Eemshaven
Rechtstreekse reis naar Kristiansand met veerboot
Kristiansand
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Eemshaven naar Kristiansand?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Eemshaven naar Kristiansand? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Eemshaven naar Kristiansand is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Eemshaven naar Kristiansand stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Eemshaven naar Kristiansand ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Holland Norway Lines, zodat u de Eemshaven Kristiansand ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Holland Norway Lines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Eemshaven naar Kristiansand te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Eemshaven - Kristiansand

Haven van vertrek
Eemshaven
Nederland
Haven van aankomst
Kristiansand
Noorwegen
Afstand
528 km
Veerboot maatschappijen
Holland Norway Lines
Frequentie van overtochten
3 overtochten per week
Minimale overtochttijd
18 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Waarom met de veerboot van Eemshaven naar Kristiansand?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Eemshaven naar Kristiansand kan een handige en aangename optie zijn om in Kristiansand te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Eemshaven naar Kristiansand een ideale manier van reizen is.

U krijgt veel meer rust dan in de auto
Kilometerslang rijden is niet erg ontspannend, vooral als u het risico op files en ongelukken erbij optelt. De Eemshaven Kristiansand ferry reis is precies het tegenovergestelde. Veerboten van Holland Norway Lines zijn ontworpen met ruimtes voor ontspanning of vermaak: lounges of hutten, solarium buiten, bars en restaurants... U komt stressvrij en volledig ontspannen aan in Kristiansand.
Uw fiets vervoeren is geen probleem
Reizen met uw fiets in een trein, vliegtuig of bus wordt vaak een nachtmerrie omdat hij zo onhandelbaar is. Op een veerboot heeft u dit probleem niet: uw fiets wordt direct in de enorme garage van het schip geladen. U laat hem daar voor de duur van de overtocht Eemshaven-Kristiansand in alle veiligheid achter, zonder vrees voor beschadiging. U stapt in Kristiansand op uw fiets om van de boot te stappen.
Veerboten zijn ideaal voor gezinnen!
Er is geen betere manier om met uw gezin tussen Eemshaven en Kristiansand te reizen dan met de veerboot. Alles is gemakkelijker. Zodra u Eemshaven verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Deze boottocht tussen Eemshaven en Kristiansand zal voor uw kinderen een onvergetelijk moment blijven.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Eemshaven en Kristiansand?

Als u wilt reizen tussen Eemshaven en Kristiansand met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Holland Norway Lines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Holland Norway Lines Eemshaven Kristiansand
Holland Norway Lines
Holland Norway Lines is een in Nederland gevestigde scheepvaartmaatschappij die een veerdienst onderhoudt tussen Noorwegen en Nederland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Eemshaven-Kristiansand vergelijken en een Holland Norway Lines ticket tussen Eemshaven en Kristiansand boeken. Holland Norway Lines verzorgt 3 overtochten per week naar Kristiansand vanuit Eemshaven en de reistijd is 18 uur. Meer informatie over Holland Norway Lines
18 uur
3 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Eemshaven? Waar komen de boten aan in Kristiansand?

Haven van vertrek in Eemshaven

Holland Norway Lines veerboten vertrekken naar Kristiansand vanuit de volgende havens in Eemshaven:

Eemshaven Ferry Terminal
Kaart

Haven van aankomst in Kristiansand

De schepen van Holland Norway Lines komen aan in Kristiansand in de volgende havens:

Kristiansand
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Eemshaven naar Kristiansand gaat, duurt het minstens 18 uur om de 528 km tussen Eemshaven en Kristiansand af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Eemshaven en Kristiansand) en de veerbootmaatschappij (Holland Norway Lines). Momenteel zijn er 3 overtochten per week van Eemshaven naar Kristiansand met de veerboot.

Er zijn 1 scheepvaartmaatschappijen die Eemshaven en Kristiansand met elkaar verbinden: Holland Norway Lines.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Holland Norway Lines.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van Holland Norway Lines op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Eemshaven Kristiansand boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Eemshaven en Kristiansand legt u 528 km af.

Hoe is een Eemshaven naar Kristiansand ferry overtocht?

Het is niet altijd gemakkelijk om een duidelijk beeld te krijgen van hoe een overtocht van Eemshaven naar Kristiansand zal zijn, vooral als u niet bekend bent met dit vervoermiddel. Om u te helpen uzelf beter te verplaatsen in de ervaring van een Eemshaven Kristiansand cruise aan boord van Holland Norway Lines, hebben wij de verschillende fasen van de reis van inscheping in Eemshaven tot ontscheping in Kristiansand in kaart gebracht. U vindt hier ook praktische informatie over Eemshaven en Kristiansand.

Instappen in Eemshaven

Hier zijn de stappen om in te schepen voordat uw Eemshaven Kristiansand ferry reis begint:

  • Aankomsttijd in de haven van Eemshaven / U dient ruim van tevoren in de haven van Eemshaven aan te komen. Controleer dit bij uw Holland Norway Lines maatschappij. Na deze termijn mag de maatschappij u weigeren.
  • Inchecken voor de overtocht Eemshaven - Kristiansand / In de Eemshaven ferry terminal, zoek naar de Holland Norway Lines balies en toon uw paspoort en boekingsnummer. Als u met de auto bent, kunt u inchecken vanuit de rij voor het voertuig.
  • Aan boord van het schip naar Kristiansand / Vanuit de veerbootterminal van Eemshaven wordt u door de uitgezonden gesproken berichten uitgenodigd om aan boord te gaan. Met de auto volgt u de instructies van het personeel van Holland Norway Lines om aan boord te gaan en uw voertuig aan boord te parkeren.

Aan boord van de ferry van Eemshaven naar Kristiansand

Op de schepen van Holland Norway Lines is er voor elk wat wils. Sommigen zullen zich willen ontspannen in een van de relaxlounges, anderen zullen optimaal gebruik willen maken van alle diensten aan boord of gewoon genieten van het uitzicht op zee vanaf het scheepsdek.

Aankomst van de veerboot in Kristiansand

Hier vindt u informatie voor de ontscheping in Kristiansand:

  • De haven van Kristiansand is in zicht / U kunt pas naar uw voertuig terugkeren als de veerboot tot stilstand is gekomen en aan de kade in Kristiansand Harbour is vastgemaakt. Het heeft geen zin u te haasten. In de tussentijd adviseren wij u om vanaf het buitendek te genieten van de aankomst in Kristiansand.
  • Als u in een hut zit. / Als u in een comfortabele hut van Eemshaven naar Kristiansand bent gereisd, moet u ongeveer een half uur voor aankomst in Kristiansand uw hut verlaten.
  • Verlaat het schip en Kristiansand is van u / Het verlaten van de scheepsgarage gaat vrij snel. Voetgangers stappen nog sneller uit. Het douanepersoneel in de haven van Kristiansand kan u een controle geven. Eindelijk is uw vakantie in Kristiansand begonnen!
Veerboten Eemshaven Kristiansand - vergelijk en boek je ticket | Vivanoda

Toeristische gids voor de veerbootreis van Eemshaven naar Kristiansand

Wat kan men bezoeken en doen in Kristiansand?

Een van de populairste toeristische attracties van de stad is het themapark Dyreparken, dat activiteiten voor het hele gezin biedt. Het park omvat een dierentuin, een waterpark en een dierenboerderij, evenals vele attracties voor kinderen en volwassenen. Een andere interessante plek om te bezoeken is het Kristiansand Museum voor Hedendaagse Kunst, gevestigd in een historisch gebouw in het centrum van de stad.

Voor wie op zoek is naar een meer culturele ervaring, biedt Kristiansand ook verschillende jaarlijkse festivals, zoals het buurtmuziekfestival "Palmesus" en het theaterfestival "Vest-Agder". Ten slotte, voor wie van de natuur houdt, is de stad omgeven door weelderige bossen en wandelpaden, die een panoramisch uitzicht op de bergen en de zee bieden.

Kristiansand is dus een charmante en diverse stad die voor elke reiziger iets te bieden heeft, of het nu gaat om ontspannen aan het strand, plezier maken met het gezin of de Noorse cultuur en natuur ervaren.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd