Aanbevolen route
Saint-Etienne
Rechtstreekse reis naar Montpellier met trein, bus, carpooling
Montpellier
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Saint-Etienne
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Lyon
Lyon
Reizen met de bus, trein, carpooling, vlucht naar Montpellier
Montpellier
Prijzen zoeken
Saint-Etienne
Reizen met de carpooling, bus naar Avignon
Avignon
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Montpellier
Montpellier
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Saint-Etienne naar Montpellier?

Bent u van plan om van Saint-Etienne naar Montpellier te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Saint-Etienne naar Montpellier te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Saint-Etienne en Montpellier, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, TGV Lyria, OUIGO, Eurolines of Blablabus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Saint-Etienne en Montpellier, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Saint-Etienne Montpellier reis te plannen.

Voor uw reis van Saint-Etienne naar Montpellier heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Saint-Etienne naar Montpellier

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Saint-Etienne naar Montpellier, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Saint-Etienne Montpellier per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Saint-Etienne Montpellier ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Saint-Etienne Montpellier

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Saint-Etienne en Montpellier, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Montpellier te komen.

Carpoolen Saint-Etienne Montpellier

Carpoolen tussen Saint-Etienne en Montpellier is perfect als u in goed gezelschap naar Montpellier wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Saint-Etienne of Montpellier kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Saint-Etienne naar Montpellier te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Saint-Etienne Montpellier

Stad van vertrek
Saint-Etienne
Frankrijk
Rhône-Alpes
Stad van bestemming
Montpellier
Frankrijk
Languedoc-Roussillon
Afstand
208 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, bus en carpooling
Zoek naar tickets voor Saint-Etienne Montpellier
Zoeken naar accommodatie in Montpellier
Plan uw reis van Saint-Etienne naar Montpellier gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Saint-Etienne naar Montpellier gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Saint-Etienne en Montpellier vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, TGV Lyria, OUIGO, Eurolines of Blablabus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Saint-Etienne en Montpellier met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Saint-Etienne en Montpellier

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Saint-Etienne naar Montpellier?
Comfort Treinen tussen Saint-Etienne en Montpellier bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Snelheid Treinen van Saint-Etienne naar Montpellier zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Flexibiliteit De treintijden van Saint-Etienne Montpellier kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Saint-Etienne-Montpellier kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Saint-Etienne naar Montpellier?
Prijzen Bustickets van Saint-Etienne naar Montpellier zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Montpellier (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Saint-Etienne en Montpellier, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Reistijd Bussen van Saint-Etienne naar Montpellier zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Montpellier om de afstand van 208 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Saint-Etienne en Montpellier kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Saint-Etienne naar Montpellier?
Flexibel Carpoolen van Saint-Etienne naar Montpellier is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Saint-Etienne naar Montpellier is vaak de voordeligste manier van reizen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Saint-Etienne naar Montpellier kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Voordelen en nadelen van vliegen van Saint-Etienne naar Montpellier?
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Saint-Etienne naar Montpellier, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Snelheid Vliegen tussen Saint-Etienne en Montpellier is de snelste manier om de 208 km tussen Saint-Etienne en Montpellier af te leggen.
Prijzen Vliegtickets van Saint-Etienne naar Montpellier kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Veiligheidscontroles Reizigers naar Montpellier moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Saint-Etienne vanwege de strenge veiligheidscontroles.

Waar beginnen in Saint-Etienne? Waar kom ik aan in Montpellier?

Saint-Etienne vertrek busstations

Saint Etienne
Kaart
Saint-Étienne
Kaart

Vertrekstations in Saint-Etienne

St-Étienne-Bellevue
Kaart
St-Étienne-Carnot
Kaart
St-Étienne-Châteaucreux
Kaart
St-Étienne-Châteaucreux
Kaart

Montpellier aankomst busstations

Montpellier
Kaart
Montpellier Les Sabines
Kaart
Montpellier Arrêt TAM T1 - Place de France
Kaart

Montpellier Aankomst Stations

Montpellier-Saint-Roch
Kaart

Montpellier aankomst luchthavens

Montpellier-Méditerranée
Kaart
Zoek naar tickets voor Saint-Etienne Montpellier
Zoeken naar accommodatie in Montpellier

Bus Saint-Etienne Montpellier

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Saint-Etienne-Montpellier. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De frequentie van vertrekken naar Saint-Etienne vanuit Montpellier varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Montpellier, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Saint-Etienne-Montpellier busticket extra kosten met zich mee.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Saint-Etienne-Montpellier varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Saint-Etienne naar Montpellier op Vivanoda.

Busmaatschappijen Saint-Etienne Montpellier

Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
ALSA
ALSA
FlixBus
FlixBus
Isilines
Isilines
Zoek naar buskaartjes Saint-Etienne Montpellier

Treinen Saint-Etienne Montpellier

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Saint-Etienne naar Montpellier. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Treintickets van Saint-Etienne naar Montpellier kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Saint-Etienne naar Montpellier reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

De gemiddelde reistijd van Saint-Etienne naar Montpellier hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Montpellier zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Treinmaatschappijen van Saint-Etienne naar Montpellier

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Saint-Etienne Montpellier

Vluchten Saint-Etienne Montpellier

Luchtvaartmaatschappijen Saint-Etienne Montpellier

Hop!
Hop!
Zoek naar vluchten Saint-Etienne Montpellier

Carpoolen Saint-Etienne Montpellier

De duur van een carpool reis tussen Saint-Etienne en Montpellier is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Saint-Etienne en Montpellier. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Saint-Etienne en Montpellier, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Saint-Etienne Montpellier contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpool platform Saint-Etienne Montpellier

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Saint-Etienne Montpellier

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd