Aanbevolen route
Amsterdam
Rechtstreekse reis naar Newcastle Upon Tyne met vlucht, veerboot
Newcastle Upon Tyne
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Amsterdam
Reizen met de vlucht naar Leeds
Leeds
Reizen met de trein, carpooling, bus naar Newcastle Upon Tyne
Newcastle Upon Tyne
Prijzen zoeken
Amsterdam
Reizen met de vlucht naar Manchester
Manchester
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Newcastle Upon Tyne
Newcastle Upon Tyne
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van IJmuiden naar Newcastle?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van IJmuiden naar Newcastle? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van IJmuiden naar Newcastle is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van IJmuiden naar Newcastle stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een IJmuiden naar Newcastle ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals DFDS Seaways, zodat u de IJmuiden Newcastle ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van DFDS Seaways bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van IJmuiden naar Newcastle te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht IJmuiden - Newcastle

Haven van vertrek
Amsterdam
Nederland
Haven van aankomst
Newcastle Upon Tyne
Verenigd Koninkrijk
Engeland
Afstand
517 km
Veerboot maatschappijen
DFDS Seaways
Frequentie van overtochten
7 overtochten per week
Minimale overtochttijd
16 uur 50 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot IJmuiden Newcastle: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van IJmuiden naar Newcastle wilt reizen, variëren de prijzen van €80 voor één persoon als u zonder auto reist tot €900 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de IJmuiden naar Newcastle route is €310. De gemiddelde vaartijd van IJmuiden naar Newcastle is 16 uur 45 min. De langzaamste veerboten doen er 16 uur 45 min over om Newcastle te bereiken, terwijl de snelste boten in 16 uur 45 min in Newcastle aankomen. De eerste ferry vertrekt om 17:30 vanuit de haven van IJmuiden.

Gemiddelde prijs van een IJmuiden naar Newcastle ferry overtocht
€310
Prijsklasse van overtochten IJmuiden Newcastle (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€80 - €900
Gemiddelde reistijd IJmuiden Newcastle
16 uur 45 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Newcastle
17:30
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Newcastle
08:15
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Newcastle
09:15

Waarom met de veerboot van IJmuiden naar Newcastle?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van IJmuiden naar Newcastle kan een handige en aangename optie zijn om in Newcastle te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van IJmuiden naar Newcastle een ideale manier van reizen is.

Uw fiets vervoeren is geen probleem
In de trein, bus of vliegtuig is het vaak erg ingewikkeld en soms onmogelijk om te reizen met die onhandige metgezel: uw fiets. Op een veerboot heeft u dit probleem niet: uw fiets wordt direct in de enorme garage van het schip geladen. U laat hem daar voor de duur van de overtocht IJmuiden-Newcastle in alle veiligheid achter, zonder vrees voor beschadiging. U stapt in Newcastle op uw fiets om van de boot te stappen.
Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Als wij aan de kust zijn, zoeken wij vaak naar plaatsen met het beste uitzicht op zee. U geniet van een 360-graden uitzicht op de oceaan van de haven van IJmuiden tot Newcastle, of u nu luncht of ontspant in een van de lounges van het schip. Restaurant, bars, lounges, hutten... het prachtige uitzicht op zee is alomtegenwoordig aan boord van het schip.
Geniet van de frisse zeelucht
Er bestaat geen twijfel meer over dat zeelucht vele gezondheidsvoordelen heeft. Maak in IJmuiden, zodra u de haven verlaat, een wandeling op het dek van de boot van DFDS Seaways en geniet van de zeestralen en de verkwikkende, met zuurstof verrijkte zeelucht: een echte thalassokuur en zeer effectief om de longen te ventileren! De frisse zeelucht en de golven die de veerboot doen wiegen, zullen u onmiddellijk kalmeren. U zult in Newcastle aankomen met een perfect zen en energiek gevoel.

Waar vertrekken de veerboten in IJmuiden? Waar komen de boten aan in Newcastle?

Haven van vertrek in IJmuiden

DFDS Seaways veerboten vertrekken naar Newcastle vanuit de volgende havens in IJmuiden:

IJmuiden Ferry Terminal
Kaart

Haven van aankomst in Newcastle

De schepen van DFDS Seaways komen aan in Newcastle in de volgende havens:

Newcastle Ferry Terminal
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen IJmuiden en Newcastle?

Als u wilt reizen tussen IJmuiden en Newcastle met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder DFDS Seaways die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

DFDS Seaways IJmuiden Newcastle
DFDS Seaways
DFDS Seaways is een veerbootmaatschappij gevestigd in Kopenhagen, Denemarken, die passagiers- en voertuigdiensten verzorgt tussen havens in Noord-Europa, waaronder de havens van Dover, Antwerpen en Calais in het Verenigd Koninkrijk, maar ook tussen de havens van Oslo en Kopenhagen, tussen havens in Noorwegen en Zweden, en andere havens in Europa. Op Vivanoda kunt u de tarieven van IJmuiden-Newcastle vergelijken en een DFDS Seaways ticket tussen IJmuiden en Newcastle boeken. DFDS Seaways verzorgt 7 overtochten per week naar Newcastle vanuit IJmuiden en de reistijd is 16 uur 50 min. Meer informatie over DFDS Seaways
16 uur 50 min
7 overtochten per week

FAQ

Als u met de veerboot van IJmuiden naar Newcastle gaat, duurt het minstens 16 uur 50 min om de 517 km tussen IJmuiden en Newcastle af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen IJmuiden en Newcastle) en de veerbootmaatschappij (DFDS Seaways). Momenteel zijn er 7 overtochten per week van IJmuiden naar Newcastle met de veerboot.

Er zijn 1 scheepvaartmaatschappijen die IJmuiden en Newcastle met elkaar verbinden: DFDS Seaways.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door DFDS Seaways.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van DFDS Seaways op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw IJmuiden Newcastle boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen IJmuiden en Newcastle legt u 517 km af.

Om met de boot van IJmuiden naar Newcastle te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €80 voor de laagste prijs tot €900 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €310.

De eerste ferry vertrekt vanuit IJmuiden om 17:30 naar Newcastle.

Hoe is de overtocht van IJmuiden naar Newcastle?

Het is niet altijd gemakkelijk om een duidelijk beeld te krijgen van hoe een overtocht van IJmuiden naar Newcastle zal zijn, vooral als u niet bekend bent met dit vervoermiddel. Daarom zullen wij deze unieke reiservaring beschrijven, van het inschepen in IJmuiden tot het ontschepen in Newcastle, zodat u zich beter kunt inleven in de maritieme wereld van DFDS Seaways. U vindt hier ook toeristische en praktische informatie over IJmuiden en Newcastle.

Instappen in IJmuiden

Voordat u vertrekt op uw IJmuiden Newcastle ferry reis, zijn hier enkele stappen die u moet nemen voordat u aan boord gaat:

  • Aankomsttijd in de haven van IJmuiden / U moet rekening houden met een bepaalde tijd (controleer dit bij DFDS Seaways) vóór de werkelijke vertrektijd van het schip om aan te komen bij de veerbootterminal van IJmuiden. Na deze termijn mag de maatschappij u weigeren.
  • Inchecken voor de overtocht IJmuiden - Newcastle / In de IJmuiden ferry terminal, zoek naar de DFDS Seaways balies en toon uw paspoort en boekingsnummer. Als u met de auto bent, kunt u inchecken vanuit de rij voor het voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Newcastle / Let op gesproken berichten in de veerbootterminal van IJmuiden die u uitnodigen om aan boord te gaan. Met de auto volgt u de instructies van het personeel van DFDS Seaways om aan boord te gaan en uw voertuig aan boord te parkeren.
Aan boord van de ferry van IJmuiden naar Newcastle

Aan boord van het schip van DFDS Seaways kunt u uw activiteiten kiezen op basis van uw voorkeuren! Sommige reizigers zullen willen ontspannen in de privacy van een hut, terwijl anderen zullen genieten van de bars, restaurants, spelletjes en winkels.

Aankomst van de veerboot in Newcastle

Hier vindt u informatie voor de ontscheping in Newcastle:

  • De haven van Newcastle is in zicht / U kunt pas naar uw voertuig terugkeren als de veerboot tot stilstand is gekomen en aan de kade in Newcastle Harbour is vastgemaakt. U hoeft zich niet te haasten. Geniet in plaats daarvan van de aankomst in de haven van Newcastle vanaf het dek van de boot.
  • Ontruim uw hut. / Als u in een comfortabele hut van IJmuiden naar Newcastle bent gereisd, moet u ongeveer een half uur voor aankomst in Newcastle uw hut verlaten.
  • Verlaat het schip en Newcastle is van u / Zodra de garagedeuren open zijn, gaat het verlaten van het schip vrij snel. Voetgangers stappen nog sneller uit. In Newcastle komt u waarschijnlijk door een douanecontrole. Eindelijk is uw vakantie in Newcastle begonnen!
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd