Aanbevolen route
Amsterdam
Reizen met de vlucht naar Salzburg
Salzburg
Reizen met de trein, carpooling naar Wels
Wels
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Amsterdam
Reizen met de bus, vlucht, carpooling naar Wenen
Wenen
Reizen met de trein, carpooling naar Wels
Wels
Prijzen zoeken
Amsterdam
Reizen met de trein, vlucht, carpooling, bus naar Frankfurt am Main
Frankfurt am Main
Reizen met de trein, carpooling naar Wels
Wels
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Amsterdam naar Wels?

Bent u van plan om van Amsterdam naar Wels te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Amsterdam naar Wels te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Amsterdam en Wels, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, MÁV, ÖBB, FlixBus of KLM) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Amsterdam en Wels, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Amsterdam Wels reis te plannen.

Voor uw reis van Amsterdam naar Wels heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Amsterdam naar Wels

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Amsterdam naar Wels, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Amsterdam Wels per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Amsterdam Wels ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Amsterdam Wels

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Amsterdam en Wels, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Wels te komen.

Carpoolen Amsterdam Wels

Carpoolen tussen Amsterdam en Wels is perfect als u in goed gezelschap naar Wels wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Amsterdam of Wels kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Amsterdam naar Wels te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Amsterdam Wels

Stad van vertrek
Amsterdam
Nederland
Stad van bestemming
Wels
Oostenrijk
Opper-Oostenrijk
Afstand
800 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Amsterdam Wels
Zoeken naar accommodatie in Wels
Plan uw reis van Amsterdam naar Wels gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Amsterdam naar Wels gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Amsterdam en Wels vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, MÁV, ÖBB, FlixBus of KLM om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Amsterdam en Wels met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Amsterdam en Wels

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Amsterdam naar Wels?
Prijzen Bustickets van Amsterdam naar Wels zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Wels (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Amsterdam en Wels, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Comfort Bussen tussen Amsterdam en Wels kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Amsterdam naar Wels zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Wels om de afstand van 800 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Amsterdam naar Wels?
Comfort Treinen tussen Amsterdam en Wels bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Bereikbaarheid Treinstations in Amsterdam of Wels liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Kosten Treintickets Amsterdam-Wels kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Amsterdam Wels kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van vliegen van Amsterdam naar Wels?
Snelheid Vliegen tussen Amsterdam en Wels is de snelste manier om de 800 km tussen Amsterdam en Wels af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Amsterdam naar Wels, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Prijzen Vliegtickets van Amsterdam naar Wels kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Veiligheidscontroles Reizigers naar Wels moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Amsterdam vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Amsterdam naar Wels?
Voordelig Carpoolen van Amsterdam naar Wels is vaak de voordeligste manier van reizen.
Flexibel Carpoolen van Amsterdam naar Wels is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Amsterdam naar Wels kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.

Waar beginnen in Amsterdam? Waar kom ik aan in Wels?

Amsterdam vertrek busstations

Amsterdam Radarweg 1043
Kaart

Vertrekstations in Amsterdam

Amsterdam Centraal
Kaart

Vertrekluchthavens in Amsterdam

Amsterdam-Schiphol
Kaart

Wels aankomst busstations

Wels
Kaart

Wels Aankomst Stations

Wels
Kaart
Zoek naar tickets voor Amsterdam Wels
Zoeken naar accommodatie in Wels

Bus Amsterdam Wels

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Amsterdam-Wels. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De meeste bussen tussen Amsterdam en Wels zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Amsterdam-Wels busticket extra kosten met zich mee.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Amsterdam-Wels, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

Busmaatschappijen Amsterdam Wels

FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Amsterdam Wels

Treinen Amsterdam Wels

Treinen tussen Amsterdam en Wels zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Amsterdam naar Wels ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treintickets van Amsterdam naar Wels kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Amsterdam naar Wels reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Amsterdam en Wels.

Treinmaatschappijen van Amsterdam naar Wels

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
WestBahn
WestBahn
Zoek naar treintickets Amsterdam Wels

Vluchten Amsterdam Wels

Luchtvaartmaatschappijen Amsterdam Wels

KLM
KLM
Lufthansa
Lufthansa
Transavia.com
Transavia.com
Pakistan International Airlines
Pakistan International Airlines
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Easyjet
Easyjet
Zoek naar vluchten Amsterdam Wels

Carpoolen Amsterdam Wels

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Amsterdam en Wels, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Amsterdam naar Wels zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Amsterdam naar Wels, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Amsterdam naar Wels hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

De duur van een carpool reis tussen Amsterdam en Wels is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpool platform Amsterdam Wels

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Amsterdam Wels

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd