Reizen van Plymouth naar Leeds

Plan uw reis van Plymouth naar Leeds in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Plymouth naar Leeds in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Plymouth
Leeds
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Plymouth Leeds

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand420 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Plymouth naar Leeds?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Plymouth Leeds trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Plymouth Leeds door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Plymouth en Leeds op een kaart evenals de route Plymouth Leeds en de verschillende verbindingspunten (Leeds Bus Station, Leeds-Bradford Airport, Leeds Station, Bramley (West Yorks) Station, Cross Gates Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Leeds

Alle vervoerswijzen Plymouth Leeds

Voor een reis van Plymouth (Engeland, Verenigd Koninkrijk) naar Leeds (Engeland, Verenigd Koninkrijk) met een afstand van 420 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Plymouth-Leeds-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Plymouth. De bus brengt je naar het busstation Leeds (5992 km vanaf Leeds, Verenigd Koninkrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Leeds op tijd op het Plymouth-busstation (op de 1.4 km de Plymouth) verschijnt.
De Plymouth Leeds-trein is direct.
De treinen van CrossCountry naar Leeds vertrekken vanaf het Plymouth-treinstation in Plymouth. Aankomst in Leeds zal zijn op Leeds Station (1.4 km vanuit het centrum).
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Plymouth-Leeds.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Plymouth naar Leeds kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenBristol-Leeds doe dan de rest van de reis in trein.
Verlaat Bristol aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Bristol afgelegen BRS 12 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Leeds (Leeds-Bradford Airport, IATA-code: LBA) geëxploiteerd door Eastern Airways.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)