Fri
Rechtstreekse reis naar Sitia met veerboot
Sitia
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Fri naar Sitia?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Fri naar Sitia? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Fri naar Sitia is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Fri naar Sitia stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Fri naar Sitia ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos of Sea Jets, zodat u de Fri Sitia ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos of Sea Jets bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Fri naar Sitia te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Fri - Sitia

Haven van vertrek
Fri
Griekenland
Dodekanesos
Haven van aankomst
Sitia
Griekenland
Kreta
Afstand
78 km
Veerboot maatschappijen
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets
Frequentie van overtochten
2 overtochten per week
Minimale overtochttijd
2 uur 50 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Fri Sitia: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Fri naar Sitia wilt reizen, variëren de prijzen van €11 voor één persoon als u zonder auto reist tot €56 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Fri naar Sitia route is €34. De gemiddelde vaartijd van Fri naar Sitia is 2 uur 4 min. De langzaamste veerboten doen er 2 uur 5 min over om Sitia te bereiken, terwijl de snelste boten in 1 uur 55 min in Sitia aankomen. De eerste ferry vertrekt om 16:45 vanuit de haven van Fri. De laatste boot naar Sitia verlaat de haven van Fri om 23:45.

Gemiddelde prijs van een Fri naar Sitia ferry overtocht
€34
Prijsklasse van overtochten Fri Sitia (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€11 - €56
Gemiddelde reistijd Fri Sitia
2 uur 4 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Sitia
16:45
Tijd laatste ferry vertrekt naar Sitia
23:45
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Sitia
01:50
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Sitia
19:05

Waarom met de veerboot van Fri naar Sitia?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Fri naar Sitia kan een handige en aangename optie zijn om in Sitia te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Fri naar Sitia een ideale manier van reizen is.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de hoeveelheid bagage
Eén stuk bagage is gratis, voor alle andere moet worden betaald. Dit is vaak de formule die wordt gebruikt wanneer we met andere vervoersmiddelen reizen, wat heel vaak leidt tot een aanzienlijke verhoging van de rekening. Wanneer u echter in Fri aan boord gaat van een ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos of Sea Jets ferry, bent u vrij om zoveel bagage mee te nemen als u wilt, zolang het maar in uw voertuig blijft. Als u zonder auto reist, zult u tijdens de reis naar Sitia beperkt zijn in uw bewegingen. Veel schepen bieden echter bagageopslag voor voetgangers. Informeer bij ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos of Sea Jets.
U hoeft zich niet te vervelen aan boord... in tegenstelling tot het vliegtuig
Als u de snelheid vergelijkt, is het vliegtuig zeker de snelste manier om van Fri naar Sitia te komen. Maar u zit vast in uw stoel, vastgebonden door uw veiligheidsgordel, en er is bijna geen mogelijkheid om te reizen. Aan de andere kant, tijdens de Fri Sitia overtocht op de Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries of ANEK Lines ferry, heeft u alle vrijheid in uw activiteiten, om te eten, te wandelen, te entertainen of te rusten. U zult nooit zoveel vrijheid en vermaak hebben tijdens een vlucht!
Eindelijk de tijd nemen om te reizen
Wij leven in een maatschappij waarin alles steeds sneller gaat. Toch zult u met plezier vanuit Fri vertrekken op een ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos of Sea Jets ferry die de 78 km naar Sitia aflegt aan minder dan 40 km/u. Alle schepen zijn uitgerust met een groot aantal diensten (bar, restaurants, lounges, entertainment, enz...). Misschien heeft u er zelfs spijt van dat u zo snel in Sitia bent aangekomen!

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Fri en Sitia?

Als u wilt reizen tussen Fri en Sitia met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos of Sea Jets die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

ANEK Lines Fri Sitia
ANEK Lines
Anek Lines is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Fri-Sitia en andere scheepvaartlijnen tussen Italië en Griekenland en tussen vele Griekse eilanden exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Fri-Sitia vergelijken en een ANEK Lines ticket tussen Fri en Sitia boeken. ANEK Lines verzorgt 2 overtochten per week naar Sitia vanuit Fri en de reistijd is 2 uur 50 min. Meer informatie over ANEK Lines
2 uur 50 min
2 overtochten per week
Blue Star Ferries Fri Sitia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Fri-Sitia en andere binnenlandse routes tussen het Griekse vasteland en de talloze eilanden (Cycladen, Ionisch gebied, Kreta, Dodekanesos) exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Fri-Sitia vergelijken en een Blue Star Ferries ticket tussen Fri en Sitia boeken. Meer informatie over Blue Star Ferries
Aigaion Pelagos Fri Sitia
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos werd opgericht in 1999 en is gevestigd in Athene, Griekenland. De maatschappij bedient de Griekse eilanden en havens in de Egeïsche Zee. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Fri-Sitia vergelijken en een Aigaion Pelagos ticket tussen Fri en Sitia boeken. Meer informatie over Aigaion Pelagos
Sea Jets Fri Sitia
Sea Jets
Sea Jets is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. Zij exploiteert ongeveer 140 routes tussen Piraeus en Kreta en de Cycladen-archipel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Fri-Sitia vergelijken en een Sea Jets ticket tussen Fri en Sitia boeken. Meer informatie over Sea Jets

Waar vertrekken de veerboten in Fri? Waar komen de boten aan in Sitia?

Haven van vertrek in Fri

ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos of Sea Jets veerboten vertrekken naar Sitia vanuit de volgende havens in Fri:

Kasos
Kaart

Haven van aankomst in Sitia

De schepen van Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries of ANEK Lines komen aan in Sitia in de volgende havens:

Sitia
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Fri naar Sitia gaat, duurt het minstens 2 uur 50 min om de 78 km tussen Fri en Sitia af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Fri en Sitia) en de veerbootmaatschappij (ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos en Sea Jets). Momenteel zijn er 2 overtochten per week van Fri naar Sitia met de veerboot.

Er zijn 4 scheepvaartmaatschappijen die Fri en Sitia met elkaar verbinden: ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos en Sea Jets.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Fri Sitia boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Fri en Sitia legt u 78 km af.

Om met de boot van Fri naar Sitia te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €11 voor de laagste prijs tot €56 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €34.

De eerste ferry vertrekt vanuit Fri om 16:45 naar Sitia.

De laatste ferry naar Sitia vertrekt meestal om 23:45 vanuit Fri.

Uw Fri naar Sitia ferry ervaring

Als dit uw eerste keer is op een veerboot, is het niet eenvoudig om u voor te stellen hoe een overtocht over zee van Fri naar Sitia eruit ziet. Daarom zullen wij deze unieke reiservaring beschrijven, van het inschepen in Fri tot het ontschepen in Sitia, zodat u zich beter kunt inleven in de maritieme wereld van ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos en Sea Jets. U vindt hier ook toeristische en praktische informatie over Fri en Sitia.

Klaar voor inscheping in Fri

Voordat u vertrekt op uw Fri Sitia ferry reis, zijn hier enkele stappen die u moet nemen voordat u aan boord gaat:

  • Aankomsttijd in de haven van Fri / U dient ruim van tevoren in de haven van Fri aan te komen. Controleer dit bij uw Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries of ANEK Lines maatschappij. Na dit tijdstip kan de maatschappij u weigeren aan boord te gaan.
  • Inchecken voor de overtocht Fri - Sitia / Ga naar de balie van Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries of ANEK Lines in de ferry terminal van Fri om in te checken met uw paspoort of ID-kaart en uw reserveringsnummer. Met de auto is het proces hetzelfde, maar dan rechtstreeks vanuit de instapstroken. U blijft in uw voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Sitia / Let op gesproken berichten in de veerbootterminal van Fri die u uitnodigen om aan boord te gaan. Als u met de auto reist, zal het personeel van Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries of ANEK Lines u instructies geven over hoe u aan boord kunt komen en uw voertuig op het schip kunt parkeren.

Leven aan boord van de veerboot tussen Fri en Sitia

Op de schepen van Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries of ANEK Lines is er voor elk wat wils. Sommigen zullen zich willen ontspannen in een van de relaxlounges, anderen zullen optimaal gebruik willen maken van alle diensten aan boord of gewoon genieten van het uitzicht op zee vanaf het scheepsdek.

Sitia is in zicht, ontscheping nabij!

Hier vindt u informatie voor de ontscheping in Sitia:

  • Naderen van de haven van Sitia / U krijgt pas toegang tot de garage als de boot is afgemeerd. U hoeft zich niet te haasten. Geniet in plaats daarvan van de aankomst in de haven van Sitia vanaf het dek van de boot.
  • Ontruim uw hut. / U moet uw hut ongeveer een half uur voor aankomst in Sitia Harbour verlaten.
  • Verlaat het schip en Sitia is van u / Het verlaten van de scheepsgarage gaat vrij snel. Als voetganger stapt u nog sneller uit. In Sitia komt u waarschijnlijk door een douanecontrole. Eindelijk begint uw verblijf in Sitia serieus!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd