Met de veerboot van Denemarken naar Noorwegen

Met de veerboot van Denemarken naar Noorwegen is een uitstekende keuze! Denemarken-Noorwegen veerboten worden verzorgd door 4 rederijen (Color Line, Fjord Line, DFDS Seaways of Stena Line) die de havens van Frederikshavn, Langesund, Larvik, Stavanger, Bergen, Oslo en Kopenhagen aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Denemarken Noorwegen ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Color Line, Fjord Line, DFDS Seaways en Stena Line vergelijkt.

Met een totale frequentie van meer dan 12 overtochten per dag, afhankelijk van de tijd van het jaar, hebt u genoeg opties om uw Denemarken Noorwegen bootreis te plannen.

De snelste overtocht duurt 2 uur 20 min (Hirtshals - Kristiansand) voor een afstand van 131 km en de langste 17 uur 20 min (Kopenhagen - Oslo) voor een afstand van 483 km.

Veerboot Denemarken Noorwegen in cijfers

Landen
Denemarken
Noorwegen
Aantal overtochten
12 overtochten per dag
Aantal havens
9
Aantal veerbootverbindingen
7
Aantal veerbootmaatschappijen
4
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Populairste Denemarken Noorwegen ferry overtochten

Zoek op Vivanoda naar de goedkoopste, langste en meest frequente veerboten Denemarken Noorwegen. Vergelijk de aanbiedingen van Color Line, Fjord Line, DFDS Seaways en Stena Line en boek uw Denemarken Noorwegen ticket.

Alle Denemarken Noorwegen veerboot routes

Op zoek naar een Denemarken naar Noorwegen veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Denemarken en Noorwegen te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Stena Line, DFDS Seaways, Fjord Line of Color Line bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Hirtshals, Kristiansand, Kopenhagen, Oslo, Bergen of Stavanger te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Denemarken Noorwegen ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Color Line, Fjord Line, DFDS Seaways of Stena Line. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 7 veerboot routes tussen Denemarken en Noorwegen!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
None
None
None
None