Agios Kyrikos
Rechtstreekse reis naar Fournoi met veerboot
Fournoi
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Agios Kyrikos naar Fournoi?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Agios Kyrikos naar Fournoi? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Agios Kyrikos naar Fournoi is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Agios Kyrikos naar Fournoi stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Agios Kyrikos naar Fournoi ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Dodekanisos Seaways of Hellenic Seaways, zodat u de Agios Kyrikos Fournoi ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Dodekanisos Seaways of Hellenic Seaways bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Agios Kyrikos naar Fournoi te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Agios Kyrikos - Fournoi

Haven van vertrek
Agios Kyrikos
Griekenland
Haven van aankomst
Fournoi
Griekenland
Afstand
17 km
Veerboot maatschappijen
Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Frequentie van overtochten
5 overtochten per week
Minimale overtochttijd
20 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Agios Kyrikos Fournoi: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Agios Kyrikos naar Fournoi wilt reizen, variëren de prijzen van €7 voor één persoon als u zonder auto reist tot €80 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Agios Kyrikos naar Fournoi route is €31. De gemiddelde vaartijd van Agios Kyrikos naar Fournoi is 25 min. De langzaamste veerboten doen er 30 min over om Fournoi te bereiken, terwijl de snelste boten in 20 min in Fournoi aankomen. De eerste ferry vertrekt om 00:10 vanuit de haven van Agios Kyrikos. De laatste boot naar Fournoi verlaat de haven van Agios Kyrikos om 20:20.

Gemiddelde prijs van een Agios Kyrikos naar Fournoi ferry overtocht
€31
Prijsklasse van overtochten Agios Kyrikos Fournoi (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€7 - €80
Gemiddelde reistijd Agios Kyrikos Fournoi
25 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Fournoi
00:10
Tijd laatste ferry vertrekt naar Fournoi
20:20
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Fournoi
00:40
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Fournoi
20:45

Waarom met de veerboot van Agios Kyrikos naar Fournoi?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Agios Kyrikos naar Fournoi kan een handige en aangename optie zijn om in Fournoi te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Agios Kyrikos naar Fournoi een ideale manier van reizen is.

Omdat het de ideale manier is om met uw gezin te reizen!
Als u kinderen hebt, is er geen betere manier om als gezin van Agios Kyrikos naar Fournoi te reizen dan met de veerboot. Alles is gemakkelijker. Zodra u Agios Kyrikos verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Deze boottocht tussen Agios Kyrikos en Fournoi zal voor uw kinderen een onvergetelijk moment blijven.
Niet moe worden, anders dan in de auto
Lange autoritten zijn vermoeiend en vereisen constante waakzaamheid tijdens het rijden. Omgekeerd is een boottocht Agios Kyrikos Fournoi ultra-ontspannend. Veerboten van Dodekanisos Seaways of Hellenic Seaways zijn ontworpen met ruimtes voor ontspanning of vermaak: lounges of hutten, solarium buiten, bars en restaurants... U komt stressvrij en volledig ontspannen aan in Fournoi.
Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Telkens als wij op vakantie gaan aan de kust, zoeken wij het beste uitzicht op zee. Tijdens de overtocht naar Agios Kyrikos Fournoi, of u nu aan dek bent, dineert in het restaurant of ontspant in de comfortabele lounges van het schip van Dodekanisos Seaways of Hellenic Seaways, u zit gewoon op de eerste rij voor het ongelooflijke schouwspel dat de zee biedt. Restaurant, bars, lounges, hutten... het prachtige uitzicht op zee is alomtegenwoordig aan boord van het schip.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Agios Kyrikos en Fournoi?

Als u wilt reizen tussen Agios Kyrikos en Fournoi met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Dodekanisos Seaways of Hellenic Seaways die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Dodekanisos Seaways Agios Kyrikos Fournoi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways werd opgericht in 1991 en is gevestigd in Rhodos, Griekenland. De maatschappij bedient de eilanden in de Egeïsche Zee en de havens in de Ionische Zee. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Agios Kyrikos-Fournoi vergelijken en een Dodekanisos Seaways ticket tussen Agios Kyrikos en Fournoi boeken. Dodekanisos Seaways verzorgt 2 overtochten per week naar Fournoi vanuit Agios Kyrikos en de reistijd is 20 min. Meer informatie over Dodekanisos Seaways
20 min
2 overtochten per week
Hellenic Seaways Agios Kyrikos Fournoi
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways werd opgericht in 2000 en is gevestigd in Athene, Griekenland. De maatschappij bedient de Griekse eilanden en de Egeïsche regio. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Agios Kyrikos-Fournoi vergelijken en een Hellenic Seaways ticket tussen Agios Kyrikos en Fournoi boeken. Hellenic Seaways verzorgt 3 overtochten per week naar Fournoi vanuit Agios Kyrikos en de reistijd is 30 min. Meer informatie over Hellenic Seaways
30 min
3 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Agios Kyrikos? Waar komen de boten aan in Fournoi?

Haven van vertrek in Agios Kyrikos

Dodekanisos Seaways of Hellenic Seaways veerboten vertrekken naar Fournoi vanuit de volgende havens in Agios Kyrikos:

Port of Agios Kyrikos
Kaart

Haven van aankomst in Fournoi

De schepen van Hellenic Seaways of Dodekanisos Seaways komen aan in Fournoi in de volgende havens:

Fournoi
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Agios Kyrikos naar Fournoi gaat, duurt het minstens 20 min om de 17 km tussen Agios Kyrikos en Fournoi af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Agios Kyrikos en Fournoi) en de veerbootmaatschappij (Dodekanisos Seaways en Hellenic Seaways). Momenteel zijn er 5 overtochten per week van Agios Kyrikos naar Fournoi met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Agios Kyrikos en Fournoi met elkaar verbinden: Dodekanisos Seaways en Hellenic Seaways.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

Tijdens uw overtocht tussen Agios Kyrikos en Fournoi legt u 17 km af.

Om met de boot van Agios Kyrikos naar Fournoi te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €7 voor de laagste prijs tot €80 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €31.

De eerste ferry vertrekt vanuit Agios Kyrikos om 00:10 naar Fournoi.

De laatste ferry naar Fournoi vertrekt meestal om 20:20 vanuit Agios Kyrikos.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd