Reizen van Plymouth naar Newcastle Upon Tyne

Plan uw reis van Plymouth naar Newcastle Upon Tyne in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

4 opties om van Plymouth naar Newcastle Upon Tyne in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Plymouth
Newcastle Upon Tyne
/
/
  • Krijg tarieven
2
Plymouth
Bristol
Newcastle Upon Tyne
/
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
3
Plymouth
Birmingham
Newcastle Upon Tyne
/
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
4
Plymouth
Manchester
Newcastle Upon Tyne
/
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Plymouth Newcastle Upon Tyne

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand538 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Plymouth naar Newcastle Upon Tyne?

We bieden 4 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Plymouth Newcastle Upon Tyne trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Plymouth Newcastle Upon Tyne door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Plymouth en Newcastle Upon Tyne op een kaart evenals de route Plymouth Newcastle Upon Tyne en de verschillende verbindingspunten (Newcastle Airport, Newcastle/Tyne Bus Station, Newcastle Station, Plymouth Station, Plymouth Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Newcastle Upon Tyne

Welke vervoerders reizen tussen Plymouth en Newcastle Upon Tyne?

Busbedrijven
Busmaatschappij MegaBus biedt busdiensten van Plymouth Bus Terminal in Plymouth en Newcastle/Tyne Bus Terminal (Engeland Verenigd Koninkrijk)
National Express is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Plymouth City (met het busstation Plymouth in het centrum van 1.4 km) en Newcastle Upon Tyne City, waar de bus je afzet bij het busstation van Newcastle/Tyne op ongeveer 1.2 km van het centrum.
Luchtvaartmaatschappijen
Eastern Airways maakt een vlucht vertrekkende van Birmingham International BHX Airport gelegen op 11 km van het centrum van Birmingham naar Newcastle Upon Tyne (aankomst op Newcastle NCL Airport)
Easyjet zorgt voor een rotatie van Bristol BRS Airport (gelegen op 12 km van Bristol Center, Verenigd Koninkrijk) naar Newcastle Upon Tyne (op weg naar Newcastle NCL Airport)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Plymouth-Newcastle Upon Tyne (539 km)
Spoorwegmaatschappijen
CrossCountry biedt een regel Plymouth-Newcastle Upon Tyne met -trein vanuit Plymouth Station (1.1 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Newcastle Station (1.1 km vanuit het centrum)
First Great Western beheert de lijn van Plymouth naar Bristol met -trein vanuit Plymouth station naar station Bristol Temple Meads (Engeland Verenigd Koninkrijk)
First TransPennine Express maakt de spoorverbinding Manchester-Newcastle Upon Tyne met -trein vanuit Manchester Piccadilly Station (0.5 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Newcastle Station (1.1 km vanuit het centrum)

Alle vervoerswijzen Plymouth Newcastle Upon Tyne

Voor een reis van Plymouth (Engeland, Verenigd Koninkrijk) naar Newcastle Upon Tyne (Engeland, Verenigd Koninkrijk) met een afstand van 538 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Plymouth Newcastle Upon Tyne-trein is direct.
De treinen van CrossCountry naar Newcastle Upon Tyne vertrekken vanaf het Plymouth-treinstation in Plymouth. Aankomst in Newcastle Upon Tyne zal zijn op Newcastle Station (1.1 km vanuit het centrum).
Je hebt geluk, er is een directe Plymouth-Newcastle Upon Tyne-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Plymouth. De bus brengt je naar het busstation Newcastle/Tyne (1.2 km vanaf Newcastle Upon Tyne, Verenigd Koninkrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Newcastle Upon Tyne op tijd op het Plymouth-busstation (op de 1.4 km de Plymouth) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Plymouth-Newcastle Upon Tyne.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Plymouth naar Newcastle Upon Tyne kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenBristol-Newcastle Upon Tyne doe dan de rest van de reis in trein.
Verlaat Bristol aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Bristol afgelegen BRS 12 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Newcastle Upon Tyne (Newcastle Airport, IATA-code: NCL) geëxploiteerd door Easyjet.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)