Aanbevolen route
Anafi
Rechtstreekse reis naar Pigadia met veerboot
Pigadia
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Anafi
Reizen met de veerboot naar Diafani
Diafani
Reizen met de veerboot naar Pigadia
Pigadia
Prijzen zoeken
Anafi
Reizen met de veerboot naar Fri
Fri
Reizen met de veerboot naar Pigadia
Pigadia
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Anafi naar Pigadia?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Anafi naar Pigadia? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Anafi naar Pigadia is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Anafi naar Pigadia stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Anafi naar Pigadia ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets of Aigaion Pelagos, zodat u de Anafi Pigadia ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Blue Star Ferries of ANEK Lines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Anafi naar Pigadia te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Anafi - Pigadia

Haven van vertrek
Anafi
Griekenland
Cycladen eilanden
Haven van aankomst
Pigadia
Griekenland
Dodekanesos
Afstand
160 km
Veerboot maatschappijen
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Aigaion Pelagos
Frequentie van overtochten
2 overtochten per week
Minimale overtochttijd
6 uur 50 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Anafi Pigadia: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Anafi naar Pigadia wilt reizen, variëren de prijzen van €16 voor één persoon als u zonder auto reist tot €162 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Anafi naar Pigadia route is €89. De gemiddelde vaartijd van Anafi naar Pigadia is 6 uur 25 min. De langzaamste veerboten doen er 7 uur 35 min over om Pigadia te bereiken, terwijl de snelste boten in 5 uur 15 min in Pigadia aankomen. De eerste ferry vertrekt om 02:30 vanuit de haven van Anafi.

Gemiddelde prijs van een Anafi naar Pigadia ferry overtocht
€89
Prijsklasse van overtochten Anafi Pigadia (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€16 - €162
Gemiddelde reistijd Anafi Pigadia
6 uur 25 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Pigadia
02:30
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Pigadia
07:45
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Pigadia
10:05

Waarom met de veerboot van Anafi naar Pigadia?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Anafi naar Pigadia kan een handige en aangename optie zijn om in Pigadia te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Anafi naar Pigadia een ideale manier van reizen is.

Voor zorgzaam personeel
Tijdens de hele reis van Anafi naar Pigadia staat een professionele en behulpzame bemanning voor u klaar. Zij oriënteren u in het schip, begeleiden u naar uw hut, bedienen u in het restaurant en beantwoorden al uw vragen. Het is gebruikelijk om een informatiebalie op het schip te vinden, meestal op het hoofddek.
Om wat zeelucht op te snuiven
De gezondheidsvoordelen van zeelucht zijn talrijk. Maak in Anafi, zodra u de haven verlaat, een wandeling op het dek van de boot van Blue Star Ferries of ANEK Lines en geniet van de zeestralen en de verkwikkende, met zuurstof verrijkte zeelucht: een echte thalassokuur en zeer effectief om de longen te ventileren! Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Pigadia beginnen.
Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Wanneer we op vakantie gaan aan zee, zoeken we over het algemeen zoveel mogelijk het uitzicht op zee op (in het restaurant, in het hotel, tijdens een wandeling...). U geniet van een 360-graden uitzicht op de oceaan van de haven van Anafi tot Pigadia, of u nu luncht of ontspant in een van de lounges van het schip. Restaurant, bars, lounges, hutten... het prachtige uitzicht op zee is alomtegenwoordig aan boord van het schip.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Anafi en Pigadia?

Als u wilt reizen tussen Anafi en Pigadia met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Blue Star Ferries of ANEK Lines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Blue Star Ferries Anafi Pigadia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Anafi-Pigadia en andere binnenlandse routes tussen het Griekse vasteland en de talloze eilanden (Cycladen, Ionisch gebied, Kreta, Dodekanesos) exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Anafi-Pigadia vergelijken en een Blue Star Ferries ticket tussen Anafi en Pigadia boeken. Meer informatie over Blue Star Ferries
ANEK Lines Anafi Pigadia
ANEK Lines
Anek Lines is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Anafi-Pigadia en andere scheepvaartlijnen tussen Italië en Griekenland en tussen vele Griekse eilanden exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Anafi-Pigadia vergelijken en een ANEK Lines ticket tussen Anafi en Pigadia boeken. ANEK Lines verzorgt 2 overtochten per week naar Pigadia vanuit Anafi en de reistijd is 6 uur 50 min. Meer informatie over ANEK Lines
6 uur 50 min
2 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Anafi? Waar komen de boten aan in Pigadia?

Haven van vertrek in Anafi

Blue Star Ferries of ANEK Lines veerboten vertrekken naar Pigadia vanuit de volgende havens in Anafi:

Anafi
Kaart

Haven van aankomst in Pigadia

De schepen van ANEK Lines of Blue Star Ferries komen aan in Pigadia in de volgende havens:

Karpathos
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Anafi naar Pigadia gaat, duurt het minstens 6 uur 50 min om de 160 km tussen Anafi en Pigadia af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Anafi en Pigadia) en de veerbootmaatschappij (Blue Star Ferries en ANEK Lines). Momenteel zijn er 2 overtochten per week van Anafi naar Pigadia met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Anafi en Pigadia met elkaar verbinden: Blue Star Ferries en ANEK Lines.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Aigaion Pelagos.

Tijdens uw overtocht tussen Anafi en Pigadia legt u 160 km af.

Om met de boot van Anafi naar Pigadia te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €16 voor de laagste prijs tot €162 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €89.

De eerste ferry vertrekt vanuit Anafi om 02:30 naar Pigadia.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd