Amorgos
Rechtstreekse reis naar Koufonissia met veerboot
Koufonissia
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Amorgos naar Koufonissia?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Amorgos naar Koufonissia? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Amorgos naar Koufonissia is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Amorgos naar Koufonissia stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Amorgos naar Koufonissia ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Sea Jets, Small Cyclades Lines of Blue Star Ferries, zodat u de Amorgos Koufonissia ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Sea Jets, Small Cyclades Lines of Blue Star Ferries bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Amorgos naar Koufonissia te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Amorgos - Koufonissia

Haven van vertrek
Amorgos
Griekenland
Cycladen eilanden
Haven van aankomst
Koufonissia
Griekenland
Cycladen eilanden
Afstand
29 km
Veerboot maatschappijen
Sea Jets, Small Cyclades Lines, Blue Star Ferries
Frequentie van overtochten
2 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
30 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Amorgos Koufonissia: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Amorgos naar Koufonissia wilt reizen, variëren de prijzen van €7 voor één persoon als u zonder auto reist tot €177 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Amorgos naar Koufonissia route is €41. De gemiddelde vaartijd van Amorgos naar Koufonissia is 1 uur 12 min. De langzaamste veerboten doen er 3 uur 30 min over om Koufonissia te bereiken, terwijl de snelste boten in 25 min in Koufonissia aankomen. De eerste ferry vertrekt om 06:00 vanuit de haven van Amorgos. De laatste boot naar Koufonissia verlaat de haven van Amorgos om 19:00.

Gemiddelde prijs van een Amorgos naar Koufonissia ferry overtocht
€41
Prijsklasse van overtochten Amorgos Koufonissia (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€7 - €177
Gemiddelde reistijd Amorgos Koufonissia
1 uur 12 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Koufonissia
06:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Koufonissia
19:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Koufonissia
06:40
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Koufonissia
19:40

Waarom met de veerboot van Amorgos naar Koufonissia?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Amorgos naar Koufonissia kan een handige en aangename optie zijn om in Koufonissia te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Amorgos naar Koufonissia een ideale manier van reizen is.

Omdat het de ideale manier is om met uw gezin te reizen!
Als u kinderen hebt, is er geen betere manier om als gezin van Amorgos naar Koufonissia te reizen dan met de veerboot. Alles is gemakkelijker. Zodra u Amorgos verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Deze boottocht tussen Amorgos en Koufonissia zal voor uw kinderen een onvergetelijk moment blijven.
Uitrusten in een hut
Hoewel het niet verplicht is om de overtocht van Amorgos naar Koufonissia te maken door een hut te boeken, ontneemt u zichzelf een comfort dat de veerboot als enige vervoersmiddel te bieden heeft. Net als echte hotelkamers bieden ze reizigers bedden, badkamers en, in sommige suites, patrijspoorten en balkons. Hoewel het gebruik ervan het meest voor de hand ligt bij een nachtelijke overtocht, is het ook heel goed mogelijk om er overdag een te boeken.
U hoeft zich niet te vervelen aan boord... in tegenstelling tot het vliegtuig
Over het algemeen is het vliegtuig de snelste manier om in Koufonissia of waar dan ook te komen. Maar u zit vast in uw stoel, vastgebonden door uw veiligheidsgordel, en er is bijna geen mogelijkheid om te reizen. Tijdens de Amorgos Koufonissia ferry overtocht met Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines of Sea Jets zijn er talloze mogelijkheden om te genieten van restaurants en bars, of om te wandelen en te zonnebaden op een promenadedek... Een vlucht zal u nooit zoveel diensten bieden tijdens de reis.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Amorgos en Koufonissia?

Als u wilt reizen tussen Amorgos en Koufonissia met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Sea Jets, Small Cyclades Lines of Blue Star Ferries die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Sea Jets Amorgos Koufonissia
Sea Jets
Sea Jets is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. Zij exploiteert ongeveer 140 routes tussen Piraeus en Kreta en de Cycladen-archipel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Amorgos-Koufonissia vergelijken en een Sea Jets ticket tussen Amorgos en Koufonissia boeken. Sea Jets verzorgt 7 overtochten per week naar Koufonissia vanuit Amorgos en de reistijd is 40 min. Meer informatie over Sea Jets
40 min
7 overtochten per week
Small Cyclades Lines Amorgos Koufonissia
Small Cyclades Lines
De veerbootmaatschappij Small Cyclades Lines verzorgt overtochten in Griekenland en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Amorgos en Koufonissia. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Amorgos-Koufonissia vergelijken en een Small Cyclades Lines ticket tussen Amorgos en Koufonissia boeken. Meer informatie over Small Cyclades Lines
Blue Star Ferries Amorgos Koufonissia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Amorgos-Koufonissia en andere binnenlandse routes tussen het Griekse vasteland en de talloze eilanden (Cycladen, Ionisch gebied, Kreta, Dodekanesos) exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Amorgos-Koufonissia vergelijken en een Blue Star Ferries ticket tussen Amorgos en Koufonissia boeken. Blue Star Ferries verzorgt 3 overtochten per week naar Koufonissia vanuit Amorgos en de reistijd is 40 min. Meer informatie over Blue Star Ferries
40 min
3 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Amorgos? Waar komen de boten aan in Koufonissia?

Haven van vertrek in Amorgos

Sea Jets, Small Cyclades Lines of Blue Star Ferries veerboten vertrekken naar Koufonissia vanuit de volgende havens in Amorgos:

Aegiali
Kaart
Katapola
Kaart

Haven van aankomst in Koufonissia

De schepen van Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines of Sea Jets komen aan in Koufonissia in de volgende havens:

Koufonissia
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Amorgos naar Koufonissia gaat, duurt het minstens 30 min om de 29 km tussen Amorgos en Koufonissia af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Amorgos en Koufonissia) en de veerbootmaatschappij (Sea Jets, Small Cyclades Lines en Blue Star Ferries). Momenteel zijn er 2 overtochten per dag van Amorgos naar Koufonissia met de veerboot.

Er zijn 3 scheepvaartmaatschappijen die Amorgos en Koufonissia met elkaar verbinden: Sea Jets, Small Cyclades Lines en Blue Star Ferries.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Sea Jets, Small Cyclades Lines, Blue Star Ferries.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van Sea Jets, Small Cyclades Lines, Blue Star Ferries op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Amorgos Koufonissia boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Amorgos en Koufonissia legt u 29 km af.

Om met de boot van Amorgos naar Koufonissia te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €7 voor de laagste prijs tot €177 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €41.

De eerste ferry vertrekt vanuit Amorgos om 06:00 naar Koufonissia.

De laatste ferry naar Koufonissia vertrekt meestal om 19:00 vanuit Amorgos.

Uw Amorgos naar Koufonissia ferry ervaring

Het is niet altijd gemakkelijk om een duidelijk beeld te krijgen van hoe een overtocht van Amorgos naar Koufonissia zal zijn, vooral als u niet bekend bent met dit vervoermiddel. Om u te helpen in de sfeer te komen van een ferry cruise met Sea Jets, Small Cyclades Lines of Blue Star Ferries, leggen wij hier de verschillende etappes van de reis uit, van inschepen in Amorgos tot ontschepen in Koufonissia. U vindt hier ook praktische informatie over Amorgos en Koufonissia.

Klaar voor inscheping in Amorgos

Hier zijn de stappen om in te schepen voordat uw Amorgos Koufonissia ferry reis begint:

  • Presentatie in de haven van Amorgos / U dient ruim van tevoren in de haven van Amorgos aan te komen. Controleer dit bij uw Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines of Sea Jets maatschappij. Na deze termijn mag de maatschappij u weigeren.
  • Inchecken voor de overtocht Amorgos - Koufonissia / In Amorgos presenteert u uw identiteitspapieren (paspoort of CNI) en het boekingsnummer bij de loketten van Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines of Sea Jets in de veerbootterminal van Amorgos. Als u met de auto bent, kunt u inchecken vanuit de rij voor het voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Koufonissia / Vanuit de veerbootterminal van Amorgos wordt u door de uitgezonden gesproken berichten uitgenodigd om aan boord te gaan. Als u met de auto reist, zal het personeel van Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines of Sea Jets u instructies geven over hoe u aan boord kunt komen en uw voertuig op het schip kunt parkeren.

Leven aan boord van de veerboot tussen Amorgos en Koufonissia

Tijdens de overtocht kan iedereen naar eigen inzicht gebruik maken van de diensten op het Sea Jets, Small Cyclades Lines of Blue Star Ferries schip. Sommigen zullen zich willen ontspannen in een van de relaxlounges, anderen zullen optimaal gebruik willen maken van alle diensten aan boord of gewoon genieten van het uitzicht op zee vanaf het scheepsdek.

Ontschepen in Koufonissia

Tot slot vindt u hier wat informatie voor de aankomst van de ferry in Koufonissia:

  • De veerboot vaart de haven van Koufonissia binnen / Toegang tot de garage om uw voertuig op te halen wordt door de bemanning pas verleend als de boot is afgemeerd. Het heeft geen zin u te haasten. In de tussentijd adviseren wij u om vanaf het buitendek te genieten van de aankomst in Koufonissia.
  • Ontruim uw hut. / U moet uw hut ongeveer een half uur voor aankomst in Koufonissia Harbour verlaten.
  • Het schip verlaten en Koufonissia verkennen / Het verlaten van de scheepsgarage gaat vrij snel. Voetgangers stappen nog sneller uit. In Koufonissia komt u waarschijnlijk door een douanecontrole. Verlaat eindelijk de haven en Koufonissia wacht op u!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd