Reizen van Amsterdam naar Wenen

Plan uw reis van Amsterdam naar Wenen (Oostenrijk) in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

5 opties om van Amsterdam naar Wenen in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

 • Selecteer de route van uw keuze
 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Wenen
/
/
/
 • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Praag
Wenen
/
/
/
/
/
 • Krijg tarieven
3
Amsterdam
Frankfurt am Main
Wenen
/
/
/
/
/
 • Krijg tarieven
4
Amsterdam
Berlijn
Wenen
/
/
/
/
/
 • Krijg tarieven
5
Amsterdam
Dresden
Wenen
/
/
/
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Wenen

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand936 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Amsterdam naar Wenen?

We bieden 5 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Amsterdam Wenen trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Amsterdam Wenen door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Amsterdam en Wenen op een kaart evenals de route Amsterdam Wenen en de verschillende verbindingspunten (Vienna-Schwechat International Airport, Vienna Erdberg Bus Station, Wien Westbahnhof Station, (VIB) Vienna International Busterminal Bus Station, Wien Hütteldorf Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Wenen

Alle vervoerswijzen Amsterdam Wenen

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Wenen (Wenen, Oostenrijk) met een afstand van 936 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Directe vlucht Amsterdam> Wenen is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Amsterdam aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Amsterdam-Schiphol afgelegen AMS 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Wenen (Vienna-Schwechat International Airport, IATA-code: VIE) geëxploiteerd door KLM, Easyjet of Austrian Airlines.
Je hebt geluk, er is een directe Amsterdam-Wenen-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation Vienna Erdberg (3.7 km vanaf Wenen, Oostenrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Wenen op tijd op het Amsterdam Radarweg 1043-busstation (op de 4 km de Amsterdam) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Amsterdam-Wenen.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Amsterdam naar Wenen te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Amsterdam-Frankfurt am Main en Frankfurt am Main-Wenen zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen ICE van Deutsche Bahn naar Frankfurt am Main vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Frankfurt am Main zal zijn op Frankfurt (Main) Hbf Station (1.3 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Frankfurt am Main, waar de trein Euronight geëxploiteerd door de ÖBB naar Wenen vertrekt.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)