Aanbevolen route
Oslo
Rechtstreekse reis naar Frederikshavn met veerboot
Frederikshavn
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Oslo
Reizen met de bus, vlucht, trein naar Göteborg
Göteborg
Reizen met de veerboot naar Frederikshavn
Frederikshavn
Prijzen zoeken
Oslo
Reizen met de vlucht naar Aalborg
Aalborg
Reizen met de trein naar Frederikshavn
Frederikshavn
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Oslo naar Frederikshavn?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Oslo naar Frederikshavn? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Oslo naar Frederikshavn is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Oslo naar Frederikshavn stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Oslo naar Frederikshavn ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals DFDS Seaways of Stena Line, zodat u de Oslo Frederikshavn ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van DFDS Seaways of Stena Line bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Oslo naar Frederikshavn te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Oslo - Frederikshavn

Haven van vertrek
Oslo
Noorwegen
Haven van aankomst
Frederikshavn
Denemarken
Afstand
275 km
Veerboot maatschappijen
DFDS Seaways, Stena Line
Frequentie van overtochten
7 overtochten per week
Minimale overtochttijd
11 uur 50 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Oslo Frederikshavn: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Oslo naar Frederikshavn wilt reizen, variëren de prijzen van €49 voor één persoon als u zonder auto reist tot €245 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Oslo naar Frederikshavn route is €116. De gemiddelde vaartijd van Oslo naar Frederikshavn is 10 uur. De langzaamste veerboten doen er 10 uur over om Frederikshavn te bereiken, terwijl de snelste boten in 10 uur in Frederikshavn aankomen. De eerste ferry vertrekt om 15:00 vanuit de haven van Oslo.

Gemiddelde prijs van een Oslo naar Frederikshavn ferry overtocht
€116
Prijsklasse van overtochten Oslo Frederikshavn (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€49 - €245
Gemiddelde reistijd Oslo Frederikshavn
10 uur
Vertrektijd van de eerste ferry naar Frederikshavn
15:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Frederikshavn
01:00

Waarom met de veerboot van Oslo naar Frederikshavn?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Oslo naar Frederikshavn kan een handige en aangename optie zijn om in Frederikshavn te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Oslo naar Frederikshavn een ideale manier van reizen is.

Om wat zeelucht op te snuiven
De gezondheidsvoordelen van de zee zijn al lang bewezen. Ga tijdens de overtocht Oslo-Frederikshavn naar de buitenruimtes van het schip van DFDS Seaways of Stena Line om diep adem te halen. Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Frederikshavn beginnen.
U hoeft zich niet te vervelen aan boord... in tegenstelling tot het vliegtuig
Over het algemeen is het vliegtuig de snelste manier om in Frederikshavn of waar dan ook te komen. Maar u zit vast in uw stoel, vastgebonden door uw veiligheidsgordel, en er is bijna geen mogelijkheid om te reizen. Aan de andere kant, tijdens de Oslo Frederikshavn overtocht op de Stena Line of DFDS Seaways ferry, heeft u alle vrijheid in uw activiteiten, om te eten, te wandelen, te entertainen of te rusten. De diensten en de mate van vrijheid tijdens een vlucht zijn radicaal anders!
Omdat het de ideale manier is om met uw gezin te reizen!
Met de veerboot reizen is gewoon de ideale manier om tussen Oslo en Frederikshavn te reizen als u met uw gezin bent en vooral met kinderen. Alles is eenvoudiger. Zodra u Oslo verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Deze boottocht tussen Oslo en Frederikshavn zal voor uw kinderen een onvergetelijk moment blijven.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Oslo en Frederikshavn?

Als u wilt reizen tussen Oslo en Frederikshavn met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder DFDS Seaways of Stena Line die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

DFDS Seaways Oslo Frederikshavn
DFDS Seaways
DFDS Seaways is een veerbootmaatschappij gevestigd in Kopenhagen, Denemarken, die passagiers- en voertuigdiensten verzorgt tussen havens in Noord-Europa, waaronder de havens van Dover, Antwerpen en Calais in het Verenigd Koninkrijk, maar ook tussen de havens van Oslo en Kopenhagen, tussen havens in Noorwegen en Zweden, en andere havens in Europa. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Oslo-Frederikshavn vergelijken en een DFDS Seaways ticket tussen Oslo en Frederikshavn boeken. Meer informatie over DFDS Seaways
Stena Line Oslo Frederikshavn
Stena Line
Stena Line is een in Zweden gevestigde veerbootmaatschappij die passagiers- en voertuigdiensten aanbiedt tussen havens in West-Europa, onder meer tussen de havens van Harwich in het Verenigd Koninkrijk en Hoek van Holland in Nederland, tussen Hull en Rotterdam en tussen Liverpool en Belfast in Noord-Ierland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Oslo-Frederikshavn vergelijken en een Stena Line ticket tussen Oslo en Frederikshavn boeken. Stena Line verzorgt 7 overtochten per week naar Frederikshavn vanuit Oslo en de reistijd is 11 uur 50 min. Meer informatie over Stena Line
11 uur 50 min
7 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Oslo? Waar komen de boten aan in Frederikshavn?

Haven van vertrek in Oslo

DFDS Seaways of Stena Line veerboten vertrekken naar Frederikshavn vanuit de volgende havens in Oslo:

Color Line Terminalen Oslo
Kaart
Stena Line/DFDS Seaways Terminalen Oslo
Kaart

Haven van aankomst in Frederikshavn

De schepen van Stena Line of DFDS Seaways komen aan in Frederikshavn in de volgende havens:

Frederikshavn
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Oslo en Frederikshavn
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Oslo naar Frederikshavn gaat, duurt het minstens 11 uur 50 min om de 275 km tussen Oslo en Frederikshavn af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Oslo en Frederikshavn) en de veerbootmaatschappij (DFDS Seaways en Stena Line). Momenteel zijn er 7 overtochten per week van Oslo naar Frederikshavn met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Oslo en Frederikshavn met elkaar verbinden: DFDS Seaways en Stena Line.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door DFDS Seaways, Stena Line.

Tijdens uw overtocht tussen Oslo en Frederikshavn legt u 275 km af.

Om met de boot van Oslo naar Frederikshavn te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €49 voor de laagste prijs tot €245 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €116.

De eerste ferry vertrekt vanuit Oslo om 15:00 naar Frederikshavn.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd