Aanbevolen route
Arrecife
Rechtstreekse reis naar Santa Cruz de Tenerife met veerboot
Santa Cruz de Tenerife
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Arrecife
Reizen met de veerboot naar Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Reizen met de veerboot naar Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de Tenerife
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Arrecife naar Santa Cruz de Tenerife?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Arrecife naar Santa Cruz de Tenerife? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Arrecife naar Santa Cruz de Tenerife is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Arrecife naar Santa Cruz de Tenerife stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Arrecife naar Santa Cruz de Tenerife ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas of Fred Olsen Express, zodat u de Arrecife Santa Cruz de Tenerife ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Naviera Armas of Acciona Trasmediterránea bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Arrecife naar Santa Cruz de Tenerife te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Arrecife - Santa Cruz de Tenerife

Haven van vertrek
Arrecife
Spanje
Canarische eilanden
Haven van aankomst
Santa Cruz de Tenerife
Spanje
Canarische eilanden
Afstand
269 km
Veerboot maatschappijen
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Frequentie van overtochten
8 overtochten per week
Minimale overtochttijd
9 uur 20 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Arrecife Santa Cruz de Tenerife: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Arrecife naar Santa Cruz de Tenerife wilt reizen, variëren de prijzen van €118 voor één persoon als u zonder auto reist tot €288 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Arrecife naar Santa Cruz de Tenerife route is €202. De gemiddelde vaartijd van Arrecife naar Santa Cruz de Tenerife is 10 uur 29 min. De langzaamste veerboten doen er 16 uur over om Santa Cruz de Tenerife te bereiken, terwijl de snelste boten in 10 uur in Santa Cruz de Tenerife aankomen. De eerste ferry vertrekt om 11:00 vanuit de haven van Arrecife. De laatste boot naar Santa Cruz de Tenerife verlaat de haven van Arrecife om 17:30.

Gemiddelde prijs van een Arrecife naar Santa Cruz de Tenerife ferry overtocht
€202
Prijsklasse van overtochten Arrecife Santa Cruz de Tenerife (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€118 - €288
Gemiddelde reistijd Arrecife Santa Cruz de Tenerife
10 uur 29 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Santa Cruz de Tenerife
11:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Santa Cruz de Tenerife
17:30
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Santa Cruz de Tenerife
01:30
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Santa Cruz de Tenerife
21:10

Waarom met de veerboot van Arrecife naar Santa Cruz de Tenerife?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Arrecife naar Santa Cruz de Tenerife kan een handige en aangename optie zijn om in Santa Cruz de Tenerife te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Arrecife naar Santa Cruz de Tenerife een ideale manier van reizen is.

Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Telkens als wij op vakantie gaan aan de kust, zoeken wij het beste uitzicht op zee. Tijdens de overtocht naar Arrecife Santa Cruz de Tenerife, of u nu aan dek bent, dineert in het restaurant of ontspant in de comfortabele lounges van het schip van Naviera Armas of Acciona Trasmediterránea, u zit gewoon op de eerste rij voor het ongelooflijke schouwspel dat de zee biedt. Restaurant, bars, lounges, hutten... het prachtige uitzicht op zee is alomtegenwoordig aan boord van het schip.
Geniet van de frisse zeelucht
Er bestaat geen twijfel meer over dat zeelucht vele gezondheidsvoordelen heeft. Maak in Arrecife, zodra u de haven verlaat, een wandeling op het dek van de boot van Naviera Armas of Acciona Trasmediterránea en geniet van de zeestralen en de verkwikkende, met zuurstof verrijkte zeelucht: een echte thalassokuur en zeer effectief om de longen te ventileren! Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Santa Cruz de Tenerife beginnen.
Geen zorgen over de reis met uw fiets
In de trein, bus of vliegtuig is het vaak erg ingewikkeld en soms onmogelijk om te reizen met die onhandige metgezel: uw fiets. Dit is niet het geval op de veerboot. Zoals elk voertuig wordt uw tweewieler geparkeerd in de garage van het schip. U laat hem daar voor de duur van de overtocht Arrecife-Santa Cruz de Tenerife in alle veiligheid achter, zonder vrees voor beschadiging. U stapt in Santa Cruz de Tenerife op uw fiets om van de boot te stappen.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Arrecife en Santa Cruz de Tenerife?

Als u wilt reizen tussen Arrecife en Santa Cruz de Tenerife met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Naviera Armas of Acciona Trasmediterránea die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Naviera Armas Arrecife Santa Cruz de Tenerife
Naviera Armas
Naviera Armas is een veerbootmaatschappij gevestigd in Santa Cruz de Tenerife, Canarische Eilanden. Opgericht in 1971, biedt het overtochten aan naar verschillende bestemmingen op de Canarische Eilanden, Spanje en Marokko. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Arrecife-Santa Cruz de Tenerife vergelijken en een Naviera Armas ticket tussen Arrecife en Santa Cruz de Tenerife boeken. Naviera Armas verzorgt 7 overtochten per week naar Santa Cruz de Tenerife vanuit Arrecife en de reistijd is 9 uur 20 min. Meer informatie over Naviera Armas
9 uur 20 min
7 overtochten per week
Acciona Trasmediterránea Arrecife Santa Cruz de Tenerife
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea werd opgericht in 1989 en is gevestigd in Barcelona, Spanje. Het bedrijf bedient het Middellandse Zeegebied van Spanje, Frankrijk en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Arrecife-Santa Cruz de Tenerife vergelijken en een Acciona Trasmediterránea ticket tussen Arrecife en Santa Cruz de Tenerife boeken. Acciona Trasmediterránea verzorgt 1 overtochten per week naar Santa Cruz de Tenerife vanuit Arrecife en de reistijd is 17 uur. Meer informatie over Acciona Trasmediterránea
17 uur
1 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Arrecife? Waar komen de boten aan in Santa Cruz de Tenerife?

Haven van vertrek in Arrecife

Naviera Armas of Acciona Trasmediterránea veerboten vertrekken naar Santa Cruz de Tenerife vanuit de volgende havens in Arrecife:

Arrecife
Kaart

Haven van aankomst in Santa Cruz de Tenerife

De schepen van Acciona Trasmediterránea of Naviera Armas komen aan in Santa Cruz de Tenerife in de volgende havens:

Santa Cruz de Tenerife
Kaart
Santa Cruz de Tenerife
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Arrecife naar Santa Cruz de Tenerife gaat, duurt het minstens 9 uur 20 min om de 269 km tussen Arrecife en Santa Cruz de Tenerife af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Arrecife en Santa Cruz de Tenerife) en de veerbootmaatschappij (Naviera Armas en Acciona Trasmediterránea). Momenteel zijn er 8 overtochten per week van Arrecife naar Santa Cruz de Tenerife met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Arrecife en Santa Cruz de Tenerife met elkaar verbinden: Naviera Armas en Acciona Trasmediterránea.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Tijdens uw overtocht tussen Arrecife en Santa Cruz de Tenerife legt u 269 km af.

Om met de boot van Arrecife naar Santa Cruz de Tenerife te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €118 voor de laagste prijs tot €288 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €202.

De eerste ferry vertrekt vanuit Arrecife om 11:00 naar Santa Cruz de Tenerife.

De laatste ferry naar Santa Cruz de Tenerife vertrekt meestal om 17:30 vanuit Arrecife.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd