Aanbevolen route
Ajaccio
Rechtstreekse reis naar Porto Torres met veerboot
Porto Torres
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Ajaccio
Reizen met de vlucht, veerboot naar Nice
Nice
Reizen met de veerboot naar Porto Torres
Porto Torres
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Ajaccio naar Porto Torres?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Ajaccio naar Porto Torres? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Ajaccio naar Porto Torres is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Ajaccio naar Porto Torres stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Ajaccio naar Porto Torres ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Corsica Ferries, Moby Lines of Corsica Linea, zodat u de Ajaccio Porto Torres ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Corsica Ferries, Moby Lines of Corsica Linea bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Ajaccio naar Porto Torres te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Ajaccio - Porto Torres

Haven van vertrek
Ajaccio
Frankrijk
Corsica
Haven van aankomst
Porto Torres
Italië
Sardinië
Afstand
124 km
Veerboot maatschappijen
Corsica Ferries, Moby Lines, Corsica Linea
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Waarom met de veerboot van Ajaccio naar Porto Torres?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Ajaccio naar Porto Torres kan een handige en aangename optie zijn om in Porto Torres te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Ajaccio naar Porto Torres een ideale manier van reizen is.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de hoeveelheid bagage
Eén stuk bagage is gratis, voor alle andere moet worden betaald. Dit is vaak de formule die wordt gebruikt wanneer we met andere vervoersmiddelen reizen, wat heel vaak leidt tot een aanzienlijke verhoging van de rekening. Wanneer u echter in Ajaccio aan boord gaat van een Corsica Ferries, Moby Lines of Corsica Linea ferry, bent u vrij om zoveel bagage mee te nemen als u wilt, zolang het maar in uw voertuig blijft. Als u als voetganger reist, kunnen de voorwaarden beperkter zijn omdat u uw bagage bij u moet dragen tot u in Porto Torres aankomt. Het is echter de moeite waard om het personeel van Corsica Ferries, Moby Lines of Corsica Linea te vragen of het schip een bagagedepot heeft waar u uw koffers kunt achterlaten totdat u Porto Torres bereikt.
Niet moe worden, anders dan in de auto
Lange autoritten zijn vermoeiend en vereisen constante waakzaamheid tijdens het rijden. De overtocht naar Ajaccio Porto Torres is het tegenovergestelde! Aan boord, afhankelijk van het schip van Corsica Ferries, Moby Lines of Corsica Linea, wordt er alles aan gedaan om u te ontspannen in de rust van comfortabele ligstoelen, om u tijd voor uzelf te geven, om te loungen op de buitendekken, om u te vermaken en om plezier te maken. U komt stressvrij en volledig ontspannen aan in Porto Torres.
Voor het comfort van een hut
Hoewel het niet verplicht is om de overtocht van Ajaccio naar Porto Torres te maken door een hut te boeken, ontneemt u zichzelf een comfort dat de veerboot als enige vervoersmiddel te bieden heeft. Net als echte hotelkamers bieden ze reizigers bedden, badkamers en, in sommige suites, patrijspoorten en balkons. Hoewel het gebruik ervan het meest voor de hand ligt bij een nachtelijke overtocht, is het ook heel goed mogelijk om er overdag een te boeken.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Ajaccio en Porto Torres?

Als u wilt reizen tussen Ajaccio en Porto Torres met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Corsica Ferries, Moby Lines of Corsica Linea die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Corsica Ferries Ajaccio Porto Torres
Corsica Ferries
Corsica Ferries is een Frans-Italiaanse veerbootmaatschappij die Corsica en Sardinië bedient vanuit Frankrijk en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Ajaccio-Porto Torres vergelijken en een Corsica Ferries ticket tussen Ajaccio en Porto Torres boeken. Meer informatie over Corsica Ferries
Moby Lines Ajaccio Porto Torres
Moby Lines
Moby Lines is een Italiaanse veerbootmaatschappij die sinds 1959 vanuit Italië naar Sardinië en Corsica vaart. Hoe boekt u een Moby Lines Ajaccio Porto Torres overtocht? Met behulp van Vivanoda en haar multi-transport zoekmachine! Op Vivanoda kunt u de tarieven van Ajaccio-Porto Torres vergelijken en een Moby Lines ticket tussen Ajaccio en Porto Torres boeken. Meer informatie over Moby Lines
Corsica Linea Ajaccio Porto Torres
Corsica Linea
Corsica Linea is een zeer recent bedrijf, ontstaan uit de ontbinding van de SNCM en gevestigd in de haven van Ajaccio. Zij bedient Corsica, Tunesië en Algerije. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Ajaccio-Porto Torres vergelijken en een Corsica Linea ticket tussen Ajaccio en Porto Torres boeken. Meer informatie over Corsica Linea

Waar vertrekken de veerboten in Ajaccio? Waar komen de boten aan in Porto Torres?

Haven van vertrek in Ajaccio

Corsica Ferries, Moby Lines of Corsica Linea veerboten vertrekken naar Porto Torres vanuit de volgende havens in Ajaccio:

Ajaccio - Gare Maritime
Kaart

Haven van aankomst in Porto Torres

De schepen van Corsica Linea, Moby Lines of Corsica Ferries komen aan in Porto Torres in de volgende havens:

Porto Torres
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Ajaccio en Porto Torres
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Er zijn 3 scheepvaartmaatschappijen die Ajaccio en Porto Torres met elkaar verbinden: Corsica Ferries, Moby Lines en Corsica Linea.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Corsica Ferries, Moby Lines, Corsica Linea.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van Corsica Ferries, Moby Lines, Corsica Linea op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Ajaccio Porto Torres boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Ajaccio en Porto Torres legt u 124 km af.

Beleef een Ajaccio naar Porto Torres ferry overtocht

Als u nog nooit op een veerboot bent geweest, is het moeilijk voor te stellen hoe een dag op zee tussen Ajaccio en Porto Torres eruit zou zien. Daarom zullen wij deze unieke reiservaring beschrijven, van het inschepen in Ajaccio tot het ontschepen in Porto Torres, zodat u zich beter kunt inleven in de maritieme wereld van Corsica Ferries, Moby Lines en Corsica Linea. U vindt hier ook toeristische en praktische informatie over Ajaccio en Porto Torres.

Instappen in Ajaccio

Hier zijn de stappen om in te schepen voordat uw Ajaccio Porto Torres ferry reis begint:

  • Aanmelding in de haven van Ajaccio / U dient ruim van tevoren in de haven van Ajaccio aan te komen. Controleer dit bij uw Corsica Linea, Moby Lines of Corsica Ferries maatschappij. Na deze termijn mag de maatschappij u weigeren.
  • Inchecken voor de overtocht Ajaccio - Porto Torres / Ga naar de balie van Corsica Linea, Moby Lines of Corsica Ferries in de ferry terminal van Ajaccio om in te checken met uw paspoort of ID-kaart en uw reserveringsnummer. Als u met de auto reist, ga dan op de gereserveerde plaatsen staan. Het inchecken gebeurt direct vanuit uw voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Porto Torres / Let op gesproken berichten in de veerbootterminal van Ajaccio die u uitnodigen om aan boord te gaan. Met de auto volgt u de instructies van het personeel van Corsica Ferries, Moby Lines of Corsica Linea om aan boord te gaan en uw voertuig aan boord te parkeren.

Leven aan boord van de veerboot tussen Ajaccio en Porto Torres

Tijdens de overtocht kan iedereen naar eigen inzicht gebruik maken van de diensten op het Corsica Ferries, Moby Lines of Corsica Linea schip. Sommigen zullen zich willen ontspannen in een van de relaxlounges, anderen zullen optimaal gebruik willen maken van alle diensten aan boord of gewoon genieten van het uitzicht op zee vanaf het scheepsdek.

Ontschepen in Porto Torres

Tot slot vindt u hier wat informatie voor de aankomst van de ferry in Porto Torres:

  • Naderen van de haven van Porto Torres / Zodra de ferry is aangemeerd, mag u terugkeren naar de garage van het schip. U hoeft zich niet te haasten. Geniet in plaats daarvan van de aankomst in de haven van Porto Torres vanaf het dek van de boot.
  • Als u in een hut zit. / U moet uw hut ongeveer een half uur voor aankomst in Porto Torres Harbour verlaten.
  • Het schip verlaten en Porto Torres verkennen / Het verlaten van de scheepsgarage gaat vrij snel. Voetgangers stappen nog sneller uit. Een douanecontrole in Porto Torres is niet uitgesloten. Eindelijk begint uw verblijf in Porto Torres serieus!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd