Aanbevolen route
Astypalaia
Rechtstreekse reis naar Naxos met veerboot
Naxos
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Astypalaia
Reizen met de veerboot naar Amorgos
Amorgos
Reizen met de veerboot naar Naxos
Naxos
Prijzen zoeken
Astypalaia
Reizen met de veerboot naar Paros
Paros
Reizen met de veerboot naar Naxos
Naxos
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Astypalaia naar Naxos?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Astypalaia naar Naxos? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Astypalaia naar Naxos is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Astypalaia naar Naxos stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Astypalaia naar Naxos ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines of Cyclades Fast Ferries, zodat u de Astypalaia Naxos ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Blue Star Ferries bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Astypalaia naar Naxos te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Astypalaia - Naxos

Haven van vertrek
Astypalaia
Griekenland
Dodekanesos
Haven van aankomst
Naxos
Griekenland
Cycladen eilanden
Afstand
105 km
Veerboot maatschappijen
Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Small Cyclades Lines
Frequentie van overtochten
4 overtochten per week
Minimale overtochttijd
4 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Astypalaia Naxos: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Astypalaia naar Naxos wilt reizen, variëren de prijzen van €18 voor één persoon als u zonder auto reist tot €103 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Astypalaia naar Naxos route is €60. De gemiddelde vaartijd van Astypalaia naar Naxos is 3 uur 55 min. De langzaamste veerboten doen er 4 uur over om Naxos te bereiken, terwijl de snelste boten in 3 uur 45 min in Naxos aankomen. De eerste ferry vertrekt om 05:15 vanuit de haven van Astypalaia. De laatste boot naar Naxos verlaat de haven van Astypalaia om 18:00.

Gemiddelde prijs van een Astypalaia naar Naxos ferry overtocht
€60
Prijsklasse van overtochten Astypalaia Naxos (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€18 - €103
Gemiddelde reistijd Astypalaia Naxos
3 uur 55 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Naxos
05:15
Tijd laatste ferry vertrekt naar Naxos
18:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Naxos
09:00
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Naxos
22:00

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Astypalaia en Naxos?

Als u wilt reizen tussen Astypalaia en Naxos met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Blue Star Ferries die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Blue Star Ferries Astypalaia Naxos
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Astypalaia-Naxos en andere binnenlandse routes tussen het Griekse vasteland en de talloze eilanden (Cycladen, Ionisch gebied, Kreta, Dodekanesos) exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Astypalaia-Naxos vergelijken en een Blue Star Ferries ticket tussen Astypalaia en Naxos boeken. Blue Star Ferries verzorgt 4 overtochten per week naar Naxos vanuit Astypalaia en de reistijd is 4 uur. Meer informatie over Blue Star Ferries
4 uur
4 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Astypalaia? Waar komen de boten aan in Naxos?

Haven van vertrek in Astypalaia

Blue Star Ferries veerboten vertrekken naar Naxos vanuit de volgende havens in Astypalaia:

Astypalea
Kaart

Haven van aankomst in Naxos

De schepen van Blue Star Ferries komen aan in Naxos in de volgende havens:

Naxos
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Astypalaia naar Naxos gaat, duurt het minstens 4 uur om de 105 km tussen Astypalaia en Naxos af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Astypalaia en Naxos) en de veerbootmaatschappij (Blue Star Ferries). Momenteel zijn er 4 overtochten per week van Astypalaia naar Naxos met de veerboot.

Er zijn 1 scheepvaartmaatschappijen die Astypalaia en Naxos met elkaar verbinden: Blue Star Ferries.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Small Cyclades Lines.

Om met de boot van Astypalaia naar Naxos te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €18 voor de laagste prijs tot €103 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €60.

De eerste ferry vertrekt vanuit Astypalaia om 05:15 naar Naxos.

De laatste ferry naar Naxos vertrekt meestal om 18:00 vanuit Astypalaia.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd