Rijsel
Rechtstreekse reis naar Amsterdam met bus, trein, carpooling
Amsterdam
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Rijsel naar Amsterdam?

Bent u van plan om van Rijsel naar Amsterdam te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Rijsel naar Amsterdam te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Rijsel en Amsterdam, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Thalys, Nederlandse Spoorwegen NS, SNCF, FlixBus of ALSA) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Rijsel en Amsterdam, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Rijsel Amsterdam reis te plannen.

Voor uw reis van Rijsel naar Amsterdam heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Rijsel naar Amsterdam

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Rijsel naar Amsterdam, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Rijsel Amsterdam per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Rijsel Amsterdam ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Rijsel Amsterdam

Carpoolen tussen Rijsel en Amsterdam is perfect als u in goed gezelschap naar Amsterdam wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Rijsel of Amsterdam kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Rijsel naar Amsterdam te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Rijsel Amsterdam

Stad van vertrek
Rijsel
Frankrijk
Noord-Pas de Calais
Stad van bestemming
Amsterdam
Nederland
Afstand
231 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Rijsel Amsterdam
Zoeken naar accommodatie in Amsterdam
Plan uw reis van Rijsel naar Amsterdam gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Rijsel naar Amsterdam gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Rijsel en Amsterdam vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Thalys, Nederlandse Spoorwegen NS, SNCF, FlixBus of ALSA om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Rijsel en Amsterdam met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Rijsel en Amsterdam

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Rijsel naar Amsterdam?
Prijzen Bustickets van Rijsel naar Amsterdam zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Amsterdam (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Rijsel en Amsterdam, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Rijsel en Amsterdam zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Reistijd Bussen van Rijsel naar Amsterdam zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Amsterdam om de afstand van 231 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Rijsel en Amsterdam kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Rijsel naar Amsterdam?
Milieuvriendelijk De trein Rijsel-Amsterdam wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Comfort Treinen tussen Rijsel en Amsterdam bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Bereikbaarheid Treinstations in Rijsel of Amsterdam liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Flexibiliteit De treintijden van Rijsel Amsterdam kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Rijsel-Amsterdam kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Rijsel naar Amsterdam?
Flexibel Carpoolen van Rijsel naar Amsterdam is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Rijsel naar Amsterdam.
Voordelig Carpoolen van Rijsel naar Amsterdam is vaak de voordeligste manier van reizen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Rijsel naar Amsterdam.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Rijsel naar Amsterdam kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Rijsel? Waar kom ik aan in Amsterdam?

Rijsel vertrek busstations

Lille Europe
Kaart

Vertrekstations in Rijsel

Lille Europe
Kaart
Lille Flandres
Kaart

Amsterdam aankomst busstations

Amsterdam
Kaart
Amsterdam Radarweg 1043
Kaart
Amsterdam Stadionplein
Kaart
Zeeburg, P&R Coach Park at Zuiderzeeweg
Kaart

Amsterdam Aankomst Stations

Amsterdam Centraal
Kaart
Schiphol
Kaart
Zoek naar tickets voor Rijsel Amsterdam
Zoeken naar accommodatie in Amsterdam

3 tips om goedkoper te reizen tussen Rijsel en Amsterdam

Heeft u besloten om van Rijsel naar Amsterdam te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Rijsel naar Amsterdam.

  • 1. Wees flexibel met data
    Tickets Rijsel-Amsterdam zijn doordeweeks vaak goedkoper dan in het weekend. Als u het zich kunt veroorloven doordeweeks naar Amsterdam te reizen in plaats van in het weekend, kunt u geld besparen op uw ticket Rijsel-Amsterdam. Bovendien kunt u door flexibel met data om te gaan ook de beste prijzen naar Amsterdam vinden.
  • 2. Boek vooraf
    Dit is vaak de bekendste tip om geld te besparen op reizen tussen Rijsel en Amsterdam. Dat komt omdat trein-, vliegtuig-, bus- of veerboottickets vaak goedkoper zijn als u ze ruim van tevoren koopt. Dit kan u soms tientallen of zelfs honderden euro's besparen op uw reis Rijsel-Amsterdam.
  • 3. Vergelijk vervoersmiddelen
    Het kan een goed idee zijn om de verschillende beschikbare vervoerswijzen te vergelijken om geld te besparen op uw reis van Rijsel naar Amsterdam. Vliegen of de trein nemen lijkt misschien de snelste optie om in Amsterdam te komen, maar carpoolen of de bus nemen zijn vaak goedkopere alternatieven. Houd ook rekening met de lengte van de reis en de route om de voordeligste oplossing te vinden die het beste bij uw behoeften past.

Bus Rijsel Amsterdam

De frequentie van vertrekken naar Rijsel vanuit Amsterdam varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Amsterdam, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De meeste bussen tussen Rijsel en Amsterdam zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Bussen tussen Rijsel en Amsterdam bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Rijsel-Amsterdam. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Rijsel-Amsterdam, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Rijsel-Amsterdam busticket extra kosten met zich mee.

Busmaatschappijen Rijsel Amsterdam

FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
Zoek naar buskaartjes Rijsel Amsterdam

Treinen Rijsel Amsterdam

Treintickets van Rijsel naar Amsterdam kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Rijsel naar Amsterdam ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Rijsel naar Amsterdam. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

De gemiddelde reistijd van Rijsel naar Amsterdam hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Amsterdam zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Rijsel en Amsterdam te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Treinen tussen Rijsel en Amsterdam zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Treinmaatschappijen van Rijsel naar Amsterdam

Thalys
Thalys
Nederlandse Spoorwegen NS
Nederlandse Spoorwegen NS
SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Rijsel Amsterdam

Carpoolen Rijsel Amsterdam

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Rijsel naar Amsterdam hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Rijsel en Amsterdam. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Rijsel Amsterdam contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Rijsel en Amsterdam, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De duur van een carpool reis tussen Rijsel en Amsterdam is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpool platform Rijsel Amsterdam

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Rijsel Amsterdam
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd