Rhodos
Rechtstreekse reis naar Marmaris met veerboot
Marmaris
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Rhodos naar Marmaris?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Rhodos naar Marmaris? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Rhodos naar Marmaris is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Rhodos naar Marmaris stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Rhodos naar Marmaris ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Sea Service of Yesil Marmaris Lines, zodat u de Rhodos Marmaris ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Sea Service of Yesil Marmaris Lines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Rhodos naar Marmaris te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Rhodos - Marmaris

Haven van vertrek
Rhodos
Griekenland
Dodekanesos
Haven van aankomst
Marmaris
Turkije
Afstand
46 km
Veerboot maatschappijen
Sea Service, Yesil Marmaris Lines
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Waarom met de veerboot van Rhodos naar Marmaris?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Rhodos naar Marmaris kan een handige en aangename optie zijn om in Marmaris te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Rhodos naar Marmaris een ideale manier van reizen is.

Voor zorgzaam personeel
Elke minuut van de overtocht Rhodos-Marmaris, van inscheping in de haven van Rhodos tot ontscheping in Marmaris, staat gekwalificeerd en glimlachend personeel van Sea Service of Yesil Marmaris Lines tot uw beschikking om u een aangename tijd te bezorgen. Zij oriënteren u in het schip, begeleiden u naar uw hut, bedienen u in het restaurant en beantwoorden al uw vragen. U vindt een 'informatiepunt' op het schip, meestal op het hoofddek.
Om wat zeelucht op te snuiven
Er bestaat geen twijfel meer over dat zeelucht vele gezondheidsvoordelen heeft. Ga tijdens de overtocht Rhodos-Marmaris naar de buitenruimtes van het schip van Sea Service of Yesil Marmaris Lines om diep adem te halen. Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Marmaris beginnen.
U krijgt veel meer rust dan in de auto
Kilometerslang rijden is niet erg ontspannend, vooral als u het risico op files en ongelukken erbij optelt. De Rhodos Marmaris ferry reis is precies het tegenovergestelde. Aan boord, afhankelijk van het schip van Sea Service of Yesil Marmaris Lines, wordt er alles aan gedaan om u te ontspannen in de rust van comfortabele ligstoelen, om u tijd voor uzelf te geven, om te loungen op de buitendekken, om u te vermaken en om plezier te maken. U komt stressvrij en volledig ontspannen aan in Marmaris.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Rhodos en Marmaris?

Als u wilt reizen tussen Rhodos en Marmaris met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Sea Service of Yesil Marmaris Lines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Sea Service Rhodos Marmaris
Sea Service
De veerbootmaatschappij Sea Service verzorgt overtochten in Turkije en Griekenland en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Rhodos en Marmaris. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Rhodos-Marmaris vergelijken en een Sea Service ticket tussen Rhodos en Marmaris boeken. Meer informatie over Sea Service
Yesil Marmaris Lines Rhodos Marmaris
Yesil Marmaris Lines
De veerbootmaatschappij Yesil Marmaris Lines verzorgt overtochten in Turkije en Griekenland en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Rhodos en Marmaris. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Rhodos-Marmaris vergelijken en een Yesil Marmaris Lines ticket tussen Rhodos en Marmaris boeken. Meer informatie over Yesil Marmaris Lines

Waar vertrekken de veerboten in Rhodos? Waar komen de boten aan in Marmaris?

Haven van vertrek in Rhodos

Sea Service of Yesil Marmaris Lines veerboten vertrekken naar Marmaris vanuit de volgende havens in Rhodos:

Rhodes
Kaart

Haven van aankomst in Marmaris

De schepen van Yesil Marmaris Lines of Sea Service komen aan in Marmaris in de volgende havens:

Marmaris
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Rhodos en Marmaris met elkaar verbinden: Sea Service en Yesil Marmaris Lines.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Sea Service, Yesil Marmaris Lines.

Tijdens uw overtocht tussen Rhodos en Marmaris legt u 46 km af.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd