Alicudi
Rechtstreekse reis naar Rinella met veerboot
Rinella
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Alicudi naar Rinella?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Alicudi naar Rinella? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Alicudi naar Rinella is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Alicudi naar Rinella stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Alicudi naar Rinella ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Liberty Lines of Siremar, zodat u de Alicudi Rinella ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Liberty Lines of Siremar bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Alicudi naar Rinella te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Alicudi - Rinella

Haven van vertrek
Alicudi
Italië
Eolische Eilanden
Haven van aankomst
Rinella
Italië
Eolische Eilanden
Afstand
42 km
Veerboot maatschappijen
Liberty Lines, Siremar
Frequentie van overtochten
4 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
55 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Alicudi Rinella: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Alicudi naar Rinella wilt reizen, variëren de prijzen van €14 voor één persoon als u zonder auto reist tot €94 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Alicudi naar Rinella route is €39. De gemiddelde vaartijd van Alicudi naar Rinella is 1 uur 27 min. De langzaamste veerboten doen er 1 uur 50 min over om Rinella te bereiken, terwijl de snelste boten in 55 min in Rinella aankomen. De eerste ferry vertrekt om 06:20 vanuit de haven van Alicudi. De laatste boot naar Rinella verlaat de haven van Alicudi om 16:25.

Gemiddelde prijs van een Alicudi naar Rinella ferry overtocht
€39
Prijsklasse van overtochten Alicudi Rinella (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€14 - €94
Gemiddelde reistijd Alicudi Rinella
1 uur 27 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Rinella
06:20
Tijd laatste ferry vertrekt naar Rinella
16:25
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Rinella
07:15
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Rinella
17:20

Waarom met de veerboot van Alicudi naar Rinella?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Alicudi naar Rinella kan een handige en aangename optie zijn om in Rinella te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Alicudi naar Rinella een ideale manier van reizen is.

Eindelijk de tijd nemen om te reizen
Wij leven in een maatschappij waarin alles steeds sneller gaat. Varen met minder dan 40 km/u aan boord van een Liberty Lines of Siremar ferry voor de 42 km tussen Alicudi en Rinella zal een ontspannende stop zijn. Alle schepen zijn uitgerust met lounges, restaurants, promenadedekken, en soms nog veel meer... Het is niet onmogelijk dat u vindt dat u te snel in Rinella bent aangekomen, want de ervaring is zo aangenaam!
Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Telkens als wij op vakantie gaan aan de kust, zoeken wij het beste uitzicht op zee. Tijdens de overtocht naar Alicudi Rinella, of u nu aan dek bent, dineert in het restaurant of ontspant in de comfortabele lounges van het schip van Liberty Lines of Siremar, u zit gewoon op de eerste rij voor het ongelooflijke schouwspel dat de zee biedt. Restaurant, bars, lounges, hutten... het prachtige uitzicht op zee is alomtegenwoordig aan boord van het schip.
Omdat het de ideale manier is om met uw gezin te reizen!
Als u kinderen hebt, is er geen betere manier om als gezin van Alicudi naar Rinella te reizen dan met de veerboot. Alles is gemakkelijker. Zodra u Alicudi verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Aan boord van de veerboot naar Rinella vliegt de tijd sneller voorbij dan u denkt en deze maritieme ervaring tussen Alicudi en Rinella zal voor uw kinderen nog lang onvergetelijk blijven.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Alicudi en Rinella?

Als u wilt reizen tussen Alicudi en Rinella met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Liberty Lines of Siremar die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Liberty Lines Alicudi Rinella
Liberty Lines
Liberty Lines werd opgericht in 1992 en is gevestigd in Palermo, Italië. De maatschappij bedient de Siciliaanse eilanden en de havens van Zuid-Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Alicudi-Rinella vergelijken en een Liberty Lines ticket tussen Alicudi en Rinella boeken. Liberty Lines verzorgt 4 overtochten per dag naar Rinella vanuit Alicudi en de reistijd is 55 min. Meer informatie over Liberty Lines
55 min
4 overtochten per dag
Siremar Alicudi Rinella
Siremar
Siremar werd opgericht in 1960 en heeft zijn hoofdkantoor in Milazzo, Italië. Het bedrijf bedient de Eolische eilanden en de havens van Sicilië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Alicudi-Rinella vergelijken en een Siremar ticket tussen Alicudi en Rinella boeken. Meer informatie over Siremar

Waar vertrekken de veerboten in Alicudi? Waar komen de boten aan in Rinella?

Haven van vertrek in Alicudi

Liberty Lines of Siremar veerboten vertrekken naar Rinella vanuit de volgende havens in Alicudi:

Alicudi
Kaart

Haven van aankomst in Rinella

De schepen van Siremar of Liberty Lines komen aan in Rinella in de volgende havens:

Rinella
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Alicudi naar Rinella gaat, duurt het minstens 55 min om de 42 km tussen Alicudi en Rinella af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Alicudi en Rinella) en de veerbootmaatschappij (Liberty Lines en Siremar). Momenteel zijn er 4 overtochten per dag van Alicudi naar Rinella met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Alicudi en Rinella met elkaar verbinden: Liberty Lines en Siremar.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Liberty Lines, Siremar.

Tijdens uw overtocht tussen Alicudi en Rinella legt u 42 km af.

Om met de boot van Alicudi naar Rinella te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €14 voor de laagste prijs tot €94 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €39.

De eerste ferry vertrekt vanuit Alicudi om 06:20 naar Rinella.

De laatste ferry naar Rinella vertrekt meestal om 16:25 vanuit Alicudi.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd