Reizen van Amiens naar Rouen

Plan uw reis van Amiens naar Rouen in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Amiens naar Rouen in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Amiens
Rouen
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amiens Rouen

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand100 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Amiens naar Rouen?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Amiens Rouen trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Amiens Rouen door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Amiens en Rouen op een kaart evenals de route Amiens Rouen en de verschillende verbindingspunten (Rouen-Rive-Droite Station, Rouen Bus Station, Rouen Bus Station, Amiens Station, AMIENS Gare Routière Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Rouen

Alle vervoerswijzen Amiens Rouen

Voor een reis van Amiens (Picardie, Frankrijk) naar Rouen (Normandie, Frankrijk) met een afstand van 100 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Amiens-Rouen-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Amiens. De bus brengt je naar het busstation Rouen (0.8 km vanaf Rouen, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Rouen op tijd op het AMIENS Gare Routière-busstation (op de 0.1 km de Amiens) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Amiens-Rouen.
De Amiens Rouen-trein is direct.
De treinen TER van SNCF naar Rouen vertrekken vanaf het Amiens-treinstation in Amiens. Aankomst in Rouen zal zijn op Rouen-Rive-Droite Station (0.8 km vanuit het centrum).

Welke vervoerders reizen tussen Amiens en Rouen?

Busbedrijven
Busmaatschappij Isilines biedt busdiensten van AMIENS Gare Routière Bus Terminal in Amiens en Rouen Bus Terminal (Normandie Frankrijk)
Picardie Bus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Amiens City (met het busstation AMIENS Gare Routière in het centrum van 0.1 km) en Parijs City, waar de bus je afzet bij het busstation van BEAUVAIS Aéroport op ongeveer 70 km van het centrum.
Het busbedrijf OUIBUS voert de rotaties uit van AMIENS Gare Routière Bus Terminal in Amiens en Paris-Bercy Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk) en tussen Parijs City (met het busstation Paris-Bercy in het centrum van 2.9 km) en Rouen City, waar de bus je afzet bij het busstation van Rouen op ongeveer 0.8 km van het centrum.
Het FlixBus-netwerk bevat een buslijn van AMIENS Gare Routière Bus Terminal in Amiens en Rouen Bus Terminal (Normandie Frankrijk)
Busmaatschappij Eurolines biedt busdiensten tussen Parijs City (met het busstation Paris Galliéni in het centrum van 4.7 km) en Rouen City, waar de bus je afzet bij het busstation van Rouen op ongeveer 0.8 km van het centrum.
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Amiens-Rouen (100 km)
Spoorwegmaatschappijen
SNCF biedt een regel Amiens-Rouen met TER-trein vanuit Amiens Station (1.1 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Rouen-Rive-Droite Station (0.8 km vanuit het centrum)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)