Met de veerboot van Nederland naar Noorwegen

Met de veerboot van Nederland naar Noorwegen is een uitstekende keuze! Nederland-Noorwegen veerboten worden verzorgd door 1 rederijen (Holland Norway Lines) die de havens van Kristiansand en Eemshaven aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Nederland Noorwegen ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Holland Norway Lines vergelijkt.

Met een totale frequentie van meer dan 3 overtochten per week, afhankelijk van de tijd van het jaar, hebt u genoeg opties om uw Nederland Noorwegen bootreis te plannen.

Veerboot Nederland Noorwegen in cijfers

Landen
Nederland
Noorwegen
Aantal overtochten
3 overtochten per week
Aantal havens
2
Aantal veerbootverbindingen
1
Aantal veerbootmaatschappijen
1
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Alle Nederland Noorwegen veerboot routes

Op zoek naar een Nederland naar Noorwegen veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Nederland en Noorwegen te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Holland Norway Lines bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Eemshaven of Kristiansand te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Nederland Noorwegen ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Holland Norway Lines. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 1 veerboot routes tussen Nederland en Noorwegen!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
None
None
None
None