Met de veerboot van Ajaccio naar Provence-Alpes-Côte d'Azur

Met de veerboot van Ajaccio naar Provence-Alpes-Côte d'Azur is een uitstekende keuze! Ajaccio-Provence-Alpes-Côte d'Azur veerboten worden verzorgd door 3 rederijen (La Meridionale, Corsica Linea of Corsica Ferries) die de havens van Toulon, Nice, Marseille en Ajaccio aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Ajaccio Provence-Alpes-Côte d'Azur ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van La Meridionale, Corsica Linea en Corsica Ferries vergelijkt.

De snelste overtocht duurt 5 uur 30 min (Ajaccio - Nice) voor een afstand van 232 km en de langste 12 uur (Ajaccio - Marseille) voor een afstand van 315 km.

Veerboot Ajaccio Provence-Alpes-Côte d'Azur in cijfers

Landen
Frankrijk
Aantal overtochten
4 overtochten per dag
Aantal havens
4
Aantal veerbootverbindingen
3
Aantal veerbootmaatschappijen
3
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Populairste Ajaccio Provence-Alpes-Côte d'Azur ferry overtochten

Zoek op Vivanoda naar de goedkoopste, langste en meest frequente veerboten Ajaccio Provence-Alpes-Côte d'Azur. Vergelijk de aanbiedingen van La Meridionale, Corsica Linea en Corsica Ferries en boek uw Ajaccio Provence-Alpes-Côte d'Azur ticket.

Alle Ajaccio Provence-Alpes-Côte d'Azur veerboot routes

Op zoek naar een Ajaccio naar Provence-Alpes-Côte d'Azur veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Ajaccio en Provence-Alpes-Côte d'Azur te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Corsica Ferries, Corsica Linea of La Meridionale bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Ajaccio, Marseille, Nice of Toulon te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Ajaccio Provence-Alpes-Côte d'Azur ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder La Meridionale, Corsica Linea of Corsica Ferries. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 3 veerboot routes tussen Ajaccio en Provence-Alpes-Côte d'Azur!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Ajaccio Provence-Alpes-Côte d'Azur - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Ajaccio naar Provence-Alpes-Côte d'Azur

Provence-Alpes-Côte d'Azur: Aankomst per veerboot vanuit Ajaccio en verkenning van de regio

Marseille, bekend als de poort naar de Provence-Alpes-Côte d'Azur, is een veelzijdige stad waar je een unieke combinatie van cultuur, geschiedenis en moderniteit kunt ontdekken. Mis een bezoek aan de levendige Vieux-Port niet, waar je lokale specialiteiten kunt proeven zoals bouillabaisse, een traditionele vissoep. Verken de wijk Panier, de oudste wijk van Marseille, met zijn smalle straatjes en ambachtelijke winkeltjes. Sluit je dag af met een bezoek aan de beroemde basiliek Notre-Dame de la Garde, die een adembenemend panoramisch uitzicht over de stad biedt.

Nice staat bekend om zijn zandstranden en feestelijke mediterrane sfeer. Wandel over de beroemde Promenade des Anglais, omzoomd met palmbomen, en stop bij een van de vele cafés om te nippen van een glas lokale wijn. En mis de markt Cours Saleya niet, waar je verse Provençaalse producten kunt proeven en handgemaakte souvenirs kunt kopen. Als je op zoek bent naar een culturele ervaring, bezoek dan het Matisse museum, met een prachtige collectie werken van de beroemde schilder.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None