Aanbevolen route
Amiens
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Parijs
Parijs
Reizen met de trein, bus, vlucht, carpooling naar Brest
Brest
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Amiens
Rechtstreekse reis naar Brest met bus, carpooling, trein
Brest
Prijzen zoeken
Amiens
Reizen met de carpooling, bus naar Rennes
Rennes
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Brest
Brest
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Amiens naar Brest?

Bent u van plan om van Amiens naar Brest te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Amiens naar Brest te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Amiens en Brest, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, Isilines, Blablabus, FlixBus of Air France) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Amiens en Brest, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Amiens Brest reis te plannen.

Voor uw reis van Amiens naar Brest heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Amiens naar Brest

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Amiens naar Brest, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Amiens Brest per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Amiens Brest ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Amiens Brest

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Amiens en Brest, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Brest te komen.

Carpoolen Amiens Brest

Carpoolen tussen Amiens en Brest is perfect als u in goed gezelschap naar Brest wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Amiens of Brest kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Amiens naar Brest te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Amiens Brest

Stad van vertrek
Amiens
Frankrijk
Picardië
Stad van bestemming
Brest
Frankrijk
Bretagne
Afstand
521 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Amiens Brest
Zoeken naar accommodatie in Brest
Plan uw reis van Amiens naar Brest gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Amiens naar Brest gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Amiens en Brest vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, Isilines, Blablabus, FlixBus of Air France om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Amiens en Brest met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Amiens en Brest

Voordelen en nadelen van carpoolen van Amiens naar Brest?
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Amiens naar Brest.
Flexibel Carpoolen van Amiens naar Brest is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Amiens naar Brest.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Amiens naar Brest?
Snelheid Treinen van Amiens naar Brest zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Milieuvriendelijk De trein Amiens-Brest wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Kosten Treintickets Amiens-Brest kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Amiens Brest kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van vliegen van Amiens naar Brest?
Snelheid Vliegen tussen Amiens en Brest is de snelste manier om de 521 km tussen Amiens en Brest af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Amiens naar Brest, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Brest moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Amiens vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Amiens naar Brest kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Amiens naar Brest?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Amiens en Brest, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Amiens naar Brest zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Brest (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Amiens en Brest kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Amiens naar Brest zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Brest om de afstand van 521 km af te leggen.

Waar beginnen in Amiens? Waar kom ik aan in Brest?

Amiens vertrek busstations

AMIENS Gare Routière
Kaart
Amiens
Kaart

Vertrekstations in Amiens

Amiens
Kaart

Brest aankomst busstations

Brest SNCF
Kaart

Brest Aankomst Stations

Brest
Kaart

Brest aankomst luchthavens

Brest-Guipavas
Kaart
Zoek naar tickets voor Amiens Brest
Zoeken naar accommodatie in Brest

Bus Amiens Brest

De duur van de busreis tussen Amiens en Brest varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Brest rijden.

Bussen tussen Amiens en Brest bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Amiens-Brest busticket extra kosten met zich mee.

De frequentie van vertrekken naar Amiens vanuit Brest varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Brest, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Busmaatschappijen Amiens Brest

Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Picardie Bus
Picardie Bus
Zoek naar buskaartjes Amiens Brest

Treinen Amiens Brest

De gemiddelde reistijd van Amiens naar Brest hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Brest zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Amiens naar Brest reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Amiens en Brest.

Treintickets van Amiens naar Brest kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Amiens naar Brest reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Treinmaatschappijen van Amiens naar Brest

SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Amiens Brest

Vluchten Amiens Brest

Luchtvaartmaatschappijen Amiens Brest

Air France
Air France
Zoek naar vluchten Amiens Brest

Carpoolen Amiens Brest

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Amiens naar Brest zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Amiens naar Brest, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

De duur van een carpool reis tussen Amiens en Brest is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpool platform Amiens Brest

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Amiens Brest
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd