Reizen van Rijsel naar Amsterdam

Plan uw reis van Rijsel naar Amsterdam in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Rijsel naar Amsterdam in te gaan trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Rijsel
Amsterdam
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Rijsel Amsterdam

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand231 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Rijsel naar Amsterdam?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Rijsel Amsterdam trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Rijsel Amsterdam door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Rijsel en Amsterdam op een kaart evenals de route Rijsel Amsterdam en de verschillende verbindingspunten (Amsterdam Centraal Station, Schiphol Station, Amsterdam Bus Station, Amsterdam Radarweg 1043 Bus Station, Amsterdam Stadionplein Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Amsterdam

Alle vervoerswijzen Rijsel Amsterdam

Als je al hebt gekozen voor de vervoerswijze waarmee je wilt reizen, ga je rechtstreeks naar het speciale gedeelte:

Rijsel naar Amsterdam bus

Als u op zoek bent naar een busdienst van Rijsel naar Amsterdam, je hebt geluk want er is eigenlijk een directe dienst.

U kunt nog steeds twijfels hebben om erbij te komen Amsterdam met de bus. Daarom geven we je enkele argumenten die je kunnen overtuigen om in een bus te stappen Amsterdam.

 • Door de aanwezigheid van stopcontacten op uw stoel en USB-poorten kunt u uw smartphone en laptop opladen. Je kunt er al je tijd doorbrengenRijsel naar Amsterdam een goede film kijken, naar muziek luisteren en waarom niet eens werken!
 • Een wifi-verbinding is beschikbaar voor reizigers in de meeste bussen, wat een belangrijke troef is voor een 231 km reis.
 • Onverslaanbare prijzen! Op deRijsel Amsterdam route, busmaatschappijen bieden tarieven die vaak veel lager zijn dan trein- of carpooling.

Wat zijn de busbedrijven die de Rijsel Amsterdam ?

FlixBus, OUIBUS en ALSA zijn de busmaatschappijen die de buslijn exploiteren Rijsel Amsterdam met directe service.

FlixBus Rijsel AmsterdamOUIBUS Rijsel AmsterdamALSA Rijsel Amsterdam

Bus stopt binnen Rijsel

Afhankelijk van het bedrijf, wordt het gevraagd aanwezig te zijn bij de bushalte in Rijsel van 15 tot 30 minuten voor de aangegeven vertrektijd. In het algemeen is de bestemming 'Amsterdam'wordt aan de voorkant van de bus weergegeven terwijl de andere steden worden bediend. Laat uw ticket vóór het instappen aan de chauffeur zien, leg uw bagage in het ruim en ga vervolgens aan uw stoel zitten.

 • Lille Europe

Aankomst busstations in Amsterdam

Zodra de coach stopt bij Amsterdam, zorg ervoor dat u niets achterlaat in uw stoel of uw ruimbagage vergeet.

 • Zeeburg, P&R Coach Park at Zuiderzeeweg
 • Amsterdam
 • Amsterdam Stadionplein
 • Amsterdam Radarweg 1043

Carpool van Rijsel naar Amsterdam

De praktijk van carsharing is de laatste jaren enorm uitgebreid, dus je hebt misschien een kans om een te vinden Rijsel-Amsterdam rijden. Dit helpt de reiskosten voor zowel de bestuurder als de passagier te verlagen en vermindert ook de impact op het milieu.

Het belangrijke verschil tussen carsharing en de andere vervoerswijzen is dat het geen geplande dienstregeling heeft. Dit betekent dat bij het zoeken naar Rijsel-Amsterdam ritten, zult u eerder geneigd zijn om die te vinden als u slechts drie dagen van tevoren (en niet twee maanden) zoekt. Dit is meer een last-minute oplossing om naar toe te gaan Amsterdam.

trein Rijsel naar Amsterdam

Rijsel Amsterdam treinbedrijven

Er is slechts één spoorwegmaatschappij voor deze reis: Thalys.
Thalys Rijsel Amsterdam

Is het mogelijk om rechtstreeks met de trein te gaan vanuit Rijsel naar Amsterdam?

Ja, het is mogelijk om vanaf te gaan Rijsel naar Amsterdam met de trein zonder wijzigingen aan te brengen. Wees voorzichtig, dit kan afhankelijk zijn van de datum van uw reis naar Amsterdam en er kunnen minder rechtstreekse treinen uit komen Rijsel op bepaalde dagen. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Rijsel-Amsterdam treinkaartje op Vivanoda.

Treinstations voor vertrek in Rijsel

 • Lille Europe
 • Lille Flandres

Treinstations in Amsterdam

 • Amsterdam Centraal

Hogesnelheidstrein Rijsel Amsterdam

Reizend met een snelheid tussen 200 km / u tot 350 km / u, zijn die treinen de snelste oplossing om van te vertrekken Rijsel naar Amsterdam met de trein.

Intercitytrein Rijsel Amsterdam

Intercitytreinen bedienen de belangrijkste steden langs de Rijsel-Amsterdam route met een verbeterde reisduur in vergelijking met regionale treinen.

Regionale trein Rijsel Amsterdam

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)