Aanbevolen route
Amiens
Reizen met de bus, carpooling, trein naar Parijs
Parijs
Reizen met de trein, bus, vlucht, carpooling naar Nantes
Nantes
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Amiens
Rechtstreekse reis naar Nantes met bus, carpooling, trein
Nantes
Prijzen zoeken
Amiens
Reizen met de trein, carpooling, bus naar Rouen
Rouen
Reizen met de bus, carpooling naar Nantes
Nantes
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Amiens naar Nantes?

Bent u van plan om van Amiens naar Nantes te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Amiens naar Nantes te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Amiens en Nantes, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, Isilines, Blablabus of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Amiens en Nantes, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Amiens Nantes reis te plannen.

Voor uw reis van Amiens naar Nantes heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Amiens naar Nantes

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Amiens naar Nantes, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Amiens Nantes per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Amiens Nantes ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Amiens Nantes

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Amiens en Nantes, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Nantes te komen.

Carpoolen Amiens Nantes

Carpoolen tussen Amiens en Nantes is perfect als u in goed gezelschap naar Nantes wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Amiens of Nantes kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Amiens naar Nantes te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Amiens Nantes

Stad van vertrek
Amiens
Frankrijk
Picardië
Stad van bestemming
Nantes
Frankrijk
Pays de la Loire
Afstand
411 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, carpooling en trein
Zoek naar tickets voor Amiens Nantes
Zoeken naar accommodatie in Nantes
Plan uw reis van Amiens naar Nantes gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Amiens naar Nantes gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Amiens en Nantes vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, Isilines, Blablabus of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Amiens en Nantes met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Amiens en Nantes

Voordelen en nadelen van carpoolen van Amiens naar Nantes?
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Amiens naar Nantes.
Flexibel Carpoolen van Amiens naar Nantes is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Amiens naar Nantes.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Amiens naar Nantes?
Milieuvriendelijk De trein Amiens-Nantes wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Snelheid Treinen van Amiens naar Nantes zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Flexibiliteit De treintijden van Amiens Nantes kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Amiens-Nantes kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Amiens naar Nantes?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Amiens en Nantes, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Amiens naar Nantes zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Nantes (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Reistijd Bussen van Amiens naar Nantes zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Nantes om de afstand van 411 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Amiens en Nantes kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van vliegen van Amiens naar Nantes?
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Amiens naar Nantes, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Snelheid Vliegen tussen Amiens en Nantes is de snelste manier om de 411 km tussen Amiens en Nantes af te leggen.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Nantes moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Amiens vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Amiens naar Nantes kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).

Waar beginnen in Amiens? Waar kom ik aan in Nantes?

Amiens vertrek busstations

AMIENS Gare Routière
Kaart
Amiens
Kaart

Vertrekstations in Amiens

Amiens
Kaart

Nantes aankomst busstations

Nantes
Kaart
Nantes - La Haluchère
Kaart
Nantes Aéroport
Kaart

Nantes Aankomst Stations

Nantes
Kaart

Nantes aankomst luchthavens

Nantes Atlantique
Kaart
Zoek naar tickets voor Amiens Nantes
Zoeken naar accommodatie in Nantes

Bus Amiens Nantes

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Amiens-Nantes varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Amiens naar Nantes op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Amiens en Nantes varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Nantes rijden.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Amiens-Nantes. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

Bussen tussen Amiens en Nantes bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Busmaatschappijen Amiens Nantes

Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Picardie Bus
Picardie Bus
Eurolines
Eurolines
Zoek naar buskaartjes Amiens Nantes

Treinen Amiens Nantes

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Amiens naar Nantes. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

De gemiddelde reistijd van Amiens naar Nantes hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Nantes zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Treinen tussen Amiens en Nantes zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Amiens naar Nantes ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinmaatschappijen van Amiens naar Nantes

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Amiens Nantes

Vluchten Amiens Nantes

Luchtvaartmaatschappijen Amiens Nantes

Air France
Air France
Zoek naar vluchten Amiens Nantes

Carpoolen Amiens Nantes

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Amiens naar Nantes zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Amiens naar Nantes, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Amiens en Nantes. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Amiens en Nantes, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool platform Amiens Nantes

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Amiens Nantes
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd