Met de boot naar Marokko

Reizen met de veerboot naar Marokko is een uitstekende keuze! Marokko wordt bediend door 9 scheepvaartmaatschappijen (Acciona Trasmediterránea, Baleària, FRS Iberia, Inter Shipping, AML, Grimaldi Lines of Grandi Navi Veloci). Deze maatschappijen exploiteren 14 veerbootroutes naar Marokko en bedienen de havens van Algeciras, Tanger, Livorno, Barcelona, Genua, Gibraltar, Marseille en Tarifa.

Om ervoor te zorgen dat u een goedkoop ferryticket naar Marokko vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken die aanbiedingen, prijzen en beschikbaarheid van Acciona Trasmediterránea, Baleària, FRS Iberia en Inter Shipping vergelijkt.

Met een totale frequentie van meer dan 54 overtochten per dag, afhankelijk van de tijd van het jaar, vanuit 5 landen (Spanje, Marokko, Italië, Gibraltar en Frankrijk), heeft u vele mogelijkheden om uw overtocht naar Marokko te plannen.

De snelste overtocht duurt 1 uur (Tarifa - Tanger) met een afstand van 32 km en de langste 51 uur 50 min (Genua - Tanger) met een afstand van 1575 km.

Ferry naar Marokko in cijfers

Landen
Spanje
Marokko
Italië
Gibraltar
Frankrijk
Aantal overtochten
54 overtochten per dag
Aantal havens
14
Aantal veerbootverbindingen
14
Aantal veerbootmaatschappijen
9
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Belangrijke ferry overtochten naar Marokko

Zoek op Vivanoda naar de snelste, langste of meest frequente overtochten naar Marokko. Vergelijk de aanbiedingen van Acciona Trasmediterránea, Baleària, FRS Iberia, Inter Shipping, AML, Grimaldi Lines en Grandi Navi Veloci en boek uw ticket naar Marokko.

Ferry reizen in Marokko

Als u een reis naar Marokko plant, kan het nemen van een veerboot een geweldige optie zijn om u te verplaatsen en de verschillende kuststeden van het land te verkennen. Veel havens bieden regelmatige verbindingen naar Marokko vanuit Spanje en Frankrijk, en veerboten kunnen passagiers, auto's en goederen vervoeren.

De Spaanse haven Algeciras is een van de belangrijkste vertrekpunten voor veerboten naar Marokko, met verbindingen naar de havens van Tanger en Ceuta. Het is gemakkelijk bereikbaar vanuit de stad Malaga, die een internationale luchthaven heeft. U kunt ook een veerboot nemen vanuit de haven van Tarifa, op ongeveer 20 km van Algeciras. Deze stad staat bekend om zijn witte zandstranden en kitesurfplekken.

De Franse haven van Sète biedt ook regelmatige verbindingen met Marokko, waaronder Tanger en Nador. De haven ligt in het zuiden van Frankrijk, op ongeveer 30 km van Montpellier, en is gemakkelijk bereikbaar per auto of trein.

Eenmaal aan boord van de veerboot kunt u gebruik maken van de vele faciliteiten aan boord, zoals restaurants, bars, winkels en ontspanningsruimtes. De veerboten bieden ook entertainment voor kinderen en volwassenen, zoals spelletjes en liveshows. U kunt ook kiezen voor een hut als u wilt uitrusten tijdens de overtocht.

Bij aankomst in Marokko kunt u de verschillende kuststeden van het land verkennen. Tanger, gelegen in het noorden van het land, is een populaire bestemming voor veerbootreizigers en biedt een rijke geschiedenis en een fascinerende cultuur. U kunt de oude stad van Tanger verkennen, met zijn smalle straatjes en kleurrijke markten, evenals de medina, die vol zit met restaurants en winkels.

De havenstad Casablanca is ook een populaire bestemming voor veerbootreizigers. U kunt er de beroemde Hassan II moskee bezoeken, een van de grootste moskeeën ter wereld, evenals de historische medina en het park van de Arabische Liga.

Met de veerboot naar Marokko reizen kan dus een uitstekende optie zijn voor reizigers die de kuststeden van het land willen verkennen. Met veel regelmatige verbindingen vanuit Spanje en Frankrijk, en veel faciliteiten aan boord van de veerboten, kunt u ontspannen en genieten van de reis voordat u de rijke cultuur en geschiedenis van Marokko ontdekt.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Meest populaire veerboot routes naar Marokko

Op zoek naar een veerboot in Marokko? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen verschillende delen van het land en naar het buitenland kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om in Marokko te reizen.

Populaire veerbootroutes in Marokko omvatten bestemmingen als Algeciras, Tanger, Livorno, Barcelona, Genua, Gibraltar, Marseille en Tarifa en vele andere. Moderne veerboten in Marokko bieden geweldige faciliteiten en diensten, van comfortabele hutten tot restaurants aan boord en activiteiten voor het hele gezin.

Gebruik onze tariefvergelijker om de beste aanbiedingen voor veerboottickets naar Marokko te vinden en uw reis te plannen. Met onze gebruiksvriendelijke zoekfunctie kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van verschillende veerbootmaatschappijen, waaronder Acciona Trasmediterránea, Baleària, FRS Iberia, Inter Shipping, AML, Grimaldi Lines of Grandi Navi Veloci. Er is zeker een deal die het beste past bij uw behoeften en budget. Zoek in alle 14 veerboot routes!

Boot naar Marokko vanuit Spanje

Algeciras Spanje
Tanger Marokko
Vanaf €31
 • Acciona Trasmediterránea Algeciras Tanger
  Acciona Trasmediterránea
  6 overtochten per dag
  1 uur 30 min
  51 km
 • Baleària Algeciras Tanger
  Baleària
  4 overtochten per dag
  1 uur 30 min
  51 km
 • FRS Iberia Algeciras Tanger
  FRS Iberia
  8 overtochten per dag
  1 uur 30 min
  51 km
 • Inter Shipping Algeciras Tanger
  Inter Shipping
  5 overtochten per dag
  1 uur 30 min
  51 km
 • AML Algeciras Tanger
  AML
  8 overtochten per dag
  1 uur 30 min
  51 km
Barcelona Spanje
Tanger Marokko
Vanaf €73
 • Grimaldi Lines Barcelona Tanger
  Grimaldi Lines
  1 overtochten per week
  28 uur
  932 km
 • Grandi Navi Veloci Barcelona Tanger
  Grandi Navi Veloci
  4 overtochten per week
  29 uur 50 min
  932 km
Tarifa Spanje
Tanger Marokko
Vanaf €38
 • FRS Iberia Tarifa Tanger
  FRS Iberia
  12 overtochten per dag
  1 uur
  32 km
 • Inter Shipping Tarifa Tanger
  Inter Shipping
  6 overtochten per dag
  2 uur
  32 km
Motril Spanje
Tanger Marokko
Vanaf €35
 • FRS Iberia Motril Tanger
  FRS Iberia
  7 overtochten per week
  9 uur
  232 km
Almeria Spanje
Nador Marokko
Vanaf €55
 • Acciona Trasmediterránea Almeria Nador
  Acciona Trasmediterránea
  6 overtochten per week
  6 uur
  189 km
Motril Spanje
Nador Marokko
Vanaf €55
 • Naviera Armas Motril Nador
  Naviera Armas
  5 overtochten per week
  4 uur
  182 km
Motril Spanje
Al Hoceima Marokko
Vanaf €60
 • Naviera Armas Motril Al Hoceima
  Naviera Armas
  3 overtochten per week
  5 uur
  171 km

Boot naar Marokko vanuit Italië

Livorno Italië
Tanger Marokko
 • Grimaldi Lines Livorno Tanger
  Grimaldi Lines
  1623 km
Genua Italië
Tanger Marokko
Vanaf €98
 • Grandi Navi Veloci Genua Tanger
  Grandi Navi Veloci
  3 overtochten per week
  51 uur 50 min
  1575 km
Savona Italië
Tanger Marokko
 • Grimaldi Lines Savona Tanger
  Grimaldi Lines
  1 overtochten per week
  47 uur 30 min
  1538 km

Boot naar Marokko vanuit Gibraltar

Gibraltar Gibraltar
Tanger Marokko
 • FRS Iberia Gibraltar Tanger
  FRS Iberia
  58 km

Boot naar Marokko vanuit Frankrijk

Marseille Frankrijk
Tanger Marokko
 • La Meridionale Marseille Tanger
  La Meridionale
  1270 km
Sete Frankrijk
Tanger Marokko
Vanaf €88
 • Grandi Navi Veloci Sete Tanger
  Grandi Navi Veloci
  1 overtochten per week
  47 uur 30 min
  1174 km
Sete Frankrijk
Nador Marokko
Vanaf €62
 • Grandi Navi Veloci Sete Nador
  Grandi Navi Veloci
  2 overtochten per week
  37 uur
  1076 km
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ's over reizen met de veerboot naar Marokko

Zoek gewoon naar overtochten naar Marokko op Vivanoda onder de 14 routes die wij aanbieden en vergelijk de prijzen. Selecteer ten slotte de gewenste overtocht en boek deze.

Er zijn 9 veerbootmaatschappijen die naar Marokko varen: Acciona Trasmediterránea, Baleària, FRS Iberia, Inter Shipping, AML, Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci, La Meridionale en Naviera Armas...

Algeciras-Tanger, Livorno-Tanger, Barcelona-Tanger en Genua-Tanger zijn de populairste veerbootroutes voor reizigers.

Alle havens met veerdiensten in Marokko

Alle landen die per veerboot met Marokko zijn verbonden

None
None
None
None