Aanbevolen route
Almeria
Rechtstreekse reis naar Oran met veerboot
Oran
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Almeria
Reizen met de carpooling, bus naar Alicante
Alicante
Reizen met de veerboot, vlucht naar Oran
Oran
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Almeria naar Oran?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Almeria naar Oran? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Almeria naar Oran is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Almeria naar Oran stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Almeria naar Oran ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas of Algérie Ferries, zodat u de Almeria Oran ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Naviera Armas of Acciona Trasmediterránea bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Almeria naar Oran te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Almeria - Oran

Haven van vertrek
Almeria
Spanje
Andalusië
Haven van aankomst
Oran
Algerije
Afstand
208 km
Veerboot maatschappijen
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Algérie Ferries
Frequentie van overtochten
2 overtochten per week
Minimale overtochttijd
8 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Almeria Oran: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Almeria naar Oran wilt reizen, variëren de prijzen van €129 voor één persoon als u zonder auto reist tot €958 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Almeria naar Oran route is €482. De gemiddelde vaartijd van Almeria naar Oran is 8 uur 14 min. De langzaamste veerboten doen er 9 uur 1 min over om Oran te bereiken, terwijl de snelste boten in 8 uur 1 min in Oran aankomen. De eerste ferry vertrekt om 23:59 vanuit de haven van Almeria.

Gemiddelde prijs van een Almeria naar Oran ferry overtocht
€482
Prijsklasse van overtochten Almeria Oran (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€129 - €958
Gemiddelde reistijd Almeria Oran
8 uur 14 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Oran
23:59
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Oran
08:00
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Oran
09:00

Waarom met de veerboot van Almeria naar Oran?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Almeria naar Oran kan een handige en aangename optie zijn om in Oran te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Almeria naar Oran een ideale manier van reizen is.

Eindelijk de tijd nemen om te reizen
Wij leven in een maatschappij waarin alles steeds sneller gaat. Toch zult u met plezier vanuit Almeria vertrekken op een Naviera Armas of Acciona Trasmediterránea ferry die de 208 km naar Oran aflegt aan minder dan 40 km/u. Alle schepen zijn uitgerust met lounges, restaurants, promenadedekken, en soms nog veel meer... Misschien vindt u uw overtocht Almeria-Oran wel iets te kort!
U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de hoeveelheid bagage
Eén stuk bagage is gratis, voor alle andere moet worden betaald. Dit is vaak de formule die wordt gebruikt wanneer we met andere vervoersmiddelen reizen, wat heel vaak leidt tot een aanzienlijke verhoging van de rekening. Op de Almeria Oran ferry kunt u zoveel bagage meenemen als u wilt, binnen de capaciteit van uw voertuig. Als u als voetganger reist, kunnen de voorwaarden beperkter zijn omdat u uw bagage bij u moet dragen tot u in Oran aankomt. Het is echter de moeite waard om het personeel van Naviera Armas of Acciona Trasmediterránea te vragen of het schip een bagagedepot heeft waar u uw koffers kunt achterlaten totdat u Oran bereikt.
Geniet van zeer attent personeel
Elke minuut van de overtocht Almeria-Oran, van inscheping in de haven van Almeria tot ontscheping in Oran, staat gekwalificeerd en glimlachend personeel van Naviera Armas of Acciona Trasmediterránea tot uw beschikking om u een aangename tijd te bezorgen. Zij oriënteren u in het schip, begeleiden u naar uw hut, bedienen u in het restaurant en beantwoorden al uw vragen. Het is gebruikelijk om een informatiebalie op het schip te vinden, meestal op het hoofddek.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Almeria en Oran?

Als u wilt reizen tussen Almeria en Oran met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Naviera Armas of Acciona Trasmediterránea die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Naviera Armas Almeria Oran
Naviera Armas
Naviera Armas is een veerbootmaatschappij gevestigd in Santa Cruz de Tenerife, Canarische Eilanden. Opgericht in 1971, biedt het overtochten aan naar verschillende bestemmingen op de Canarische Eilanden, Spanje en Marokko. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Almeria-Oran vergelijken en een Naviera Armas ticket tussen Almeria en Oran boeken. Meer informatie over Naviera Armas
Acciona Trasmediterránea Almeria Oran
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea werd opgericht in 1989 en is gevestigd in Barcelona, Spanje. Het bedrijf bedient het Middellandse Zeegebied van Spanje, Frankrijk en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Almeria-Oran vergelijken en een Acciona Trasmediterránea ticket tussen Almeria en Oran boeken. Acciona Trasmediterránea verzorgt 2 overtochten per week naar Oran vanuit Almeria en de reistijd is 8 uur. Meer informatie over Acciona Trasmediterránea
8 uur
2 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Almeria? Waar komen de boten aan in Oran?

Haven van vertrek in Almeria

Naviera Armas of Acciona Trasmediterránea veerboten vertrekken naar Oran vanuit de volgende havens in Almeria:

Almeria
Kaart

Haven van aankomst in Oran

De schepen van Acciona Trasmediterránea of Naviera Armas komen aan in Oran in de volgende havens:

Oran
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Almeria en Oran
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Almeria naar Oran gaat, duurt het minstens 8 uur om de 208 km tussen Almeria en Oran af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Almeria en Oran) en de veerbootmaatschappij (Naviera Armas en Acciona Trasmediterránea). Momenteel zijn er 2 overtochten per week van Almeria naar Oran met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Almeria en Oran met elkaar verbinden: Naviera Armas en Acciona Trasmediterránea.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Algérie Ferries.

Tijdens uw overtocht tussen Almeria en Oran legt u 208 km af.

Om met de boot van Almeria naar Oran te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €129 voor de laagste prijs tot €958 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €482.

De eerste ferry vertrekt vanuit Almeria om 23:59 naar Oran.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd