altijd op tijd.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Saint-Etienne naar Grenoble?
Bereikbaarheid Treinstations in Saint-Etienne of Grenoble liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Snelheid Treinen van Saint-Etienne naar Grenoble zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Kosten Treintickets Saint-Etienne-Grenoble kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Saint-Etienne Grenoble kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Saint-Etienne naar Grenoble?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Saint-Etienne en Grenoble zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Saint-Etienne en Grenoble, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Comfort Bussen tussen Saint-Etienne en Grenoble kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Saint-Etienne naar Grenoble zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Grenoble om de afstand van 109 km af te leggen.

Waar beginnen in Saint-Etienne? Waar kom ik aan in Grenoble?

Saint-Etienne vertrek busstations

Saint-Étienne
Kaart
Saint Etienne
Kaart

Vertrekstations in Saint-Etienne

St-Étienne-Bellevue
Kaart
St-Étienne-Carnot
Kaart
St-Étienne-Châteaucreux
Kaart
St-Étienne-Châteaucreux
Kaart

Grenoble aankomst busstations

Grenoble
Kaart
Grenoble
Kaart
Grenoble (Condillac-Universités)
Kaart
Grenoble Résistance
Kaart

Grenoble Aankomst Stations

Grenoble
Kaart
Grenoble U.-Gières
Kaart
Zoek naar tickets voor Saint-Etienne Grenoble
Zoeken naar accommodatie in Grenoble

Bus Saint-Etienne Grenoble

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Saint-Etienne-Grenoble varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Saint-Etienne naar Grenoble op Vivanoda.

De frequentie van vertrekken naar Saint-Etienne vanuit Grenoble varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Grenoble, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Saint-Etienne en Grenoble varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Grenoble rijden.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Saint-Etienne-Grenoble. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

Busmaatschappijen Saint-Etienne Grenoble

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Isilines
Isilines
Zoek naar buskaartjes Saint-Etienne Grenoble

Treinen Saint-Etienne Grenoble

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Saint-Etienne naar Grenoble reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Saint-Etienne en Grenoble.

Treintickets van Saint-Etienne naar Grenoble kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Saint-Etienne naar Grenoble ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

De gemiddelde reistijd van Saint-Etienne naar Grenoble hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Grenoble zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Treinmaatschappijen van Saint-Etienne naar Grenoble

SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Saint-Etienne Grenoble

Carpoolen Saint-Etienne Grenoble

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Saint-Etienne en Grenoble. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

De duur van een carpool reis tussen Saint-Etienne en Grenoble is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Saint-Etienne Grenoble contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpool platform Saint-Etienne Grenoble

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Saint-Etienne Grenoble

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd