Saint-Etienne
Rechtstreekse reis naar Angers met bus, trein, carpooling
Angers
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Saint-Etienne naar Angers?

Bent u van plan om van Saint-Etienne naar Angers te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Saint-Etienne naar Angers te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Saint-Etienne en Angers, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, Isilines, Blablabus of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Saint-Etienne en Angers, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Saint-Etienne Angers reis te plannen.

Voor uw reis van Saint-Etienne naar Angers heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Saint-Etienne naar Angers

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Saint-Etienne naar Angers, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Saint-Etienne Angers per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Saint-Etienne Angers ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Saint-Etienne Angers

Carpoolen tussen Saint-Etienne en Angers is perfect als u in goed gezelschap naar Angers wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Saint-Etienne of Angers kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Saint-Etienne naar Angers te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Saint-Etienne Angers

Stad van vertrek
Saint-Etienne
Frankrijk
Rhône-Alpes
Stad van bestemming
Angers
Frankrijk
Pays de la Loire
Afstand
440 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Saint-Etienne Angers
Zoeken naar accommodatie in Angers
Plan uw reis van Saint-Etienne naar Angers gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Saint-Etienne naar Angers gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Saint-Etienne en Angers vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, Isilines, Blablabus of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Saint-Etienne en Angers met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Saint-Etienne en Angers

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Saint-Etienne naar Angers?
Prijzen Bustickets van Saint-Etienne naar Angers zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Angers (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Saint-Etienne en Angers, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Comfort Bussen tussen Saint-Etienne en Angers kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Saint-Etienne naar Angers zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Angers om de afstand van 440 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Saint-Etienne naar Angers?
Snelheid Treinen van Saint-Etienne naar Angers zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Bereikbaarheid Treinstations in Saint-Etienne of Angers liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Kosten Treintickets Saint-Etienne-Angers kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Saint-Etienne Angers kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Saint-Etienne naar Angers?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Saint-Etienne en Angers is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Voordelig Carpoolen van Saint-Etienne naar Angers is vaak de voordeligste manier van reizen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Saint-Etienne Angers. Ze zijn niet altijd op tijd.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Saint-Etienne naar Angers kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Saint-Etienne? Waar kom ik aan in Angers?

Saint-Etienne vertrek busstations

Saint-Étienne
Kaart
Saint Etienne
Kaart

Vertrekstations in Saint-Etienne

St-Étienne-Châteaucreux
Kaart
St-Étienne-Châteaucreux
Kaart
St-Étienne-Bellevue
Kaart
St-Étienne-Carnot
Kaart

Angers aankomst busstations

Angers
Kaart

Angers Aankomst Stations

Angers-St-Laud
Kaart
Zoek naar tickets voor Saint-Etienne Angers
Zoeken naar accommodatie in Angers

Bus Saint-Etienne Angers

De meeste bussen tussen Saint-Etienne en Angers zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De frequentie van vertrekken naar Saint-Etienne vanuit Angers varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Angers, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Saint-Etienne-Angers varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Saint-Etienne naar Angers op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Saint-Etienne en Angers varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Angers rijden.

Busmaatschappijen Saint-Etienne Angers

Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Zoek naar buskaartjes Saint-Etienne Angers

Treinen Saint-Etienne Angers

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Saint-Etienne en Angers te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Saint-Etienne naar Angers. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

De gemiddelde reistijd van Saint-Etienne naar Angers hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Angers zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Saint-Etienne naar Angers ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinmaatschappijen van Saint-Etienne naar Angers

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Saint-Etienne Angers

Carpoolen Saint-Etienne Angers

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Saint-Etienne naar Angers hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Saint-Etienne en Angers. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Saint-Etienne en Angers, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool platform Saint-Etienne Angers

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Saint-Etienne Angers

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd