Anafi
Rechtstreekse reis naar Sikinos met veerboot
Sikinos
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Anafi naar Sikinos?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Anafi naar Sikinos? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Anafi naar Sikinos is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Anafi naar Sikinos stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Anafi naar Sikinos ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals ANEK Lines of LANE Sea Line, zodat u de Anafi Sikinos ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van ANEK Lines of LANE Sea Line bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Anafi naar Sikinos te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Anafi - Sikinos

Haven van vertrek
Anafi
Griekenland
Cycladen eilanden
Haven van aankomst
Sikinos
Griekenland
Cycladen eilanden
Afstand
69 km
Veerboot maatschappijen
ANEK Lines, LANE Sea Line
Frequentie van overtochten
2 overtochten per week
Minimale overtochttijd
4 uur 20 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Waarom met de veerboot van Anafi naar Sikinos?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Anafi naar Sikinos kan een handige en aangename optie zijn om in Sikinos te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Anafi naar Sikinos een ideale manier van reizen is.

Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Telkens als wij op vakantie gaan aan de kust, zoeken wij het beste uitzicht op zee. Tijdens de overtocht naar Anafi Sikinos, of u nu aan dek bent, dineert in het restaurant of ontspant in de comfortabele lounges van het schip van ANEK Lines of LANE Sea Line, u zit gewoon op de eerste rij voor het ongelooflijke schouwspel dat de zee biedt. Restaurant, bars, lounges, hutten... het prachtige uitzicht op zee is alomtegenwoordig aan boord van het schip.
Geniet van de frisse zeelucht
Er bestaat geen twijfel meer over dat zeelucht vele gezondheidsvoordelen heeft. Ga tijdens de overtocht Anafi-Sikinos naar de buitenruimtes van het schip van ANEK Lines of LANE Sea Line om diep adem te halen. Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Sikinos beginnen.
Geniet van zeer attent personeel
Elke minuut van de overtocht Anafi-Sikinos, van inscheping in de haven van Anafi tot ontscheping in Sikinos, staat gekwalificeerd en glimlachend personeel van ANEK Lines of LANE Sea Line tot uw beschikking om u een aangename tijd te bezorgen. U vindt een 'informatiepunt' op het schip, meestal op het hoofddek.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Anafi en Sikinos?

Als u wilt reizen tussen Anafi en Sikinos met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder ANEK Lines of LANE Sea Line die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

ANEK Lines Anafi Sikinos
ANEK Lines
Anek Lines is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Anafi-Sikinos en andere scheepvaartlijnen tussen Italië en Griekenland en tussen vele Griekse eilanden exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Anafi-Sikinos vergelijken en een ANEK Lines ticket tussen Anafi en Sikinos boeken. Meer informatie over ANEK Lines
LANE Sea Line Anafi Sikinos
LANE Sea Line
LANE Sea Line werd opgericht in 1985 en is gevestigd in Bari, Italië. De maatschappij bedient de Adriatische Zee havens in Italië en Griekenland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Anafi-Sikinos vergelijken en een LANE Sea Line ticket tussen Anafi en Sikinos boeken. Meer informatie over LANE Sea Line

Waar vertrekken de veerboten in Anafi? Waar komen de boten aan in Sikinos?

Haven van vertrek in Anafi

ANEK Lines of LANE Sea Line veerboten vertrekken naar Sikinos vanuit de volgende havens in Anafi:

Anafi
Kaart

Haven van aankomst in Sikinos

De schepen van LANE Sea Line of ANEK Lines komen aan in Sikinos in de volgende havens:

Sikinos
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Anafi naar Sikinos gaat, duurt het minstens 4 uur 20 min om de 69 km tussen Anafi en Sikinos af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Anafi en Sikinos) en de veerbootmaatschappij (ANEK Lines en LANE Sea Line). Momenteel zijn er 2 overtochten per week van Anafi naar Sikinos met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Anafi en Sikinos met elkaar verbinden: ANEK Lines en LANE Sea Line.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door ANEK Lines, LANE Sea Line.

Tijdens uw overtocht tussen Anafi en Sikinos legt u 69 km af.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd