Alcudia
Rechtstreekse reis naar Ciutadella de Menorca met veerboot
Ciutadella de Menorca
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Alcudia naar Ciutadella de Menorca?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Alcudia naar Ciutadella de Menorca? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Alcudia naar Ciutadella de Menorca is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Alcudia naar Ciutadella de Menorca stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Alcudia naar Ciutadella de Menorca ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines of Trasmed, zodat u de Alcudia Ciutadella de Menorca ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària of Corsica Ferries bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Alcudia naar Ciutadella de Menorca te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Alcudia - Ciutadella de Menorca

Haven van vertrek
Alcudia
Spanje
De Balearen
Haven van aankomst
Ciutadella de Menorca
Spanje
De Balearen
Afstand
62 km
Veerboot maatschappijen
Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines, Trasmed
Frequentie van overtochten
6 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
1 uur 10 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Alcudia Ciutadella de Menorca: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Alcudia naar Ciutadella de Menorca wilt reizen, variëren de prijzen van €64 voor één persoon als u zonder auto reist tot €285 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Alcudia naar Ciutadella de Menorca route is €139. De gemiddelde vaartijd van Alcudia naar Ciutadella de Menorca is 1 uur 24 min. De langzaamste veerboten doen er 2 uur over om Ciutadella de Menorca te bereiken, terwijl de snelste boten in 1 uur in Ciutadella de Menorca aankomen. De eerste ferry vertrekt om 04:30 vanuit de haven van Alcudia. De laatste boot naar Ciutadella de Menorca verlaat de haven van Alcudia om 18:30.

Gemiddelde prijs van een Alcudia naar Ciutadella de Menorca ferry overtocht
€139
Prijsklasse van overtochten Alcudia Ciutadella de Menorca (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€64 - €285
Gemiddelde reistijd Alcudia Ciutadella de Menorca
1 uur 24 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Ciutadella de Menorca
04:30
Tijd laatste ferry vertrekt naar Ciutadella de Menorca
18:30
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Ciutadella de Menorca
06:30
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Ciutadella de Menorca
19:45

Waarom met de veerboot van Alcudia naar Ciutadella de Menorca?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Alcudia naar Ciutadella de Menorca kan een handige en aangename optie zijn om in Ciutadella de Menorca te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Alcudia naar Ciutadella de Menorca een ideale manier van reizen is.

De tijd nemen wordt een plezier
Alles in onze maatschappij moet snel gaan. Varen met minder dan 40 km/u aan boord van een Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària of Corsica Ferries ferry voor de 62 km tussen Alcudia en Ciutadella de Menorca zal een ontspannende stop zijn. Alle schepen zijn uitgerust met lounges, restaurants, promenadedekken, en soms nog veel meer... Misschien vindt u uw overtocht Alcudia-Ciutadella de Menorca wel iets te kort!
Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Wanneer we op vakantie gaan aan zee, zoeken we over het algemeen zoveel mogelijk het uitzicht op zee op (in het restaurant, in het hotel, tijdens een wandeling...). U geniet van een 360-graden uitzicht op de oceaan van de haven van Alcudia tot Ciutadella de Menorca, of u nu luncht of ontspant in een van de lounges van het schip. Restaurant, bars, lounges, hutten... het prachtige uitzicht op zee is alomtegenwoordig aan boord van het schip.
Het is veel minder saai dan in het vliegtuig
Als u de snelheid vergelijkt, is het vliegtuig zeker de snelste manier om van Alcudia naar Ciutadella de Menorca te komen. Het probleem is dat u enkele uren vastzit in uw stoel. Integendeel, op het traject Alcudia-Ciutadella de Menorca aan boord van de ferry van Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària of Corsica Ferries hebt u volop mogelijkheden om u te vermaken, rond te lopen op het buitendek en in de zomer zelfs te zonnebaden. Een totaal andere ervaring dan vliegen!

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Alcudia en Ciutadella de Menorca?

Als u wilt reizen tussen Alcudia en Ciutadella de Menorca met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària of Corsica Ferries die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Acciona Trasmediterránea Alcudia Ciutadella de Menorca
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea werd opgericht in 1989 en is gevestigd in Barcelona, Spanje. Het bedrijf bedient het Middellandse Zeegebied van Spanje, Frankrijk en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Alcudia-Ciutadella de Menorca vergelijken en een Acciona Trasmediterránea ticket tussen Alcudia en Ciutadella de Menorca boeken. Acciona Trasmediterránea verzorgt 12 overtochten per week naar Ciutadella de Menorca vanuit Alcudia en de reistijd is 1 uur 50 min. Meer informatie over Acciona Trasmediterránea
1 uur 50 min
12 overtochten per week
Trasmed Alcudia Ciutadella de Menorca
Trasmed
De veerbootmaatschappij Trasmed verzorgt overtochten in Spanje en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Alcudia en Ciutadella de Menorca. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Alcudia-Ciutadella de Menorca vergelijken en een Trasmed ticket tussen Alcudia en Ciutadella de Menorca boeken. Meer informatie over Trasmed
Menorca Lines Alcudia Ciutadella de Menorca
Menorca Lines
De veerbootmaatschappij Menorca Lines verzorgt overtochten in Spanje en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Alcudia en Ciutadella de Menorca. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Alcudia-Ciutadella de Menorca vergelijken en een Menorca Lines ticket tussen Alcudia en Ciutadella de Menorca boeken. Meer informatie over Menorca Lines
Iscomar Alcudia Ciutadella de Menorca
Iscomar
De veerbootmaatschappij Iscomar verzorgt overtochten in Spanje en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Alcudia en Ciutadella de Menorca. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Alcudia-Ciutadella de Menorca vergelijken en een Iscomar ticket tussen Alcudia en Ciutadella de Menorca boeken. Meer informatie over Iscomar
Baleària Alcudia Ciutadella de Menorca
Baleària
Baleària, opgericht in 1997, is een veerbootmaatschappij uit Valencia, Spanje. Zij biedt overtochten aan naar verschillende bestemmingen in Spanje, Frankrijk en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Alcudia-Ciutadella de Menorca vergelijken en een Baleària ticket tussen Alcudia en Ciutadella de Menorca boeken. Baleària verzorgt 4 overtochten per dag naar Ciutadella de Menorca vanuit Alcudia en de reistijd is 1 uur 10 min. Meer informatie over Baleària
1 uur 10 min
4 overtochten per dag
Corsica Ferries Alcudia Ciutadella de Menorca
Corsica Ferries
Corsica Ferries is een Frans-Italiaanse veerbootmaatschappij die Corsica en Sardinië bedient vanuit Frankrijk en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Alcudia-Ciutadella de Menorca vergelijken en een Corsica Ferries ticket tussen Alcudia en Ciutadella de Menorca boeken. Meer informatie over Corsica Ferries

Waar vertrekken de veerboten in Alcudia? Waar komen de boten aan in Ciutadella de Menorca?

Haven van vertrek in Alcudia

Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària of Corsica Ferries veerboten vertrekken naar Ciutadella de Menorca vanuit de volgende havens in Alcudia:

La Alcudia
Kaart

Haven van aankomst in Ciutadella de Menorca

De schepen van Corsica Ferries, Baleària, Iscomar, Menorca Lines, Trasmed of Acciona Trasmediterránea komen aan in Ciutadella de Menorca in de volgende havens:

Ciutadella
Kaart
Ciutadella
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Alcudia naar Ciutadella de Menorca gaat, duurt het minstens 1 uur 10 min om de 62 km tussen Alcudia en Ciutadella de Menorca af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Alcudia en Ciutadella de Menorca) en de veerbootmaatschappij (Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària en Corsica Ferries). Momenteel zijn er 6 overtochten per dag van Alcudia naar Ciutadella de Menorca met de veerboot.

Er zijn 6 scheepvaartmaatschappijen die Alcudia en Ciutadella de Menorca met elkaar verbinden: Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària en Corsica Ferries.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines, Trasmed.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines, Trasmed op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Alcudia Ciutadella de Menorca boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Alcudia en Ciutadella de Menorca legt u 62 km af.

Om met de boot van Alcudia naar Ciutadella de Menorca te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €64 voor de laagste prijs tot €285 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €139.

De eerste ferry vertrekt vanuit Alcudia om 04:30 naar Ciutadella de Menorca.

De laatste ferry naar Ciutadella de Menorca vertrekt meestal om 18:30 vanuit Alcudia.

Hoe is de overtocht van Alcudia naar Ciutadella de Menorca?

Het is niet altijd gemakkelijk om een duidelijk beeld te krijgen van hoe een overtocht van Alcudia naar Ciutadella de Menorca zal zijn, vooral als u niet bekend bent met dit vervoermiddel. Om u te helpen in de sfeer te komen van een ferry cruise met Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines of Trasmed, leggen wij hier de verschillende etappes van de reis uit, van inschepen in Alcudia tot ontschepen in Ciutadella de Menorca. U vindt hier ook praktische informatie over Alcudia en Ciutadella de Menorca.

Instappen in Alcudia

Voordat uw Alcudia Ciutadella de Menorca ferry reis begint, zijn hier de paar stappen om in te schepen:

  • Aankomsttijd in de haven van Alcudia / U moet rekening houden met een bepaalde tijd (controleer dit bij Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària of Corsica Ferries) vóór de werkelijke vertrektijd van het schip om aan te komen bij de veerbootterminal van Alcudia. Na deze tijd is uw reservering niet meer gegarandeerd.
  • Inchecken voor de overtocht Alcudia - Ciutadella de Menorca / Ga naar de balie van Corsica Ferries, Baleària, Iscomar, Menorca Lines, Trasmed of Acciona Trasmediterránea in de ferry terminal van Alcudia om in te checken met uw paspoort of ID-kaart en uw reserveringsnummer. Als u met de auto bent, kunt u inchecken vanuit de rij voor het voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Ciutadella de Menorca / Let op gesproken berichten in de veerbootterminal van Alcudia die u uitnodigen om aan boord te gaan. Met de auto volgt u de instructies van het personeel van Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària of Corsica Ferries om aan boord te gaan en uw voertuig aan boord te parkeren.

Aan boord van de ferry van Alcudia naar Ciutadella de Menorca

Op het schip van Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària of Corsica Ferries heeft iedereen zijn eigen reisfilosofie. Sommige reizigers zullen willen ontspannen in de privacy van een hut, terwijl anderen zullen genieten van de bars, restaurants, spelletjes en winkels.

De ferry nadert Ciutadella de Menorca, ontschepen is aanstaande!

Hier vindt u informatie voor de ontscheping in Ciutadella de Menorca:

  • Naderen van de haven van Ciutadella de Menorca / U kunt de garage pas bereiken op uitnodiging van de bemanning. Het heeft geen zin u te haasten. Als u wilt wachten, raden wij u aan de binnenkomst in Ciutadella de Menorca Harbour vanaf de buitendekken te bekijken.
  • Ontruim uw hut. / Als u in een comfortabele hut van Alcudia naar Ciutadella de Menorca bent gereisd, moet u ongeveer een half uur voor aankomst in Ciutadella de Menorca uw hut verlaten.
  • Het schip verlaten en Ciutadella de Menorca verkennen / Zodra de garagedeuren open zijn, gaat het verlaten van het schip vrij snel. Als voetganger gaat het nog sneller. In Ciutadella de Menorca komt u waarschijnlijk door een douanecontrole. Eindelijk begint uw verblijf in Ciutadella de Menorca serieus!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd