Anafi
Rechtstreekse reis naar Folegandros met veerboot
Folegandros
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Anafi naar Folegandros?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Anafi naar Folegandros? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Anafi naar Folegandros is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Anafi naar Folegandros stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Anafi naar Folegandros ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals LANE Sea Line, zodat u de Anafi Folegandros ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van LANE Sea Line bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Anafi naar Folegandros te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Anafi - Folegandros

Haven van vertrek
Anafi
Griekenland
Cycladen eilanden
Haven van aankomst
Folegandros
Griekenland
Cycladen eilanden
Afstand
82 km
Veerboot maatschappijen
LANE Sea Line
Frequentie van overtochten
2 overtochten per week
Minimale overtochttijd
5 uur 10 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Anafi en Folegandros?

Als u wilt reizen tussen Anafi en Folegandros met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder LANE Sea Line die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

LANE Sea Line Anafi Folegandros
LANE Sea Line
LANE Sea Line werd opgericht in 1985 en is gevestigd in Bari, Italië. De maatschappij bedient de Adriatische Zee havens in Italië en Griekenland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Anafi-Folegandros vergelijken en een LANE Sea Line ticket tussen Anafi en Folegandros boeken. Meer informatie over LANE Sea Line

Waar vertrekken de veerboten in Anafi? Waar komen de boten aan in Folegandros?

Haven van vertrek in Anafi

LANE Sea Line veerboten vertrekken naar Folegandros vanuit de volgende havens in Anafi:

Anafi
Kaart

Haven van aankomst in Folegandros

De schepen van LANE Sea Line komen aan in Folegandros in de volgende havens:

Folegandros
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd