Arrecife
Rechtstreekse reis naar Puerto del Rosario met veerboot
Puerto del Rosario
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Arrecife naar Puerto del Rosario?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Arrecife naar Puerto del Rosario? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Arrecife naar Puerto del Rosario is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Arrecife naar Puerto del Rosario stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Arrecife naar Puerto del Rosario ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Acciona Trasmediterránea, zodat u de Arrecife Puerto del Rosario ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Acciona Trasmediterránea bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Arrecife naar Puerto del Rosario te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Arrecife - Puerto del Rosario

Haven van vertrek
Arrecife
Spanje
Canarische eilanden
Haven van aankomst
Puerto del Rosario
Spanje
Canarische eilanden
Afstand
60 km
Veerboot maatschappijen
Acciona Trasmediterránea
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Arrecife en Puerto del Rosario?

Als u wilt reizen tussen Arrecife en Puerto del Rosario met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Acciona Trasmediterránea die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Acciona Trasmediterránea Arrecife Puerto del Rosario
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea werd opgericht in 1989 en is gevestigd in Barcelona, Spanje. Het bedrijf bedient het Middellandse Zeegebied van Spanje, Frankrijk en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Arrecife-Puerto del Rosario vergelijken en een Acciona Trasmediterránea ticket tussen Arrecife en Puerto del Rosario boeken. Meer informatie over Acciona Trasmediterránea

Waar vertrekken de veerboten in Arrecife? Waar komen de boten aan in Puerto del Rosario?

Haven van vertrek in Arrecife

Acciona Trasmediterránea veerboten vertrekken naar Puerto del Rosario vanuit de volgende havens in Arrecife:

Arrecife
Kaart

Haven van aankomst in Puerto del Rosario

De schepen van Acciona Trasmediterránea komen aan in Puerto del Rosario in de volgende havens:

Puerto del Rosario
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd