Aanbevolen route
Agios Konstantinos
Rechtstreekse reis naar Alonnisos met veerboot
Alonnisos
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Agios Konstantinos
Reizen met de veerboot naar Skopelos
Skopelos
Reizen met de veerboot naar Alonnisos
Alonnisos
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Agios Konstantinos naar Alonnisos?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Agios Konstantinos naar Alonnisos? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Agios Konstantinos naar Alonnisos is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Agios Konstantinos naar Alonnisos stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Agios Konstantinos naar Alonnisos ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins of Magic Sea Ferries, zodat u de Agios Konstantinos Alonnisos ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Hellenic Seaways of Magic Sea Ferries bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Agios Konstantinos naar Alonnisos te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Agios Konstantinos - Alonnisos

Haven van vertrek
Agios Konstantinos
Griekenland
Haven van aankomst
Alonnisos
Griekenland
Sporaden
Afstand
108 km
Veerboot maatschappijen
Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Agios Konstantinos Alonnisos: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Agios Konstantinos naar Alonnisos wilt reizen, variëren de prijzen van €50 voor één persoon als u zonder auto reist tot €193 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Agios Konstantinos naar Alonnisos route is €122. De gemiddelde vaartijd van Agios Konstantinos naar Alonnisos is 3 uur 53 min. De langzaamste veerboten doen er 4 uur over om Alonnisos te bereiken, terwijl de snelste boten in 3 uur 40 min in Alonnisos aankomen. De eerste ferry vertrekt om 09:30 vanuit de haven van Agios Konstantinos. De laatste boot naar Alonnisos verlaat de haven van Agios Konstantinos om 10:30.

Gemiddelde prijs van een Agios Konstantinos naar Alonnisos ferry overtocht
€122
Prijsklasse van overtochten Agios Konstantinos Alonnisos (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€50 - €193
Gemiddelde reistijd Agios Konstantinos Alonnisos
3 uur 53 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Alonnisos
09:30
Tijd laatste ferry vertrekt naar Alonnisos
10:30
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Alonnisos
13:10
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Alonnisos
14:10

Waarom met de veerboot van Agios Konstantinos naar Alonnisos?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Agios Konstantinos naar Alonnisos kan een handige en aangename optie zijn om in Alonnisos te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Agios Konstantinos naar Alonnisos een ideale manier van reizen is.

De tijd nemen wordt een plezier
Wij leven in een maatschappij waarin alles steeds sneller gaat. Aan boord van een Hellenic Seaways of Magic Sea Ferries ferry geniet u van een vlotte start vanuit Agios Konstantinos en vaart u met minder dan 40 km/u naar Alonnisos. Alle schepen zijn uitgerust met een groot aantal diensten (bar, restaurants, lounges, entertainment, enz...). Het is niet onmogelijk dat u vindt dat u te snel in Alonnisos bent aangekomen, want de ervaring is zo aangenaam!
Om wat zeelucht op te snuiven
De gezondheidsvoordelen van de zee zijn al lang bewezen. Maak in Agios Konstantinos, zodra u de haven verlaat, een wandeling op het dek van de boot van Hellenic Seaways of Magic Sea Ferries en geniet van de zeestralen en de verkwikkende, met zuurstof verrijkte zeelucht: een echte thalassokuur en zeer effectief om de longen te ventileren! Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Alonnisos beginnen.
Omdat het de ideale manier is om met uw gezin te reizen!
Er is geen betere manier om met uw gezin tussen Agios Konstantinos en Alonnisos te reizen dan met de veerboot. Alles is eenvoudiger. Zodra u Agios Konstantinos verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Uw kinderen zullen zich de boottocht van Agios Konstantinos naar Alonnisos nog lang herinneren.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Agios Konstantinos en Alonnisos?

Als u wilt reizen tussen Agios Konstantinos en Alonnisos met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Hellenic Seaways of Magic Sea Ferries die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Hellenic Seaways Agios Konstantinos Alonnisos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways werd opgericht in 2000 en is gevestigd in Athene, Griekenland. De maatschappij bedient de Griekse eilanden en de Egeïsche regio. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Agios Konstantinos-Alonnisos vergelijken en een Hellenic Seaways ticket tussen Agios Konstantinos en Alonnisos boeken. Meer informatie over Hellenic Seaways
Magic Sea Ferries Agios Konstantinos Alonnisos
Magic Sea Ferries
De veerbootmaatschappij Magic Sea Ferries verzorgt overtochten in Griekenland en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Agios Konstantinos en Alonnisos. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Agios Konstantinos-Alonnisos vergelijken en een Magic Sea Ferries ticket tussen Agios Konstantinos en Alonnisos boeken. Meer informatie over Magic Sea Ferries

Waar vertrekken de veerboten in Agios Konstantinos? Waar komen de boten aan in Alonnisos?

Haven van vertrek in Agios Konstantinos

Hellenic Seaways of Magic Sea Ferries veerboten vertrekken naar Alonnisos vanuit de volgende havens in Agios Konstantinos:

Agios Konstantinos
Kaart

Haven van aankomst in Alonnisos

De schepen van Magic Sea Ferries of Hellenic Seaways komen aan in Alonnisos in de volgende havens:

Alonissos
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Agios Konstantinos en Alonnisos
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Agios Konstantinos en Alonnisos met elkaar verbinden: Hellenic Seaways en Magic Sea Ferries.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries.

Tijdens uw overtocht tussen Agios Konstantinos en Alonnisos legt u 108 km af.

Om met de boot van Agios Konstantinos naar Alonnisos te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €50 voor de laagste prijs tot €193 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €122.

De eerste ferry vertrekt vanuit Agios Konstantinos om 09:30 naar Alonnisos.

De laatste ferry naar Alonnisos vertrekt meestal om 10:30 vanuit Agios Konstantinos.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd