Reizen van Amsterdam naar Stad Luxemburg

Plan uw reis van Amsterdam naar Stad Luxemburg in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

5 opties om van Amsterdam naar Stad Luxemburg in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

 • Selecteer de route van uw keuze
 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Stad Luxemburg
/
 • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Brussel
Stad Luxemburg
/
/
/
/
/
 • Krijg tarieven
3
Amsterdam
Luik
Stad Luxemburg
/
/
/
 • Krijg tarieven
4
Amsterdam
Eindhoven
Stad Luxemburg
/
/
/
 • Krijg tarieven
5
Amsterdam
Arlon
Stad Luxemburg
/
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Stad Luxemburg

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand319 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Amsterdam naar Stad Luxemburg?

We bieden 5 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Amsterdam Stad Luxemburg trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Amsterdam Stad Luxemburg door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Amsterdam en Stad Luxemburg op een kaart evenals de route Amsterdam Stad Luxemburg en de verschillende verbindingspunten (Luxembourg Gare Bus Station, Luxembourg central (Parking) Bus Station, Luxembourg Station, Amsterdam Centraal Station, Schiphol Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Stad Luxemburg

Alle vervoerswijzen Amsterdam Stad Luxemburg

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Stad Luxemburg (Luxemburg) met een afstand van 319 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Amsterdam-Stad Luxemburg-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation Luxembourg central (Parking) (1.2 km vanaf Stad Luxemburg, Luxemburg). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Stad Luxemburg op tijd op het Amsterdam Stadionplein-busstation (op de 4 km de Amsterdam) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Amsterdam-Stad Luxemburg.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Amsterdam naar Stad Luxemburg te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Amsterdam-Brussel en Brussel-Stad Luxemburg zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen Thalys van Eurostar of Thalys naar Brussel vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Brussel zal zijn op Bruxelles-Midi Station (1.6 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Brussel, waar de trein InterCity (IC) geëxploiteerd door de SBB CFF FFS naar Stad Luxemburg vertrekt.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Amsterdam naar Stad Luxemburg kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenAmsterdam-Brussel doe dan de rest van de reis in trein.
Verlaat Amsterdam aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Amsterdam-Schiphol afgelegen AMS 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Brussel (Brussels-Zaventem International Airport, IATA-code: BRU) geëxploiteerd door Air Malta of Air Serbia.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)