Aanbevolen route
Rotterdam
Rechtstreekse reis naar Hull met veerboot
Hull
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Rotterdam
Reizen met de bus, trein, carpooling, vlucht naar Londen
Londen
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Hull
Hull
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Rotterdam naar Hull?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Rotterdam naar Hull? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Rotterdam naar Hull is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Rotterdam naar Hull stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Rotterdam naar Hull ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals P&O Ferries, zodat u de Rotterdam Hull ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van P&O Ferries bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Rotterdam naar Hull te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Rotterdam - Hull

Haven van vertrek
Rotterdam
Nederland
Haven van aankomst
Hull
Verenigd Koninkrijk
Engeland
Afstand
381 km
Veerboot maatschappijen
P&O Ferries
Frequentie van overtochten
7 overtochten per week
Minimale overtochttijd
11 uur 30 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Rotterdam Hull: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Rotterdam naar Hull wilt reizen, variëren de prijzen van €131 voor één persoon als u zonder auto reist tot €516 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Rotterdam naar Hull route is €214. De gemiddelde vaartijd van Rotterdam naar Hull is 11 uur 56 min. De langzaamste veerboten doen er 12 uur 30 min over om Hull te bereiken, terwijl de snelste boten in 11 uur 30 min in Hull aankomen. De eerste ferry vertrekt om 20:30 vanuit de haven van Rotterdam. De laatste boot naar Hull verlaat de haven van Rotterdam om 21:00.

Gemiddelde prijs van een Rotterdam naar Hull ferry overtocht
€214
Prijsklasse van overtochten Rotterdam Hull (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€131 - €516
Gemiddelde reistijd Rotterdam Hull
11 uur 56 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Hull
20:30
Tijd laatste ferry vertrekt naar Hull
21:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Hull
07:00
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Hull
08:00

Waarom met de veerboot van Rotterdam naar Hull?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Rotterdam naar Hull kan een handige en aangename optie zijn om in Hull te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Rotterdam naar Hull een ideale manier van reizen is.

Om wat zeelucht op te snuiven
De gezondheidsvoordelen van zeelucht zijn talrijk. Ga tijdens de overtocht Rotterdam-Hull naar de buitenruimtes van het schip van P&O Ferries om diep adem te halen. De frisse zeelucht en de golven die de veerboot doen wiegen, zullen u onmiddellijk kalmeren. U zult in Hull aankomen met een perfect zen en energiek gevoel.
U krijgt veel meer rust dan in de auto
Lange autoritten zijn vermoeiend en vereisen constante waakzaamheid tijdens het rijden. De Rotterdam Hull ferry reis is precies het tegenovergestelde. Veerboten van P&O Ferries zijn ontworpen met ruimtes voor ontspanning of vermaak: lounges of hutten, solarium buiten, bars en restaurants... U komt ongetwijfeld volledig ontspannen aan in Hull.
Geen zorgen over de reis met uw fiets
Reizen met uw fiets in een trein, vliegtuig of bus wordt vaak een nachtmerrie omdat hij zo onhandelbaar is. Op een veerboot heeft u dit probleem niet: uw fiets wordt direct in de enorme garage van het schip geladen. U laat hem daar voor de duur van de overtocht Rotterdam-Hull in alle veiligheid achter, zonder vrees voor beschadiging. U stapt in Hull op uw fiets om van de boot te stappen.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Rotterdam en Hull?

Als u wilt reizen tussen Rotterdam en Hull met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder P&O Ferries die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

P&O Ferries Rotterdam Hull
P&O Ferries
P&O Ferries is een Engelse maatschappij die gevestigd is in Dover. Het staat vermeld op Vivanoda, een vergelijker waarmee u een goedkope P&O Ferries Rotterdam Hull overtocht kunt vinden. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Rotterdam-Hull vergelijken en een P&O Ferries ticket tussen Rotterdam en Hull boeken. P&O Ferries verzorgt 7 overtochten per week naar Hull vanuit Rotterdam en de reistijd is 11 uur 30 min. Meer informatie over P&O Ferries
11 uur 30 min
7 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Rotterdam? Waar komen de boten aan in Hull?

Haven van vertrek in Rotterdam

P&O Ferries veerboten vertrekken naar Hull vanuit de volgende havens in Rotterdam:

Rotterdam Ferry Terminal
Kaart

Haven van aankomst in Hull

De schepen van P&O Ferries komen aan in Hull in de volgende havens:

Hull Ferry Terminal
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Rotterdam naar Hull gaat, duurt het minstens 11 uur 30 min om de 381 km tussen Rotterdam en Hull af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Rotterdam en Hull) en de veerbootmaatschappij (P&O Ferries). Momenteel zijn er 7 overtochten per week van Rotterdam naar Hull met de veerboot.

Er zijn 1 scheepvaartmaatschappijen die Rotterdam en Hull met elkaar verbinden: P&O Ferries.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door P&O Ferries.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van P&O Ferries op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Rotterdam Hull boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Rotterdam en Hull legt u 381 km af.

Om met de boot van Rotterdam naar Hull te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €131 voor de laagste prijs tot €516 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €214.

De eerste ferry vertrekt vanuit Rotterdam om 20:30 naar Hull.

De laatste ferry naar Hull vertrekt meestal om 21:00 vanuit Rotterdam.

Hoe is een Rotterdam naar Hull ferry overtocht?

Als u nog nooit op een veerboot bent geweest, is het moeilijk voor te stellen hoe een dag op zee tussen Rotterdam en Hull eruit zou zien. Om u te helpen uzelf beter te verplaatsen in de ervaring van een Rotterdam Hull cruise aan boord van P&O Ferries, hebben wij de verschillende fasen van de reis van inscheping in Rotterdam tot ontscheping in Hull in kaart gebracht. U vindt hier ook praktische informatie over Rotterdam en Hull.

Klaar voor inscheping in Rotterdam

Hier zijn de stappen om in te schepen voordat uw Rotterdam Hull ferry reis begint:

  • Aanmelding in de haven van Rotterdam / U dient ruim van tevoren in de haven van Rotterdam aan te komen. Controleer dit bij uw P&O Ferries maatschappij. Na deze termijn mag de maatschappij u weigeren.
  • Inchecken voor de overtocht Rotterdam - Hull / In Rotterdam presenteert u uw identiteitspapieren (paspoort of CNI) en het boekingsnummer bij de loketten van P&O Ferries in de veerbootterminal van Rotterdam. Als u met de auto reist, ga dan op de gereserveerde plaatsen staan. Het inchecken gebeurt direct vanuit uw voertuig.
  • Aan boord van het schip naar Hull / Vanuit de veerbootterminal van Rotterdam wordt u door de uitgezonden gesproken berichten uitgenodigd om aan boord te gaan. Als u met de auto reist, zal het personeel van P&O Ferries u instructies geven over hoe u aan boord kunt komen en uw voertuig op het schip kunt parkeren.

Aan boord van het schip tussen Rotterdam en Hull

Tijdens de overtocht kan iedereen naar eigen inzicht gebruik maken van de diensten op het P&O Ferries schip. Sommigen zullen zich willen ontspannen in een van de relaxlounges, anderen zullen optimaal gebruik willen maken van alle diensten aan boord of gewoon genieten van het uitzicht op zee vanaf het scheepsdek.

Aankomst van de veerboot in Hull

Hier vindt u informatie voor de ontscheping in Hull:

  • De veerboot vaart de haven van Hull binnen / Zodra de ferry is aangemeerd, mag u terugkeren naar de garage van het schip. Het heeft geen zin u te haasten. Als u wilt wachten, raden wij u aan de binnenkomst in Hull Harbour vanaf de buitendekken te bekijken.
  • Als u in een hut zit. / U moet uw hut ongeveer een half uur voor aankomst in Hull Harbour verlaten.
  • Het schip verlaten en Hull verkennen / Het verlaten van de scheepsgarage gaat vrij snel. Voetgangers stappen nog sneller uit. Het douanepersoneel in de haven van Hull kan u een controle geven. Verlaat eindelijk de haven en Hull wacht op u!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd