Vigo
Rechtstreekse reis naar Ons met veerboot
Ons
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Vigo naar Ons?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Vigo naar Ons? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Vigo naar Ons is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Vigo naar Ons stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Vigo naar Ons ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Mar de Ons of Naviera Nabia, zodat u de Vigo Ons ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Mar de Ons of Naviera Nabia bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Vigo naar Ons te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Vigo - Ons

Haven van vertrek
Vigo
Spanje
Galicia
Haven van aankomst
Ons
Spanje
Galicia
Afstand
24 km
Veerboot maatschappijen
Mar de Ons, Naviera Nabia
Frequentie van overtochten
1 overtochten per week
Minimale overtochttijd
6 uur 50 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Waarom met de veerboot van Vigo naar Ons?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Vigo naar Ons kan een handige en aangename optie zijn om in Ons te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Vigo naar Ons een ideale manier van reizen is.

Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Telkens als wij op vakantie gaan aan de kust, zoeken wij het beste uitzicht op zee. Tijdens de overtocht naar Vigo Ons, of u nu aan dek bent, dineert in het restaurant of ontspant in de comfortabele lounges van het schip van Mar de Ons of Naviera Nabia, u zit gewoon op de eerste rij voor het ongelooflijke schouwspel dat de zee biedt. Restaurant, bars, lounges, hutten... het prachtige uitzicht op zee is alomtegenwoordig aan boord van het schip.
Omdat het de ideale manier is om met uw gezin te reizen!
Als u kinderen hebt, is er geen betere manier om als gezin van Vigo naar Ons te reizen dan met de veerboot. Alles is gemakkelijker. Zodra u Vigo verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Aan boord van de veerboot naar Ons vliegt de tijd sneller voorbij dan u denkt en deze maritieme ervaring tussen Vigo en Ons zal voor uw kinderen nog lang onvergetelijk blijven.
Geniet van zeer attent personeel
Het personeel van Mar de Ons of Naviera Nabia staat tot uw beschikking vanaf het moment dat het schip Vigo verlaat tot het vertrek uit Ons. Het is gebruikelijk om een informatiebalie op het schip te vinden, meestal op het hoofddek.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Vigo en Ons?

Als u wilt reizen tussen Vigo en Ons met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Mar de Ons of Naviera Nabia die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Mar de Ons Vigo Ons
Mar de Ons
Mar de Ons is een in Spanje gevestigde veerbootmaatschappij die overtochten aanbiedt tussen de Galicische eilanden. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Vigo-Ons vergelijken en een Mar de Ons ticket tussen Vigo en Ons boeken. Mar de Ons verzorgt 1 overtochten per week naar Ons vanuit Vigo en de reistijd is 6 uur 50 min. Meer informatie over Mar de Ons
6 uur 50 min
1 overtochten per week
Naviera Nabia Vigo Ons
Naviera Nabia
De veerbootmaatschappij Naviera Nabia verzorgt overtochten in Spanje en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Vigo en Ons. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Vigo-Ons vergelijken en een Naviera Nabia ticket tussen Vigo en Ons boeken. Meer informatie over Naviera Nabia

Waar vertrekken de veerboten in Vigo? Waar komen de boten aan in Ons?

Haven van vertrek in Vigo

Mar de Ons of Naviera Nabia veerboten vertrekken naar Ons vanuit de volgende havens in Vigo:

Vigo
Kaart

Haven van aankomst in Ons

De schepen van Naviera Nabia of Mar de Ons komen aan in Ons in de volgende havens:

Ons Island
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Vigo naar Ons gaat, duurt het minstens 6 uur 50 min om de 24 km tussen Vigo en Ons af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Vigo en Ons) en de veerbootmaatschappij (Mar de Ons en Naviera Nabia). Momenteel zijn er 1 overtochten per week van Vigo naar Ons met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Vigo en Ons met elkaar verbinden: Mar de Ons en Naviera Nabia.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Mar de Ons, Naviera Nabia.

Tijdens uw overtocht tussen Vigo en Ons legt u 24 km af.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd