Aanbevolen route
Arbatax
Rechtstreekse reis naar Civitavecchia met veerboot
Civitavecchia
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Arbatax
Reizen met de veerboot naar Olbia
Olbia
Reizen met de veerboot naar Civitavecchia
Civitavecchia
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Arbatax naar Civitavecchia?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Arbatax naar Civitavecchia? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Arbatax naar Civitavecchia is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Arbatax naar Civitavecchia stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Arbatax naar Civitavecchia ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci of Saremar, zodat u de Arbatax Civitavecchia ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Tirrenia di Navigazione of Grimaldi Lines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Arbatax naar Civitavecchia te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Arbatax - Civitavecchia

Haven van vertrek
Arbatax
Italië
Sardinië
Haven van aankomst
Civitavecchia
Italië
Latium
Afstand
298 km
Veerboot maatschappijen
Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Saremar
Frequentie van overtochten
2 overtochten per week
Minimale overtochttijd
10 uur 30 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Arbatax Civitavecchia: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Arbatax naar Civitavecchia wilt reizen, variëren de prijzen van €38 voor één persoon als u zonder auto reist tot €181 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Arbatax naar Civitavecchia route is €111. De gemiddelde vaartijd van Arbatax naar Civitavecchia is 9 uur. De langzaamste veerboten doen er 9 uur over om Civitavecchia te bereiken, terwijl de snelste boten in 9 uur in Civitavecchia aankomen. De eerste ferry vertrekt om 02:00 vanuit de haven van Arbatax.

Gemiddelde prijs van een Arbatax naar Civitavecchia ferry overtocht
€111
Prijsklasse van overtochten Arbatax Civitavecchia (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€38 - €181
Gemiddelde reistijd Arbatax Civitavecchia
9 uur
Vertrektijd van de eerste ferry naar Civitavecchia
02:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Civitavecchia
11:00

Waarom met de veerboot van Arbatax naar Civitavecchia?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Arbatax naar Civitavecchia kan een handige en aangename optie zijn om in Civitavecchia te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Arbatax naar Civitavecchia een ideale manier van reizen is.

Geen zorgen over de reis met uw fiets
In de trein, bus of vliegtuig is het vaak erg ingewikkeld en soms onmogelijk om te reizen met die onhandige metgezel: uw fiets. Dit is niet het geval op de veerboot. Zoals elk voertuig wordt uw tweewieler geparkeerd in de garage van het schip. U laat hem daar voor de duur van de overtocht Arbatax-Civitavecchia in alle veiligheid achter, zonder vrees voor beschadiging. U stapt in Civitavecchia op uw fiets om van de boot te stappen.
Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Telkens als wij op vakantie gaan aan de kust, zoeken wij het beste uitzicht op zee. U geniet van een 360-graden uitzicht op de oceaan van de haven van Arbatax tot Civitavecchia, of u nu luncht of ontspant in een van de lounges van het schip. Overal bieden grote ramen u een buitengewoon uitzicht op de azuurblauwe zee, zodat u optimaal kunt genieten van de rustgevende kracht ervan.
U hoeft zich niet te vervelen aan boord... in tegenstelling tot het vliegtuig
Als u de snelheid vergelijkt, is het vliegtuig zeker de snelste manier om van Arbatax naar Civitavecchia te komen. Het probleem is dat u enkele uren vastzit in uw stoel. Aan de andere kant, tijdens de Arbatax Civitavecchia overtocht op de Grimaldi Lines of Tirrenia di Navigazione ferry, heeft u alle vrijheid in uw activiteiten, om te eten, te wandelen, te entertainen of te rusten. Een totaal andere ervaring dan vliegen!

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Arbatax en Civitavecchia?

Als u wilt reizen tussen Arbatax en Civitavecchia met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Tirrenia di Navigazione of Grimaldi Lines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Tirrenia di Navigazione Arbatax Civitavecchia
Tirrenia di Navigazione
Tirrenia di Navigazione is een veerbootmaatschappij gevestigd in Cagliari, Sardinië. Opgericht in 1946, biedt het overtochten aan naar verschillende bestemmingen in Italië en Sardinië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Arbatax-Civitavecchia vergelijken en een Tirrenia di Navigazione ticket tussen Arbatax en Civitavecchia boeken. Tirrenia di Navigazione verzorgt 2 overtochten per week naar Civitavecchia vanuit Arbatax en de reistijd is 10 uur 30 min. Meer informatie over Tirrenia di Navigazione
10 uur 30 min
2 overtochten per week
Grimaldi Lines Arbatax Civitavecchia
Grimaldi Lines
Grimaldi Lines is opgericht in 1947 en gevestigd in Napels, Italië. Het biedt overtochten naar verschillende bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Arbatax-Civitavecchia vergelijken en een Grimaldi Lines ticket tussen Arbatax en Civitavecchia boeken. Meer informatie over Grimaldi Lines

Waar vertrekken de veerboten in Arbatax? Waar komen de boten aan in Civitavecchia?

Haven van vertrek in Arbatax

Tirrenia di Navigazione of Grimaldi Lines veerboten vertrekken naar Civitavecchia vanuit de volgende havens in Arbatax:

Porti di Tortoli Arbatax
Kaart

Haven van aankomst in Civitavecchia

De schepen van Grimaldi Lines of Tirrenia di Navigazione komen aan in Civitavecchia in de volgende havens:

Civitavecchia
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Arbatax en Civitavecchia
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Arbatax naar Civitavecchia gaat, duurt het minstens 10 uur 30 min om de 298 km tussen Arbatax en Civitavecchia af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Arbatax en Civitavecchia) en de veerbootmaatschappij (Tirrenia di Navigazione en Grimaldi Lines). Momenteel zijn er 2 overtochten per week van Arbatax naar Civitavecchia met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Arbatax en Civitavecchia met elkaar verbinden: Tirrenia di Navigazione en Grimaldi Lines.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Saremar.

Tijdens uw overtocht tussen Arbatax en Civitavecchia legt u 298 km af.

Om met de boot van Arbatax naar Civitavecchia te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €38 voor de laagste prijs tot €181 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €111.

De eerste ferry vertrekt vanuit Arbatax om 02:00 naar Civitavecchia.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd